Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@06:06:42 GMT

هرگروه خونی ورزش مخصوص دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۸۰۰۱۷

تا چه حد درمورد تاثیر گروه خونی در زندگی فردی اطلاع دارید؟ همان‌طورکه همه ما می‌دانیم، تمرینات ورزشی باید براساس سطح تناسب اندام شخص باشد. ناطقان: اگر شما هم مثل خیلی از افراد دیگر عاشق ورزش‌ هستید، پس حتماً تاکنون تست ورزشی انجام داده‌اید، تا ببینید که چه ورزشی برای شما بهتر است.

شاید برای شما هم این پرسش پیش بیاید که گروه خونی چه ارتباطی به نوع تمرین ورزشی دارد؟ گروه خونی به‌عنوان یکی از ویژگی‌های منحصر به‌فرد ژنتیکی برای هر شخص محسوب شده و باتوجه به گروه خونی که دارید بدنتان نسبت به غذاها و تمرینات ورزشی که انجام می‌دهید، واکنش نشان خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ادامه، تستی برای شما طراحی کرده که با انجام آن بتوانید براساس گروه خونی‌تان، ورزش سودمند و مورد علاقه بدن خود را بشناسید.

گروه خونی O

کسانی‌که دارای گروه خونی O هستند، همان انسان‌های اولیه بوده‌اند که تمام طول روز خود را به شکار گذرانده و با گوشت و پوست حیوانات گذران عمر می‌کرده‌اند.

بهترین تمرینات ورزشی برای گروه خونی O

شما دارای روحیه بسیار قوی و ورزشکاری دارید و بیشتر به‌دنبال ورزش‌هایی برای تقویت بازوها و پاهای‌تان هستید؛ البته به‌خاطر اینکه دیگر عصر حجر تمام شده و کسی به‌دنبال شکار نیست، بهتر است برای برطرف کردن چنین نیاز ذاتی به‌سراغ تمرینات قدرتی شدت بالا مانند تمرینات اینتروال، دویدن و پلایومتریک بروید.

بیشتر افرادی‌که دارای گروه خونی O هستند ترجیح می‌دهند که با ورزش، احساسات خود را بروز دهند. گروه خونی O بیشتر از دیگر گروه‌های خونی دیگر،‌ نیاز به ورزش برای تخلیه استرس و هیجانات خود دارد؛ به‌طور کلی ورزش‌های قدرتی، حال شما را خوب خواهد کرد.

بهترین رژیم غذایی برای گروه خونی O

بهتر است زیاد، کربوهیدرات و لبنیات مصرف نکنید؛ این یعنی همان رژیم غارنشینی یا پالئو!

گروه خونی A

گروه خونی و DNA شما بسیار شبیه به کشاورزان دوران باستان است، با وجود فعالیت روزانه شان بیشتر به دنبال انجام فعالیت های آرام و با شدت کم بوده اند، مثلاً بیشتر ترجیح می دادند تا کشاورزی کنند و گیاهان روییده شده را درو کنند.

بهترین تمرینات ورزشی برای گروه خونی A

ورزش‌های قدرتی و شدتی باعث بالا رفتن سطح کورتیزول (که باعث استرس می شود) شده و در نتیجه احساس کوفتگی و گرفتگی عضلانی خواهید داشت. بهترین تمرینات ورزشی برای شما آن دسته از تمریناتی است که به‌آرامی و با تمرکز انجام می‌شود. بنابراین بهتر است به‌دنبال ورزش‌هایی مثل پیلاتس، یوگا، تای چی و تمرینات ایزومتریک باشید.

بهترین رژیم غذایی برای گروه خونی A

بهتر است در برنامه غذایی خود، میوه و سبزیجات تازه بگنجانید؛ البته ماهی هم انتخاب بسیار خوبی است؛ حتماً ماهی را به برنامه غذایی‌تان اضافه کنید.

گروه خونی B

اجداد شما عشایر بوده و عادت به جابه‌جایی بسیار داشته‌اند. البته یکی دیگر از نکات مهم گروه خونی شما این است که اجدادتان به‌صورت گروهی، سفر می‌کرده‌اند.

