Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم جان بابایی، معاون درمان وزارت بهداشت از تدوین آیین نامه مراکز جامع توانبخشی خبر داد و گفت: توانبخشی درمان نیست بلکه پیشگیری است چون به کاهش ناتوانی مردم و هزینه‌های درمانی کمک می‌کند. در زمینه‌ آموزش رشته توانبخشی عملکرد خوبی داشته‌ایم و فارغ‌التحصیلان زیادی تربیت شده‌اند اما رویکرد ما باید به سرمایه‌گذاری در بخش غیردولتی، گسترش خدمات و در نهایت افزایش دسترسی مردم به این حوزه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران آنلاین /  قاسم جان بابایی در همایش «فناوری‌های توانبخشی، شرایط فعلی کشور و افق پیش رو» اظهارکرد: تدوین آیین‌نامه مراکز جامع توانبخشی در کشور انجام شده و  آماده ابلاغ است. در این آیین‌نامه بر سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی و لزوم تسهیلگری و نظارت وزارت بهداشت تاکید شده است. وزارت بهداشت به دنبال تصدی‌گری نیست، بلکه می‌خواهد سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف حوزه سلامت از جمله حوزه توانبخشی توسط مردم انجام شود حتی تولیدکنندگان تجهیزات توانبخشی نیز می‌توانند در این حوزه سرمایه‌گذاری کنند.

وی ضمن تاکید بر لزوم کاهش واردات تجهیزات توانبخشی به کشور ادامه داد: واردات این تجهیزات به کشور قابل توجه است و باید آن را به حداقل برسانیم. البته شاید ایراد از دستگاههای دولتی بوده که نتوانسته‌اند برای محصولات این حوزه زمینه‌های تولید و بازار را در داخل و خارج از کشور فراهم کنند.

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه توسعه توانبخشی ضروری و مورد نیاز است، اظهارکرد: امروز در کشور با افزایش بیماری‌های خودایمنی مانند ام اس، میزان بالای حوادث جاده‌ای و نیاز مصدومان به توانبخشی و افزایش بیماری‌های قلبی، عروقی، غددی، سکته‌های مغزی و سرطان روبرو هستیم و جامعه نیز به سمت کهنسالی پیش می‌رود. این عوامل ضرورت توسعه خدمات توانبخشی را نشان می‌دهد.

وی تصریح کرد: توانبخشی درمان نیست بلکه پیشگیری است چون به کاهش ناتوانی مردم و هزینه‌های درمانی کمک می‌کند. در زمینه‌ آموزش رشته توانبخشی عملکرد خوبی داشته‌ایم و فارغ‌التحصیلان زیادی تربیت شده‌اند اما رویکرد ما باید به سرمایه‌گذاری در بخش غیردولتی، گسترش خدمات و در نهایت افزایش دسترسی مردم به این حوزه باشد.

معاون درمان وزارت بهداشت در ادامه اظهارکرد: ایران از جمله کشورهایی است که کمترین تخت بیمارستانی را در حوزه توانبخشی دارد. میزان تخت‌های توانبخشی کشور ما یک دهم کشورهای منطقه است. به همین دلیل باید در این حوزه، تلاش بیشتری کنیم.

در ادامه این همایش، محمد هادی ایازی، معاون اجتماعی وزیر بهداشت با بیان اینکه حوزه توانبخشی در نظام سلامت کشور مغفول مانده است، اظهار کرد: شاید یکی از دلایل این اتفاق، چندپارگی وظایف برخی سازمان‌ها از جمله وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی بوده است، اما وضعیت توانبخشی در کشور مناسب نیست و باید برای توسعه این خدمات با بهره‌گیری از ظرفیت مشارکت های مردمی تلاش کنیم.

وی ادامه داد: دو هفته پیش در جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در حضور رییس جمهور گزارشی ارائه کردیم که بر اساس آن در حال حاضر ۸.۲ درصد جمعیت کشور سالمند است و تا سال ۲۰۵۰ میلادی، این رقم به ۳۰.۲ درصد می‌رسد. این موضوع فاجعه است و باید زیرساخت‌های مورد نیاز در حوزه سلامت و از جمله توانبخشی ایجاد شود و گسترش یابد.

ایازی بهره‌گیری از بخش خصوصی، توسعه فناوری‌های نوین و استفاده از توان مشارکت‌های مردمی را در توسعه خدمات توانبخشی مهم ارزیابی کرد و گفت: اگرنیازهای خودمان را به خوبی به خیرین منتقل کنیم آنها مشارکت بسیار خوبی خواهند داشت. در زلزله غرب کشور دیدیم که خیرین برای ساخت دو بیمارستان، ۲۲ مرکز جامع خدمات سلامت،  پنج پایگاه اورژانس، ۶۲ خانه بهداشت و تامین بیش از ۱۰۰ کانکس جایگزین برای خانه‌های بهداشت آسیب دیده اعلام آمادگی کردند و در ساخت این واحدها مشارکت می‌کنند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۷۲۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، آیت‌الله دکتر سیدابراهیم رئیسی، رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲.۱۲.۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، را به شرح زیر برای اجرا ابلاغ کرد.

شورای ‌عالی حوزه‌ های علمیه

شورای تخصصی حوزوی

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی

ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۰۸.۱۲.۱۴۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی و براساس مصوبه جلسه ۴۶۵ مورخ ۰۱.۱۲.۱۴۰۲ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی (به پیشنهاد شورای عالی حوزههای علمیه) به تصویب رسیده است؛ به شرح ذیل برای اجراء ابلاغ می شود:

«ماده واحده- ماده ۴ اصلاحی آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی (مصوب جلسه ۸۸۴ مورخ ۱۳.۰۴.۱۴۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی) به شرح ذیل اصلاح می شود:

ماده ۴- اعضای شورا:

سه نماینده از شورای‌عالی حوزه‌های علمیه

سه نماینده از شورای‌عالی انقلاب فرهنگی

مدیر حوزه‌های علمیه یا نماینده وی

رئیس جامعة ‌المصطفی العالمیه یا نماینده وی

مدیر حوزه علمیه خراسان

مدیر حوزه علمیه اصفهان

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران

مدیر جامعة الزهرا(س)

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی

هفت نفر از فضلای صاحب‌نظر حوزوی

تبصره - اعضای حقیقی موضوع بند ۱۰ بنا به پیشنهاد شورای‌ عالی حوزه‌های علمیه و تصویب شورای ‌عالی انقلاب فرهنگی و با حکم رئیس شورای ‌عالی انقلاب فرهنگی، برای یک دوره ۳ ساله منصوب می‌شوند».

کد خبر 6096964

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • اسبقیان: چهار آئین نامه برای ارتقا فرهنگ هواداری تدوین می‌شود
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن