Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، صبح امروز سامانه مددجویی «ویکی نیکی»، با حضور مسئولان سازمان اوقاف، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، و خیرین استان تهران در ساختمان اوقاف تهران رونمایی شد.

در این مراسم که با حضور حجت‌ السلام والمسلمین غلامرضا محمدزاده مدیرکل سازمان اوقاف و امور خیریه استان تهران، حجت‌ السلام والمسلمین سید هاشم حسینی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف استان تهران، سید مرتضی موسویان، رییس مرکز فناوری و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدی طراح سامانه«ویکی نیکی» و خیرین استان تهران برگزار شد، طراح سامانه «ویکی نیکی» به رتبه جهانی ایران در بحث نیکوکاری اشاره کرد و گفت: اهداف این سامانه ایجاد بانک اطلاعاتی مددجویان کشور و جلوگیری از موازی کاری و هدر رفت منابعی است که در این حوزه مصرف می شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم محمدی مدیر اجرایی سامانه ویکی نیکی با اشاره به اینکه امروز با چهار چالش اساسی شامل نداشتن اطلاعات بانکی در حوزه نیکوکاری، تولید محتوا،نبود اطلاعات بانکی مددجویان و عدم وجود ارتباط بین مددجویان و خیران روبرو هستیم گفت:یکی از مهمترین اهداف ما رفع چالش ها و مشکلات فناوری در حوزه نیکوکاری است.

محمدی گفت: در سال 2017 ایران هفدهمین کشور از نظر شاخص های نیکو کاری شناخته شده و در شاخص های جهانی مانند کمک به خیریه ها 50 درصد کمک کردیم و در کارهای داوطلبانه 40 درصد ، و کمک به غریبه ها 60 درصد بوده و رتبه ایران در 4 سال اخیر ، رتبه 17 وجزء بیست کشور اول دنیا قرار دارد.

وی گفت : این سامانه به منظور بالا بردن بهره وری موسسات ،ایجاد بانک اطلاعاتی مدد جویان کشور،شفاف سازی فرآیند کمک رسانی،جلوگیری از کمک های موازی و هدر رفتن منابع و تحلیل و بررسی اطلاعات طراحی شده است.

مدیر اجرایی این سامانه ادامه داد: فرآیند های سامانه پس از ثبت نام اولیه،تایید موسسه توسط سازمان اوقاف و فعال سازی حساب کاربری موسسه و سپس ورود اطلاعات مددجویان و استعلام اطلاعات مددجویان است .

وی تاکید کرد : فاز اول را با کمک چند موسسه خیریه پشت سر گذاشتیم و در فاز بعدی مدجویان می توانند شخصا در این سامانه ثبت نام کنند.

اولین سامانه ارائه خدمات در حوزه اقدامات بشردوستانه در ایران

در ادامه مراسم معاون اجتماعی سازمان اوقاف گفت: این سامانه اولین سامانه ارائه خدمات در حوزه اقدامات بشردوستانه در ایران است که با هدف بالا بردن کیفیت و اثر بخشی خدمات در این حوزه شروع به کار کرده است و در واقع ویکی نیکی به نیکوکارانی کمک می کند که می خواهند بدانند کمک های خود را در کجا و چگونه هزینه کنند و به دنبال تاثیر گذاری بیشتر هستند .

حجت‌ السلام والمسلمین سید هاشم حسینی افزود: این سامانه با ارائه خدمات مشاوره و در اختیار قرار دادن زیر ساخت های فنی مورد نیاز ،خیران را برای بهره وری و کارایی بیشتر یاری می کند و به شرکت ها و بنگاه های اقتصادی در زمینه تاثیرگذاری بیشتر، مسئولیت های اجتماعی و راهکارهایی برای خدماتشان پیشنهاد می دهد.

حسینی ادامه داد : یکی از وظایف سازمان اوقاف آماده کردن بستر هایی برای انجام کارهای خیریه و رفع مشکلات و چالش های نیکو کاری با بهره وری از فناوری های نوین است ما تلاش کردیم با سیاست گذاری های کلان در این راه قدم برداریم.

در این مراسم دکتر سعید موسویان رئیس مرکز دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در زمانی زندگی می کنیم که تغییرات سرعت بیشتری نسبت به تصمیمات دارند اما فضای دوم (فضای مجازی) فضای شفافیت است و اعمال و گفتار ما در فضای دوم ثبت می شود و قابل کتمان نخواهد بود رونمایی سامانه امروز در حقیقت این است که دستگاه های تصمیم گیرنده در خصوص امور خیریه بتوانند تولی گری خود را در فضای دوم انجام دهند این طرح مدت سه سال است که در مرکز ملی منتظر اجرای آن هستیم.

موسویان گفت: با توجه به اینکه احراز هویت در دنیا پذیرفته شده است ما هم در جامعه ای شبکه ای زندگی می کنیم و این شبکه ای شدن روز به روز ادامه خواهد داشت و چیزی که به عناصر فعال در شبکه امکان انجام کار را بدهدنشانه گذاری استو کدگذاری برگرفته از استاندارد های جهانی است هدف مهم این طرح ایجاد امنیت برای دارنده بستر است.

تفاهم نامه ای با هدف رفع نیاز های روز جامعه

حجت الاسلام محمد زاده رییس سازمان اوقاف در این نشست گفت: این نهاد دینی تاکنون به صورت سنتی اداره می شد اما نزدیک به یک دهه است که مسیر علمی شدن در اداره امور اوقاف شکل گرفته و تمامی دستگاه های نظارتی می توانند کل عملیات مالی اوقاف را مشاهده کنند و اطلاعات و آمار مسایل مخفی و در آمد ها امروز به روز و شفاف است و همچنین بانک جامع کاملی از اطلاعات شکل گرفته است و از طرفی اشخاصی که کمک گیرنده هستند باید شناسایی شوند تا به حق کمک بگیرند ولی با توجه به وسعت جمعیت استان تهران این کار سخت بود اما با راه اندازی این سامانه کار راحت تر انجام می شود و هر کس به اندازه نیازش کمک می گیرد.

حجت الاسلام محمد زاده با تاکید به اینکه نیازمند لزوما فقیر مالی نیست گفت: گاه صاحبان ایده و نوآوری نیاز به کمک دارند و ما برای عملیاتی کردن آنها کمک می کنیم.

در پایان مراسم تفاهم نامه ای با هدف رفع نیاز های روز جامعه با استفاده از ظرفیت های فضای مجازی با مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد به امضا رسید.

خبرنگار :اکرم جدیدی

705

سازمان اوقاف خیریه سامانه ویکی نیکی فعالان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۷۳۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف

رضا عظیمی، مدیر کل نظارت فنی سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه بر اساس وظایفی که قانون برای آن مشخص کرده است در حوزه موقوفات و بقاع متبرکه و اماکن مذهبی مسئولیت دارد و هدف ما در اداره کل نظارت فنی سازمان اوقاف و امور خیریه این است که بتوانیم خدمتگزار موقوفات و اماکن مذهبی باشیم. 

مدیر کل نظارت فنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در اداره کل نظارت فنی سازمان اوقاف و امور خیریه در زمینه ساخت و ساز و تعمیر و مرمت بقاع متبرکه فعالیت‌های زیادی انجام داده‌ایم؛ به‌طوری که بیش از ۸هزار و ۵۰۰ بقعه متبرکه داریم و آنها به فراخور مراجعه‌کنندگانی که دارند نیازمند امکانات رفاهی هستند که باید برای آنها فراهم کنیم. 

او مطرح کرد: لازم است درمورد بهسازی، مقاوم‌سازی و بازسازی بقاع متبرکه فعالیت‌هایی انجام دهیم که بخش عمده‌ای از این فعالیت‌ها توسط خود مردم صورت می‌گیرند و درواقع، ما وظیفه نظارت فنی بر این امور را برعهده داریم تا عملکرد کاربری‌هایی که ایجاد می‌شوند را بررسی کنیم تا مناسب باشند و سازه و ساختمان‌هایی که ساخته می‌شوند از سازه‌های ایمنی برخوردار باشند. زیرا این ساختمان‌ها بنا‌هایی هستند که باید برای سالیان متمادی مقاوم باشند و کیفیت اجرای آنها در مقایسه با ساختمان‌های مسکونی بسیار بالاتر باشد. بنابراین، بواسطه این موضوع، کنترل‌ها و نظارت فنی داریم که روی اجرا‌ها انجام می‌شوند.