بهترین تمرینات ورزشی برای گروه خونی B

بهترین تمرینات پیشنهادی برای گروه خونی B شامل تمرینات هوازی و دوچرخه‌سواری یا تنیس است؛ البته بهتر است این ورزش‌ها را به‌صورت گروهی انجام دهید.

بهترین رژیم غذایی برای گروه خونی B

شما یکی از معدود گروه‌های خونی هستید که هیچ مشکلی با لبنیات نخواهید داشت؛ البته گوشت و میوه‌های تازه و سبزیجات نیز برای عملکرد بدنتان بسیار مفید است.

گروه خونی AB

گروه خونی شما ترکیبی از گروه خونی A و B بوده و خصلت‌های این دو گروه خونی در گروه خونی شما نیز وجود دارد.

بهترین ورزش ها برای گروه خونی AB

بهتر است سمت تمرینات هوازی شدت بالا نروید، زیرا خیلی زود مفاصل و عضلات‌تان دچار گرفتگی خواهد شد؛ بنابراین پیشنهاد ما این است که  ورزش‌های آرامش‌بخش و شدت پایین را دنبال کنید.

بهتر است به قدم‌زدن و پیاده‌روی، کوهنوردی، گلف یا کلاس‌های رقص بپردازید. یکی دیگر از ویژگی‌های این گروه خونی، فرو خوردن خشم است، بنابراین کلاس‌های تای چی و یوگا نیز گزینه خوبی خواهد بود.

بهترین رژیم غذایی برای گروه خونی AB

بهتر است رژیم غذایی‌تان سرشار از میوه‌های تازه، سبزیجات و غلات کامل باشد. چنانچه قصد کاهش وزن دارید مصرف گوشت قرمز را کاهش دهید، ولی لبنیات بیشتری مصرف کنید. (چرا ورزش کلید کاهش وزن است؟)

نکات پایانی

دقت داشته باشید که شاید پاسخ برخی از تست‌های ورزشی در مورد همه صدق نکند یا اینکه ورزشی برای‌تان خوب باشد که هیچ علاقه‌ای به آن نداشته باشید. بهتر است با انتخاب یک برنامه ورزشی شخصی در کنار رژیم غذایی مناسب به اندام ایده‌آل خود برسید. منبع: مشرق برچسب ها: گروه خونی ، ورزش ، تمرینات ورزشی

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۸۰۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش باعث افزایش قد می‌شود؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، هورمون رشد در طول شبانه روز به شکل ضربانی ترشح می‌شود و برخی محرک‌های فیزیولوژیک می‌توانند، ترشح هورمون رشد را تحریک کنند. دو تا از قوی‌ترین این محرک‌ها، ورزش و خواب هستند و هورمون رشد نقش‌های متفاوتی در طول زندگی دارد؛ از تاثیر روی رشد، بازیافت عضله، استخوان و کلاژن گرفته تا تنظیم جنبه‌های انتخابی عملکرد متابولیک شامل افزایش متابولیسم چربی و حفظ ترکیب بدنی سالم تر در آینده و ورزش های قدرتی و هوازی می‌توانند موجب افزایش قابل توجه ترشح هورمون رشد شوند و با افزایش شدت ورزش، ترشح بیشتر می شود.

بیشتر بخوانید: راه‌های افزایش قد در دوران نوجوانی

اگر حجم ورزش بیش از توان فرد باشد، ابتدا دچار خستگی تمرینی می‌شود. متغیرهای تکرار، زمان و شدت، حجم ورزش را تعیین می‌کنند و در صورتی که حجم زیاد در طول زمان ادامه یابد، فرد وارد مرحله بیش‌تمرینی و تغییرات هورمونی ناشی از آن و تاخیر رشد شود.

از سوی دیگر در برخی ورزش‌ها به ویژه ورزش‌های دارای دسته‌بندی وزنی یا ورزش‌های استقامتی یا ورزش‌هایی که زیبایی حرکات و نظر داوران و شکل بدنی ممکن است در امتیازدهی موثر باشند، تمایل ورزشکاران به کاهش وزن و کاهش درصد چربی بدن بیش‌تر است. بدین ترتیب، ورزشکاران ممکن است دچار کمبود نسبی انرژی شوند. این وضعیت در ابتدا در بانوان ورزشکار با عنوان سه گانه بانوان ورزشکار (اختلالات خورد و خوراک- آمنوره- پوکی استخوان) معرفی و در مشاهدات و مطالعات بعدی مشخص شد که تاثیرات کمبود انرژی، خیلی فراتر از این مثلث بوده و تغییرات هورمونی و عوارض آن در پسران هم قابل رویت است. بنابراین، نام آن به سندروم کمبود نسبی انرژی تغییر یافت و بدیهی است در ورزشکارانی که دچار این مشکل می شوند، رشد و بلوغ دچار اختلال می‌شود.

بر اساس این مطلب که از سوی لاله حاکمی، متخصص پزشکی ورزشی تهیه شده و از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی در اختیار قرار گرفته، آمده است: افرادی که بیش از اندازه ورزش می‌کنند و به اندازه ورزش مواد غذایی دریافت نمی‌کنند، غیر از بحث کمبود انرژی نسبی، دچار کمبود مواد مغذی می‌شوند و بدیهی است کمبود ریزمغذی ها و درشت مغذی ها می‌توانند در رشد اختلال ایجاد کنند.

در ورزشکاران در حال رشد که صفحات رشد باز و فعال هستند، وارد آمدن ضربات مکرر یا ضربه ناگهانی شدید ممکن است به این صفحات آسیب رسانده و متعاقب آن رشد طولی استخوان دچار مشکل شود. برخی فعالیت‌ها مثل پریدن از ارتفاع بالا روی سطوح سخت می‌تواند به صفحات رشد آسیب برساند و سطوح جاذب ضربه مثل تشک‌های فرود، ضربه وارد شده را به اندام بر نمی‌گردانند اما فرود روی سطوح غیرجاذب موجب بازگشت نیرو به مفاصل و آسیب صفحات رشد می‌شود.

در بلوغ جسمی، عمدتا تمرکز بر هورمون‌های جنسی و برای شروع عادت ماهیانه نیاز به سطح مشخصی از درصد چربی بدن است. چربی‌های بدن، حاوی آروماتاز هورمون‌های جنسی بوده و تبدیل استروئیدهای مردانه را تسریع می‌کنند. ورزش، موجب کنترل وزن و درصد چربی بدن شده و از بلوغ زودرس جلوگیری می‌کند. با توجه به اینکه صفحات رشد به دنبال بلوغ بسته می‌شوند، ممکن است در بلوغ زودرس ابتدا یک رشد جهشی نسبت به همسالان دیده شود اما در نهایت، قد این افراد کوتاه‌تر خواهد ماند. این مشکلی است که در مصرف استروئیدهای آنابولیک در سنین نوجوانی نیز اتفاق می افتد. همان طور که می‌دانید، استروئیدهای آنابولیک از دسته S۱ در لیست ممنوعه دوپینگ قرار دارند و علاوه بر تاثیرات گوناگون مخرب دیگر، این داروها موجب بلوغ زودرس و بسته شدن زودرس صفحات رشد در نوجوانان و کوتاه ماندن قد در بزرگسالی می شوند.

بدیهی است که برای بلوغ اجتماعی و روانی، ارتباطاتی که در ورزش تشکیل می شود از یک سو و احساس عزت و اعتماد به نفسی که فعالیت‌های ورزشی به ارمغان می‌آورد از سوی دیگر، بالندگی و بلوغ را تسهیل می‌کند و مراقبت سازمانی و خانوادگی، آموزش مهارت «نه گفتن» و هدایت ورزشکاران نوجوان به محیطی عاری از دارو و دوپینگ از اصول پیشگیری از صدمات اجتماعی در دوران بلوغ است و محیط های ورزشی از این مهم مستثنا نیست.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228724 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • کم‌کاری تیروئید را با این ۳ ورزش جبران کنید
  • بازگشت پاراتکواندو به فدراسیون تکواندو با شروع تمرینات
  • آغاز دور جدید تمرینات پاراتکواندو با حضور ساعی و رحیمی
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • انتقال خون فارغ از گروه خونی ممکن می‌شود
  • باکتری روده گروه‌های خونی را حذف می‌کند/ تولید خون اهدایی جهانی
  • سالن ورزشی آلاشت بازسازی می شود
  • تصمیم کمیته انضباطی برای حضور مختاری در تمرینات تیم ملی کشتی فرنگی
  • ورزش باعث افزایش قد می‌شود؟