Web Analytics Made Easy - Statcounter


مدیرکل اشتغال اتباع خارجی گفت:اتباع ۱۸تا۶۰ ساله افغانستان که دارای گذرنامه تبدیل وضعیت هستند، می‌توانند برای تمدید و صدور پروانه کار به ادارات کار استان محل اقامت و اشتغال خود مراجعه کنند.

به گزارش امتداد نیوز به نقل از اداره کل اشتغال اتباع خارج وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علی اقبالی اظهار کرد: اتباع ۱۸ تا ۶۰ ساله کشور افغانستان که دارای گذرنامه تبدیل وضعیت بوده، در ۱۷ استان مشمول طرح، می‌توانند برای تمدید و صدور پروانه کار به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی محل اقامت و اشتغال خود مراجعه نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فرصت تمدید و صدور مجوز کار از ۲۰ دی تا ۲۰ بهمن ماه است و اتباع کشور افغانستان برای صدور و تمدید پروانه کار خود می‌توانند در زمان یاد شده به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان‌های محل اقامت خود مراجعه کنند.

اقبالی در ادامه گفت: هزینه صدور پروانه کار به مدت یکسال ۳۶۰، ۲۵۸ هزار و ۷۰۰ تومان تعیین گردیده، هزار تومان و برای تمدید پروانه که توسط متقاضی پرداخت می‌گردد.

مدیرکل اشتغال اتباع خارجی افزود: زمان فراخوان قابل تمدید نبوده و متقاضیان می‌بایست در این فرصت برای ارائه به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان‌های محل اقامت خود مراجعه و پروانه کار جدید را دریافت نمایند.

وی تصریح کرد: کلیه ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشمول در مدت تعیین شده موظف به رصد، نظارت و اجرای قانونی این طرح شده‌اند.

اقبالی در پایان با اشاره به ماده ۱۸۱ قانون کار گفت: کارفرمایانی که اتباع بیگانه را در کاری غیر از آنچه در پروانه کار قید گردیده است را به کار می‌گمارد، در هر صورت مرتکب جرم شده‌اند و برابر قانون به مجازات حبس از ۹۱ تا ۱۸۰ روز محکوم خواهند شد.

true برچسب ها : اتباع خارجی اشتغال علی اقبالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۷۱۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص تعطیلی پنجشنبه و کاهش ساعت کار بخش خصوصی

این مطلب را صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت به خبرنگار قدس آنلاین گفت.

وی در پاسخ به این که برای اجرای قانون جدید تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعت کاری به ۱۴۰ ساعت در هفته در بخش خصوصی برای برقراری عدالت اجتماعی میان کارکنان دولت و بخش خصوصی زیر مجموعه مقررات تامین اجتماعی چه اقدامی صورت گرفته، با اشاره به اینکه قانون کاهش ساعت کار کارکنان دولت و تعطیلی پنجشنبه ها مصوبه مجلس است، گفت: ما تابع قانون هستیم و اگر نمایندگان مردم در قوه مقننه این تغییر را برای بخش خصوصی و تامین اجتماعی هم تصویب و ابلاغ کنند ما حتما اجرا می‌کنیم.

وی در پاسخ به پرسش دیگری در مورد  آخرین وضعیت لایحه تعیین حقوق و دستمزدها در مجلس هم گفت:  همکاران ما در حال کارشناسی این طرح هستند و مراحل پایانی خود را طی می‌کند و سپس ما آنرا تقدیم دولت می‌کنیم تا  پس از تصویب به مجلس تقدیم شود.

مرتضوی درباره ادامه طرح ویژه کالابرگ الکترونیکی هم تأکید کرد این طرح نیاز به تصمیم مجدد است و تاکنون تصمیم تازه ای وجود ندارد.

وی افزود: استقبال خوبی از کالابرگ الکترونیکی، بخصوص دهک‌های پایین صورت گرفته که بالای ۹۰ درصد است و در مرحله سوم این طرح نیز پیش‌بینی می‌کنیم حدود ۹۵ درصد استفاده شود.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • بازدید شبانه از واحد‌های شبکار نیروگاه سیکل ترکیبی ارومیه
  • اختصاص بسته‌های غذایی مادران دارای فرزند شیرخوار سه دهک اول درآمدی
  • اختصاص بسته‌های غذایی مادران دارای فرزند شیرخوار
  • ممنوعیت استفاده از نیروی کار اتباع غیرمجاز در واحد‌های تولیدی
  • شناسایی ۱۷۱ تبعه خارجی غیرمجاز در واحدهای اقتصادی کرمانشاه
  • نظر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص تعطیلی پنجشنبه و کاهش ساعت کار بخش خصوصی
  • ۹۰ درصد اتباع افغانستانی در خراسان رضوی خواهان مجوز اقامت هستند
  • اقامت اتباع افغانستانی در خراسان رضوی
  • ۹۰ درصد اتباع افغانستانی در خراسان رضوی مجوز اقامت می خواهند
  • آموزش تعاونی ها به فنی وحرفه ای سپرده می شود