عظیمی اظهار کرد: با توجه به ظرفیت‌ها و نیرو‌های فنی که داریم از برون‌سپاری هم، استفاده می‌کنیم و این کار از طریق مهندسانی صورت می‌گیرد که دارای صلاحیت هستند و درواقع، این کار نظارت را انجام می‌دهیم و تقریباً می‌توان گفت در سالی که گذشت ما روی بیش از ۸۰۰ بقعه متبرکه کار عمرانی کرده و بیش از ۶۰۰هرارمتر مربع فعالیت اجرایی انجام دادیم که این فعالیت در بخش‌های مختلف مثل تکمیل طرح، بهسازی و مقاوم‌سازی و تعمیر و نگهداری این پروژه‌ها صورت گرفت و بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه مستقیم داشتیم. ضمن این که بخش عمده‌ای از فعالیت‌های اجرایی توسط خیرین صورت می‌گیرند و این فعالیت‌ها را تحت نظارت ما انجام می‌دهند.

مدیر کل نظارت فنی سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: با توجه به کاربری‌های مختلفی که تعریف شده است ما در حوزه موقوفات در بخش بهداشتی، درمانی، تجاری، مسکونی و سایر کاربری‌ها پروژه داریم و بواسطه همین، حوزه کاری متنوعی است و خوشبختانه، با توجه به این‌که برای اغلب طرح‌ها پروانه ساختمانی صادر می‌شود ما از ظرفیت نظام مهندسی استفاده می‌کنیم و همه این پروژه‌ها دارای مهندس ناظر در حوزه‌های مختلف سازه و معماری و تأسیسات برقی و مکانیکی هستند و عملاً ساختمان‌های با کیفیتی در این حوزه پیاده سازی می‌شوند و این فعالیت بسیار مناسبی است تا جایی که بیش از ۲۵۰ طرح فعال در سطح موقوفات داریم. البته طرح‌های کلان ما هستند و بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان هزینه فعالیت اجرایی در این حوزه صرف شده است.

عظیمی گفت: یکی از فعالیت‌های بسیار خوبی که در این حوزه انجام می‌شود موضوع مسکن است و با توجه به شعار مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت جمهوری اسلامی ایران در ۴ سال اخیر مبنی بر افزایش سرانه‌های مسکونی و کمک به خانه‌دار شدن مردم فعالیت‌های بسیار مهمی در این حوزه انجام داده‌ایم.

مدیر کل نظارت فنی سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: سازمان اوقاف با توجه به ظرفیت‌هایی که در حوزه زمین دارد و این زمین‌ها با کاربری‌های مختلف در میان شهر‌ها به صورت پراکنده وجود دارند و ما با هماهنگی و همکاری که با وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی داشته‌ایم، توانسته‌ایم از این ظرفیت‌ها در استان‌های مختلف استفاده کنیم. 

او گفت: طرح بسیار بزرگی را در استان مرکزی انجام داده‌ایم و ۸ هزار واحد مسکونی در آن‌جا در حال ساخت است و خوشبختانه عملیات ساختمانی در مرحله اتمام اسکلت است و در استان زنجان فعالیت بسیار خوبی انجام شد و بیش از ۲۰۰ هکتار زمین برای این طرح تغییر کاربری داده شده و قطعه بندی شده و کار اجرایی‌اش انجام شده است.

عظیمی افزود: در استان‌های چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، مازندران، گلستان و کردستان در حال انجام طرح‌های بسیار خوبی با عنوان نهضت ملی مسکن هستیم که سایر سازمان‌ها نیز، همکاری می. کنند تا مسکن محرومان و افراد کم‌برخوردار در این طرح تأمین شود.

بحث عمده‌ای از فعالیت‌های ما در زمینه شناسایی موقوفات است و با توجه به بررسی‌هایی که انجام می‌دهیم و هماهنگی‌هایی که با شرکت پست و ثبت داریم موقوفات را برای شناسنامه‌دار شدن، شناسایی می‌کنیم که در آینده، تعدی به این اراضی نشود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی
  • ۲۳دلیل برای اثبات دروغ بی‌بی‌سی
  • سندسازی درباره نیکا شاکرمی برای به حاشیه بردن اعتراضات علیه اسرائیل
  • امضای تفاهم نامه چاپ شناسنامه مکانیزه در اصفهان
  • وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به پروژه‌های راهداری در استان بوشهر تخصیص یافت
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان به طرح‌های راهداری بوشهر
  • خبر جدید مجلس برای دارندگان دسته‌چک/ شرایط دریافت دسته چک تغییر کرد
  • نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف