Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی؛دکتر سیدتقی نوربخش در برنامه تیتر امشب شبکه خبر اظهار داشت: توسعه خدمات به اقشار محروم جامعه مهمترین اولویت سازمان تأمین اجتماعی است و در همین راستا احداث بیمارستان هایی با برند میلاد در نقاط محروم از چند سال پیش آغاز شده و در آینده نزدیک احداث بیمارستان میلاد شهرری در جنوب تهران آغاز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی ادامه داد: بیمارستان های میلاد در کرمان، بیرجند، اهواز و ایلام به بهره برداری رسیده اند و در آبادان و شیراز و تبریز و در دورافتاده ترین نقطه کشور نیز بیمارستان های تحت پوشش تامین اجتماعی به بهره برداری خواهند رسید. سعی ما بر این بوده که مراکز درمانی و امکانات درمانی را به نقاط کمتر برخوردار ببریم.
 
دکترنوربخش همچنین گفت: سازمان تأمین اجتماعی ماهیانه ٤ هزار و ٤٠٠ میلیارد تومان به عنوان حقوق به بازنشستگان و مستمری بگیران پرداخت می کند و مجموع هزینه های ماهیانه این سازمان ٦٠٠٠ میلیارد تومان است که تماما برای خدمت رسانی به جامعه شریف کارگران و بازنشستگان هزینه می شود و تلاش مستمر ما این است که سطح خدمات را بالا ببریم.
 
 
 
خدمات دندانپزشکی کودکان زیر ٦ سال و پرکردن دندان تحت پوشش بیمه قرار گرفته اند
 
وی درباره خدمات دندانپزشکی نیز گفت: خدمات دندانپزشکی سطوح اولیه مثل کشیدن، پرکردن وجرم گیری تحت پوشش بیمه هستند اما خدمات تخصصی مثل روت کانال و جراحی ها تحت پوشش بیمه نیستند که این نقص مهمی است که اهتمام ما این است برخی خدمات دیگر مثل درمان ریشه درمان را نیز تحت پوشش بیمه قرار دهیم.
 
دکتر نوربخش افزود: سعی کرده ایم که خدمات تحت پوشش بیمه را در این بخش توسعه دهیم و خدمات مربوط به کودکان زیر ٦ سال بویژه خدمات مربوط به پیشگیری را ارتقا دهیم.  دو خدمت مربوط به پر کردن دندان و خدمات دندانپزشکی کودکان زیر ٦ سال را سال گذشته تحت پوشش قرار داده ایم و امیدواریم بازهم بتوانیم خدمات بیشتری را تحت پوشش قرار دهیم.
 
 
 
کارگزاری های سازمان تأمین اجتماعی  از ٨٠  به ١٦٠ کارگزاری ارتقا یافته اند
 
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در ادامه گفت: خدماتی مثل مشاهده سوابق، دریافت فیش حقوقی بازنشستگان، ارائه لیست و پرداخت حق بیمه به صورت اینترنتی و غیرحضوری انجام می شود. برای ارتقاء خدمات همچنین کارگزاری های سازمان تأمین اجتماعی  از ٨٠  به ١٦٠ کارگزاری ارتقا یافته اند.
 
دکترنوربخش گفت: خدمات درمانی سازمان از دو طریق انجام می شود. افراد بیمه شده به همراه افراد تحت تکفل تحت پوشش بیمه هستند که می توانند با فرانشیز های مشخص شده از خدمات بیمه ای استفاده کنند. مراکز ملکی سازمان کاملا رایگان هستند اما بیمه شدگان در زمان مراجعه به مراکز درمانی طرف قرارداد فرانشیز می دهند. ٧١ بیمارستان ملکی سازمان تأمین اجتماعی در سطح کشور خدمات درمانی رابه صورت کاملا رایگان به بیمه شدگان و بازنشستگان تأمین اجتماعی ارائه می دهند.
 
وی درباره داروهای تحت پوشش بیمه گفت: ١٦٤٠ قلم دارو بر اساس مصوبه هیئت وزیران تحت پوشش بیمه هستند. ممکن است با تشخیص پزشک دارویی خارج از فارماکوپه دارویی تجویز شود که در این موارد هزینه ای معادل داروی ایرانی موجود در فارماکوپه از سوی بیمه ها پرداخت می شود و مازاد آن از بیمار اخذ می شود. البته در این مورد نیز اگر هزینه بالایی برای دارو صرف شود که اجتناب ناپذیر باشد تا حد ممکن از محل غیرشمول به آنها کمک می شود.
 
دکتر نوربخش ادامه داد: در مورد داروهای مکمل که تحت پوشش فارماکوپه دارویی کشور نیست از پزشکان درخواست می شود که تا حد امکان از تجویز داروهای خارج از فارماکوپه خودداری کنند و بضاعت مالی بیماران را در تجویز این نوع داروها مورد توجه قرار دهند.
 
دکتر نوربخش در پاسخ به سوالی درباره آنژیوگرافی گفت: درباره آنژیوگرافی اگر مسئله اورژانسی باشد فورا بیمار پذیرش می شود و این خدمت درمانی تحت پوشش سازمان های بیمه گر قرار دارد اما مواردی که الکتیو(غیراورژانسی) است و فقط درد قفسه سینه وجود دارد و غیر اورژانس باشد آنژیوگرافی بعد از معاینات بالینی انجام می شود و ممکن است بیمار در لیست انتظار قرار گیرد.  
 
 مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در ادامه گفت: ما در بیمارستان های تحت پوشش سعی کرده ایم لیست انتظار را کاهش دهیم . در درمانگاه های بیمارستان میلاد در شبانه روز ٦٠٠٠ نفر و در بخش های درمانی روزانه ١٠ هزار نفر مراجعه کننده داریم. بدیهی است که در موارد اورژانس بیمار قطعا باید تحت درمان قرار گیرد و در غیر اینصورت تخلف است.
 
 
 
دراستانهای کردستان، لرستان و مرکزی به اندازه تاریخ تأمین اجتماعی مرکز درمانی جدید احداث شده است
 
دکتر نوربخش با اشاره به برنامه اصولی سازمان تأمین اجتماعی برای توسعه مراکز درمانی گفت: در استان کردستان در طول تاریخ تأمین اجتماعی ٤ مرکز درمانی داشته ایم و ٥ مرکز در دولت اول دکتر روحانی ایجاد شده است. در لرستان در کل تاریخ تأمین اجتماعی ٥ مرکز داشته ایم و ٥ مرکز نیز در این ٤ سال ایجاد شده است. در استان مرکزی نیز به همین نحو بوده است.
 
وی افزود: سازمان تأمین اجتماعی ٨ بیمارستان جدید در دست احداث دارد و احداث ٥ بیمارستان دیگر نیز در دست بررسی و فراهم سازی مقدمات است از جمله اینکه بیمارستانی مشابه با بیمارستان میلاد در شهر ری احداث خواهد شد.
 
 
 
احداث ساختمان جدید برای ٣ بیمارستان تأمین اجتماعی در تهران / احداث بیمارستان میلاد در شهرری  
 
دکتر نوربخش در ادامه به مرور اقدامات و برنامه های سازمان تأمین اجتماعی برای توسعه و ارتقاء خدمات درمانی در تهران پرداخت و گفت: از ٩ بیمارستان استان تهران ٣ بیمارستان به طور کامل بازسازی شده اند.
 
وی ادامه داد: در منطقه غرب تهران ساختمان جدید بیمارستان شهید فیاض بخش در دست احداث است و در مراحل انتهایی قرار دارد. بیمارستان هدایت نیز به همین صورت است و ساختمان جدید این بیمارستان احداث شده است. برای بیمارستان آیت الله کاشانی نیز ساختمان جدید ساخته شده است. همچنین برای احداث بیمارستانی مشابه با بیمارستان میلاد در شهر ری برنامه ریزی کرده ایم.
 
او در ادامه گفت:  کلیه خدمات هتلینگ در ٨٠ بیمارستان تحت پوشش تامین اجتماعی را ارتقا داده ایم.
 
 مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی درباره تناسب بین بیمارستان ها و بیمه شدگان در تهران گفت: در استان تهران ٩ بیمارستان ملکی سازمان تامین اجتماعی مشغول خدمت رسانی هستند که برخی از این بیمارستان ها در سال های اخیر تجهیز شده و توان خدمت رسانی آنها ارتقا یافته است. همچنین بیمه شدگان تأمین اجتماعی می توانند از خدمات درمانی بیمارستان های وابسته به سه دانشگاه علوم پزشکی در تهران استفاده کنند.
 
 
 
منابع صدور پروانه ساختمان پاسخگوی هزینه های بیمه کارگران ساختمانی نیست
 
دکتر نوربخش درپاسخ به سوال یکی از شهرواندان درباره دریافت حق بیمه در هنگام صدور جواز ساختمان گفت: قانون مربوط به بیمه کارگران ساختمانی در سال های اخیر سه بار تغییر کرد. آنچه در حال حاضر اجرا می شود این است که ١٥ تا ٢٠ درصد عوارض شهرداری در زمان صدور پروانه ساختمان مربوط به حق بیمه کارگران ساختمانی است.
 
وی با بیان اینکه درحال حاضر حداقل حق بیمه تصریح شده در قانون یعنی ١٥ درصد عوارض اخذ می شود، افزود: بر اساس این قانون حق بیمه کارگران ساختمانی به این صورت دریافت می شود و کارگران ساختمانی نیز با داشتن کارت فنی و حرفه ای و اشتغال در کارهای ساختمانی تحت پوشش قرار می گیرند.
 
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: بیش از ٨٠٠ هزار نفر تحت پوشش بیمه کارگران ساختمانی هستند و کارگران ساختمانی از طریق سایتی که طراحی شده است، می توانند برای استفاده از بیمه مربوطه اقدام کنند. کارگران ساختمانی در بالاترین ریسک های حرفه ای قراردارند و دچار آسیب های جدی می شوند. سازمان تأمین اجتماعی علیرغم کمبود منابع مربوط به این بخش درحال توسعه خدمت رسانی به کارگران ساختمانی است و حدود ٨٠٠ میلیارد تومان از سایر منابع سازمان تأمین اجتماعی برای خدمت رسانی به کارگران ساختمانی هزینه می شود و ١٥ درصدی که از کارفرمایان دریافت می شود و همچنین حق بیمه سهم بیمه شده که از کارگران دریافت می شود در مجموع کمتر از هزینه خدمات ارائه شده است.
 
 
 
برقراری پوشش بیمه ای برای افراد کم درآمد
 
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ به سوال یکی از شهروندان مبنی بر عدم امکان پرداخت حق بیمه برای برخی افراد با درآمد پایین گفت: در اصل ٢٩ قانون اساسی برای افرادی که درآمد کافی برای استفاده از پوشش بیمه ندارند نهادهای حمایتی مثل کمیته امداد حضرت امام(ره) و بهزیستی پیش بینی شده است.
 
دکتر نوربخش افزود: تأمین اجتماعی یک سازمان بیمه گر است که برای ارائه خدمات به شاغلین ایجاد شده است. نرخ حق بیمه تأمین اجتماعی در کشور ما در مقایسه با نرخ حق بیمه در کشورهای مشابه ما نرخ بالایی نیست و در مقابل تعهدات سازمان تأمین اجتماعی نیز بالا است.
 
وی با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی به طور متوسط ٢٤ سال حق بیمه دریافت و ٤١ سال مستمری پرداخت می کند، گفت: محاسبات بیمه ای نشان می دهد که درصد فعلی حق بیمه متناسب با خدماتی است که سازمان تأمین اجتماعی ارائه می دهد.
 
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: دولت برای افرادی که توان پرداخت حق بیمه فعلی را ندارند، تدابیری را پیش بینی کرده است. در حال حاضر لایحه نظام چند لایه بیمه های اجتماعی درکمیسیون اجتماعی دولت مطرح و در دستور کار قرار دارد که برای افرادی که کمتر از حداقل حقوق و دستمزد درآمد دارند، نوعی بیمه برای آنها پیش بینی شده است.
 
دکتر نوربخش افزود: افرادی که ممکن است درآمدی کمتر از حداقل حقوق داشته باشند، نیز در نظام چندلایه نوعی بیمه فراگیر پیش بینی شده است که به نسبت درآمد خود بتوانند تحت پوشش قرار گیرند.
 
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در پایان اعلام کرد: شماره تلفن ١٤٢٠ و شماره پیامک ١٠٠٠١٤٢٠ سازمان تامین اجتماعی برای پاسخگویی در دسترس عموم مردم قرار دارد.
 
 

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۷۷۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، نمایندگان مجلس شورای اسلامی از ابتدای صبح امروز بررسی بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ مربوط به جدوال را به پایان رساندند.

بیشتر بخوانید: هشدار قالیباف درباره تامین ارز دارو / اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران

سپس مجلس وارد بررسی ایرادات شورای نگهبان در برنامه هفتم توسعه شد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت عصر ایرادات باقی مانده از برنامه هفتم توسعه را مورد رسیدگی قرار می دهند.

توضیحات قالیباف درباره حذف حکم مربوط به پرداخت بدهی‌های تامین اجتماعی از برنامه هفتم

حسن لطفی نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت عصر روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس در تذکری با اشاره به جز ۱ بند الحاقی ۲ ماده ۲۲ لایحه برنامه هفتم پیشرفت یا تاکید بر اینکه در حق سازمان تامین اجتماعی جفا شده‌ است، گفت: در این حکم آمده بود که دولت مکلف است در طول اجرای قانون برنامه در قالب بودجه سنواتی نسبت به تادیه بدهی حسابرسی شده خود به سازمان تامین اجتماعی اقدام کند اما کمیسیون این حکم را بررسی نکرده و آن را به صورت کلی حذف کرده است.

وی افزود: با حذف این حکم، کاری کردیم که از این به بعد دولت نمی‌تواند حتی یک ریال از بدهی خود را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت کند. نیاز است که در این زمینه مجددا رای‌گیری شود تا بدهی دولت به تامین اجتماعی پرداخت شود.

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نماینده رزن با با تاکید بر اینکه بعد از رای گیری، دیگر امکان بازگشت به آن وجود ندارد، گفت: سیاست برنامه هفتم این بود که هر سال ۹۰ همت، ۱۲۰ همت و حتی از اموال بابت طلب‌های سازمان تامین اجتماعی داده می‌شود و هر کدام از این‌ها که پرداخت می‌شود اما به دلیل به روز شدن بدهی‌های سازمان از بدهی‌های دولت کم نمی‌شود.

وی افزود: تصمیم گرفتیم که دولت از ابتدای اجرای برنامه هفتم، نباید بدهی قطعی‌اش را به تامین اجتماعی تعویق بیندازد. امسال پیش بینی ما این بود که دولت باید ۱۷۰ همت بگذارد یا حداقل ۱۴۰ همت بگذارد تا بدهی برای سال ۱۴۰۳ ایجاد نشود اما دولت پیشنهاد حدود ۱۱۰ همت را ارئه داد اما ما در بودجه ۱۳۰ همت را تصویب کردیم.

قالیباف گفت: از طرف دیگر متقابلاً گفتیم که کاری نداریم که طلب سازمان تامین اجتماعی از دولت چقدر است، هر چقدر که حسابرسی اعلام کرد، آن مبناست و دولت باید در طول ۵ سال باید پرداخت دیون عقل مانده‌اش مشروط بر اینکه دیون جدید ایجاد نکند، اقدام کند اما به هر حال شورای عالی نظارت با بند الحاقی ۲ ماده ۲۲ مخالفت کرده و پیشنهاد حذف آن در صحن رای آورده است.

لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه برنامه هفتم توسعه (اعاده شده از شورای نگهبان)، این لایحه را جهت تامین نظر شورای نگهبان اصلاح کردند.

نمایندگان مجلس در برخی از مواد، بر مصوبه قبلی خود اصرار ورزیدند. همچنین به پیشنهاد احمد امیرآبادی نماینده مردم قم در مجلس، در ماده ۳۱ لایحه برنامه هفتم، عبارت «دولت مکلف است» به عبارت «دولت مجاز است» تغییر کرد.

کد خبر: 1229019 برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه