Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست‌وزیر منطقه کردستان پس از نشست با رهبران حزب اتحادیه میهنی، ضمن تکرار آمادگی اربیل برای گفت‌وگو با بغداد تاکید کرد که دولتش در امور داخلی ایران دخالت نمی‌کند و به دنبال تقویت روابط با این همسایه است. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک هیأت از حزب دموکراتیک کردستان به ریاست «نیچروان بارزانی» نخست‌وزیر منطقه کردستان با هیأتی از حزب اتحادیه میهنی در سلیمانیه دیدار و گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



«ملا بختیار» از رهبران حزب اتحادیه میهنی کردستان و «نیچروان بارزانی پس از این نشست در یک کنفرانس خبری مشترک حاضر شدند.

به نوشته پایگاه خبری شبکه «روداو»، ملابختیار در این کنفرانس خبری اظهار داشت: دو حزب دموکراتیک کردستان و اتحادیه میهنی تمام تلاش خود را وقف شکوفایی مجدد عراق خواهند کرد.

وی افزود: استفاده از نیروی نظامی علیه ما تنها به دلیل برگزاری همه‌پرسی، یک واکنش نامناسب و غلو‌آمیز بود. آنچه که روی داد، آمادگی دایمی ما برای دفاع از اصول و ارکانمان را از بین نمی‌برد و کردستان به تجربه این را ثابت کرده است.

نیچروان بارزانی نیز، نشست با اتحادیه میهنی را بسیار مهم توصیف کرد و بار دیگر برای آغاز گفت‌وگو با دولت عراق، اعلام آمادگی کرد و گفت: تکرار موضع ما برای گفت‌وگو با بغداد دیگر خسته‌کننده شده است.

وی افزود: روابط با اتحادیه میهنی و سایر طرف‌ها را بسیار گرانبها می‌دانیم و بر ضرورت تحکیم آن تاکید داریم.

ملابختیار در ادامه به سفر هیأتی از احزاب معارض منطقه کردستان به بغداد و رایزنی آن با مقامات دولت مرکزی اشاره کرد و گفت:سفر این هیأت با هماهنگی ما یا پارلمان یا دولت کردستان صورت نگرفته است. گفت‌وگو باید تنها با دولت منطقه کردستان صورت گیرد و ما هرگونه پاسخگویی به دعوت‌های صورت گرفته از احزاب کردستان برای سفر به بغداد را رد می‌کنیم.

بارزانی نیز گفت: بهتر است به جای سفر‌های برخی طرف‌ها به بغداد، یک هیأت واحد به بغداد اعزام کنیم. پیام‌های حمایتی خارجی از دولت منطقه کردستان بویژه درباره مسئله گفت‌وگو با دولت عراق، بسیار مهم است، اما مهمتر حفظ وحدت صفوف داخلی ماست.

وی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: این ادعا که ما پشت پرده اعتراض‌های اخیر ایران بوده‌ایم یه اتهام کمدی است و ما در امور داخلی ایران دخالت نمی‌کنیم، زیرا این کشور همسایه ماست و ما به دنبال تقویت روابط با آن هستیم.

نخست‌وزیر منطقه کردستان سپس به مسئله بحران اقتصادی اشاره کرد و گفت: عبور از این بحران مالی، اولویت ماست و من در این‌باره خوشبینم.

بارزانی در این کنفرانس تاکید کرد که قرار است نشست گسترده‌ای طی هفته آینده برای تعیین زمان برگزاری انتخابات آتی در منطقه کردستان برگزار شود. ضمن اینکه مشارکت تمامی طرف‌های کردی در انتخابات آتی عراق را تایید می‌کنیم و سایر مسائل مطرح نیز باید بر اساس قانون اساسی حل و فصل شوند.

ملا بختیار نیز به اعتراض‌ها و تظاهرات‌های اخیر منطقه کردستان علیه دولت این منطقه اشاره کرد و با توطئه خواندن این تحولات گفت: توطئه اخیر، موجب متزلزل شدن روابط ما با حزب دموکراتیک نشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۷۲۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تظاهرات دانشجویان در آمریکا یادآور اعتراض‌ها به جنگ ویتنام است

به گزارش قدس آنلاین، تظاهرات بی سابقه دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا در محکومیت کشتار جمعی علیه فلسطینیان یادآور مخالفت با جنگ ویتنام است. آیا معادله ناعادلانه تغییر می‌کند؟ چرا نتانیاهو از این تظاهرات هراس دارد؟ آیا این روند به اروپا، جهان عرب و جهان اسلام هم سرایت خواهد کرد؟

این رسانه ادامه داد: شاید تظاهرات دانشجویان ضد کشتار جمعی علیه فلسطینیان در آمریکا، حادثه بسیار بارزی باشد که روز به روز گسترش می‌یابد و مانند گلوله برقی به سرعت در حال بزرگ شدن است. این تظاهرات به دانشگاه های تگزاس و کالیفرنیای جنوبی کشیده شده و پلیس آمریکا با آن مقابله و شماری از دانشجویان خشمگین را بازداشت کرده است.

طبق آخرین گزارش رسانه های آمریکایی، شرکت کنندگان در این تظاهرات بسیار زیاد هستند و دولت آمریکا به دنبال کمک گرفتن از گارد ملی برای مقابله با دانشجویان معترض به کشتار جمعی در غزه است.

رای الیوم افزود: نکته قابل توجه، هراس بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از برگزاری تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکاست. این تظاهرات بی سابقه به کجا خواهید انجامید؟ آیا ممکن است که معادله را تغییر دهد؟

به گزارش این رسانه، «عواطف عبدالرحمن» استاد روزنامه نگاری دانشکده رسانه دانشگاه قاهره می گوید: آنچه در دانشگاه‌های آمریکا در حمایت و یاری ملت فلسطین و درخواست فوری توقف کشتار و گرسنگی در نوار غزه و در دانشگاه‌های عربی(انفعال و بی‌تفاوتی) رخ می دهد، سئوالی است که هم اکنون باید به شکل قوی مطرح کنیم.

از سوی دیگر «کارم یحیی» فعال رسانه ای نیز می گوید: اوضاع و تظاهرات کنونی مشابه مخالفت‌ها با جنگ آمریکا علیه ویتنام است. هر که می‌تواند باید به فلسطینیان کمک کند.

وی با اشاره به مقایسه دانشجویان آمریکایی و دانشجویان الازهر مصر می افزاید که این کشور باید نقش موثرتر و با صلابت‌تری ایفا کند، دولت، جامعه الازهر و دیگر دانشگاه‌های این کشور.

این تحلیلگر ادامه می دهد: آنچه در دانشگاه های آمریکا شاهد آن هستیم، بیانگر تحولات مهمی در آمریکا و اروپاست. مواضع دانشجویان بسیار مهم است و به سبب افزایش بازداشت ها، بیشتر هم می شود.

یحیی درباره مقایسه دانشگاه‌های آمریکا با دانشگاه های عربی هم می گوید: واقعیت و ماهیت دانشگاه‌های عربی و برخورد امنیتی از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. بعید نیست که این موج به دانشگاه های عربی هم دومینو وار سرایت کند.

در همین حال،«سمیر عرابی» دیگر تحلیلگر عرب نیز تظاهرات در دانشگاه های آمریکا و برخورد دولت این کشور و تهدید رئیس مجلس نمایندگان به اخراج دانشجویان را نمایانگر برافتادن نقاب ادعایی دموکراسی آمریکایی دانست.

وی با لحن تمسخر آمیزی می افزاید: بایدن می گوید که آمریکا طرفدار حق است، رئیس مجلس سنا هم می گوید که کتاب مقدس به آنها دستور می‌دهد در کنار اسرائیل بایستند! این آمریکای بدون رتوش است. دموکراسی و برابری میان ادیان وجود ندارد و آزادی بیان هم در کار نیست، ما باید واقع باشیم.

گفتنی است؛ دانشجویان دانشگاه های آمریکا روز چهارشنبه در اعتراض به حمله رژیم اسرائیل به نوار غزه تحصن خود را آغاز کردند.

این اعتراض های دانشجویی در حمایت از مردم غزه و توقف جنگ رژیم صهیونیستی به دانشگاه های هاروارد، تگزاس، براون و کالیفرنیای جنوبی رسیده و این دانشگاه ها صحنه درگیری پلیس با دانشجویان شده است.

دانشجویان دانشگاه براون در رود آیلند و دانشگاه کالیفرنیای جنوبی (USC) به سایر دانشگاه‌ها از جمله کلمبیا پیوستند تا خواستار آتش‌بس در غزه شوند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • پشت‌پرده تغییرات گسترده در ارتش چین
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • پشت پرده حملات تروریستی در ایران و روسیه
  • زنی که به خاطر غزه از دولت بایدن استعفا داد + عکس
  • استقبال مخاطبین سینما از «مست عشق»
  • تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران
  • پشت‌پرده توافق اخیر ارمنستان و آذربایجان/ چرا پوتین و اردوغان مخالفند؟
  • جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟
  • تظاهرات دانشجویان در آمریکا یادآور اعتراض‌ها به جنگ ویتنام است
  • این پست عجیب اردوغان به زبان عربی جنجال به پا کرده