Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، براساس یافته های علمی و مبانی فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی، دوره پیش دبستانی در رشد همه جانبه کودکان و آماده سازی آنان برای ورود به دبستان بویژه در مناطق 2 زبانه بسیار تاثیرگذار است.
آموزش دوران کودکی در ایجاد بستر نگرشی، ارزش و رشد مهارت های زبانی موثر است و زمینه رشد عقلانی، اجتماعی، کلامی، عاطفی، جسمانی و هوشی کودکان را فراهم می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



**بیشترین افت تحصیلی دانش آموزان در پایه اول ابتدایی است
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه افت تحصیلی در پایه اول مقطع ابتدایی زیاد است، می گوید: اگر جلوی این افت گرفته نشود زمینه ترک تحصیل دانش آموزان در مقاطع بعدی فراهم خواهد شد.
صدیقه عبداللهی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اولویت اصلی ما در استان تعمیم دوره پیش دبستانی است چرا که این دوره کودکان را برای ورود به دبستان آماده کرده و افت تحصیلی را کاهش می دهد.
وی با بیان اینکه در این زمینه مناطق محروم نیازمند توجه بیشتری هستند، گفت: وقتی محیط خانوادگی غنی نباشد از لحاظ پرورشی و آموزشی، آسیب هایی به کودک وارد می شود لذا اگر بتوانیم زمینه آموزش پیش دبستانی را برای همه فراهم کنیم این فاصله از بین می رود.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان افزود: با از بین رفتن این فاصله، کودکان این مناطق همسطح سایر کودکان قرار خواهند گرفت و عدالت آموزشی بر قرار می شود.
عبداللهی یادآور شد: با توجه به نقشی که آموزش های پیش دبستانی در سرنوشت و آینده کودکان و جلوگیری از بسیاری آسیب هایی که آنان را تهدید می کند، دارد، لازم است همه دستگاه ها و نهادهای اجرایی در جذب و حضور حداکثری نوآموزان در مراکز پیش دبستانی با آموزش و پرورش همکاری کنند.

**پوشش پنج هزار نوآموز کردستانی نیازمند 15 میلیارد ریال اعتبار
وی با بیان اینکه تحت پوشش قرار دادن پنج هزار نوآموز در مناطق حاشیه شهرها و روستاهای استان هدف گذاری شد، گفت: برای فعالیت های آموزشی این نوآموزان 15 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی تاکید کرد: برای جذب این میزان اعتبار از سوی وزارت آموزش و پرورش مکاتبات لازم انجام شده اما با توجه به اینکه شاید بصورت 100 درصدی محقق نشود از مسئولان استان انتظار می رود در این زمینه آموزش و پرورش را حمایت کنند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: در بخش غیر دولتی نیز 17 هزار و 500 نفر هدف گذاری شده که تحت پوشش آموزش های پیش دبستانی قرار گیرند.

**شناسایی 320 دانش آموز تارک و بازمانده از تحصیل در سال تحصیلی جاری
عبداللهی در ادامه به فعالیت های انجام شده در زمینه انسداد مبادی بیسوادی نیز اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه ها رشد 18 صدم درصد پوشش واقعی کودکان لازم تعلیم است که امسال 320 تارک و بازمانده از تحصیل در استان شناسایی شدند.
وی اظهار کرد: از این تعداد، 137 پسر و 183 دختر هستند که با تلاش های انجام شده 133 نفر از دختران و 101 نفر از پسران جذب مدارس شدند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: از 86 نفر باقیمانده که موفق به جذب آنان نشدیم پنج نفر فوت شدند، اما هنوز شناسنامه آنان باطل نشده و همچنان در میان آمار تارکان و بازمانده های از تحصیل قرار دارند.
به گفته وی، حدود 25 نفر از این تعداد نیز به سایر شهرها و استان ها مهاجرت کرده اند، 26 نفر مهاجرت به خارج از کشور داشتند، 2 نفر دانش آموز استثنایی، سه نفر دچار بیماری صعب العلاج و 6 نفر نیز بد سرپرست بودند که با وجود تلاش های زیاد موفق به جذب آنان نشدیم.

**کودکان دیرآموز و مرزی یکی دیگر از مشکلات دوره ابتدایی
وی افزود: یکی دیگر از مشکلاتی که در دوره ابتدایی وجود دارد کودکان دیرآموز و مرزی است به این معنی که بهره هوشی آنان بین 70 تا 85 است و در مرز بین دانش آموز عادی و استثنایی قرار دارند.
عبداللهی اضافه کرد: اگر آموزش غنی برای این دانش آموزان فراهم شود به بخش استثنایی ورود پیدا نمی کنند اما اگر آموزش ها به گونه ای نباشد که زمینه جذب آنان فراهم شود از گردونه آموزش خارج و یا به مدارس استثنایی ارجاع می شوند.
به گفته وی، امسال برای یک هزار و 114 نفر برنامه ریزی شده که تحت آموزش های لازم و کلاس های تقویتی و جبرانی قرار گیرند تا از گردونه آموزش خارج نشوند.
وی گفت: یکی از راه ها برای ریشه کنی بیسوادی در جامعه انسداد مبادی بیسوادی است یعنی راه های گریز کودکان به بیسوادی و مشکلات پیش روی تحصیل آنان از بین برود تا در آینده و بزرگسالی بیسواد نشوند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان افزود: برنامه انسداد مبادی بیسوادی از سال 93 آغاز شده و با جدیت خاصی در استان دنبال می شود تا زمینه جذب حداکثری کودکان لازم تعلیم به آموزش های رسمی در دوره ابتدایی فراهم شود.
وی تاکید کرد: اگر در دوره ابتدایی راه های ورود به بیسوادی بسته شود در بزرگسالی با مشکل مواجه نخواهیم شد بر همین اساس سرمایه گذاری در دوره ابتدایی اهمیت و جایگاه خاصی برای یادگیری کودکان دارد.
در سال تحصیلی جدید (97 - 96) 285 هزار دانش آموز کردستانی در سه هزار و 700 مدرسه شهری و روستایی مشغول تحصیل هستند که 151 هزار نفر از این تعداد را دانش آموزان دوره ابتدایی تشکیل می دهند.
خبرنگار: افسانه گلباغی**انتشار: مجید سلیمانی
7348/9102

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۷۵۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی

به گزارش خبرنگار مهر، فرقی نمی‌کند کودک و نوجوان شما دختر باشد یا پسر؛ یکی از جذاب‌ترین مهارت‌ها برای دانش آموزان نوجوان و جوانان بازیگری است.

به تازگی یک دوره آموزش بازیگری ۳۶ ساعته برای دانش آموزان مناطق ۹ و ۲ و ۵ و ۱۷ و ۱۸ و ۱۶ به همت آموزش و پرورش شهر تهران، اتحادیه انجمن‌های اسلامی شهر تهران و شهرداری در حال برگزاری است که قرار است برگزیدگان این دوره به سریال‌های سدا و سیما و فیلم‌های سینمایی معرفی شوند.

این برنامه با حمایت اتحادیه انجمن اسلامی دانش آموزان شهر تهران و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در حال برگزاری است.

این برنامه پس از رایزنی و آغاز همکاری اتحادیه انجمن‌های اسلامی شهر تهران و معاونت فرهنگی و هنری منطقه ۹ شهرداری تهران آغاز شد. علاوه بر این خانه مهرآباد مکان آموزشی لازم را برای این دوره از کلاس‌های بازیگری در اختیار دانش آموزان گذاشت و کانون فرهنگی تربیتی فجر هم محیط آموزشی خود را برای آموزش بازیگری خواهران آماده کرد.

در حقیقت ویژگی بارز این دوره از کلاس‌های بازیگری، اختصاص دو کلاس کاملاً مجزا برای دختران و پسران بوده است تا همه دانش آموزان بتوانند به راحتی در کلاس‌های دوره شرکت کرده و علاوه بر آموزش بازیگری تمرینات بدن و بیان را انجام دهند.

این دوره از آموزش بازیگری در حال برگزاری است و قرار است دور جدیدی از آن در آینده‌ای نزدیک از طریق مدارس شهر تهران در سطحی وسیع‌تر برگزار گردد.

بر اساس اظهارات مربیان آموزشی این دوره که از مجموعه رسانه‌ای جنگل در این دوره حاضر هستند؛ قرار است با همکاری و معاونت مسئولان آموزش و پرورش شهر تهران و سازمان صدا و سیما، هنرجویان این دوره آموزشی در سریال‌های تلویزیونی که قرار است برای صداوسیما تولید شود متناسب با سن و شخصیت‌های مورد نیاز به کار گرفته شوند.

کد خبر 6096976 علی قدمی

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • از تأثیر معلمان بر لوح سفید کودکان نباید غافل شویم
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • پوشش تحصیلی ۹۹.۸ درصدی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای