Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما؛ محققان علوم پزشکي در تحقيقاتي که نتايج آن در شماره اخير نشريه بيماري هاي پوست Journal of Dermatology منتشر شد اعلام کردند مبتلايان به بيماري آسم، به ميزان 50 درصد بيشتر از ديگران در خطر ابتلا به بيماري آب مرواريد يا کاتاراکت cataracts قرار دارند.
يافته اين محققان نشان مي دهد بيماران مبتلا به اختلالات آلرژيک همچون آسم يا رينيت آلرژيک بايد از نظر بيماري هاي چشمي نيز مورد بررسي قرار گيرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش پايگاه خبري يورک الرت در اينترنت، آسم يک بيماري التهابي دستگاه تنفسي است که متأسفانه ميزان شيوع اين بيماري و مرگ و مير ناشي از آن در دنيا رو به افزايش مي‌باشد اين بيماري رايج‌ترين بيماري مزمن در دوران کودکي به شمار مي‌رود.
بيماري آسم يا سندرم آسم بيماري پيچيده‌اي است که بسياري از اندام‌ها را در بدن انسان درگيرمي کند و هنوز ابهامات زيادي در زمينه سير تکوين اين بيماري و آسيب زايي آن وجود دارد و به همين دليل هنوز هم در جهان تشخيص و درمان اين بيماري با تأخير صورت مي‌گيرد.
تعريف آسم در برگيرنده اين مفهوم است که ناهنجاري اساسي در آسم عبارت است از برونش‌ها و دليل محکمي وجود ندارد که چرا نبايد واژه آسم به کودکان با برونشيت آسماتيک راجعه يا به بالغين با برونشيت مزمن که حملات حاد در آن‌ها همراه است اطلاق شود.
با وجود پيشرفت در درمان آسم در ده سال اخير آسم هم چنان يکي از بيماري‌هاي مزمن کودکان مي‌باشد.
اين بيماري يکي از مسائل شايع دوران کودکي است وتقريبا پنجاه درصد بيماران آسمي را کودکان تشکيل مي‌دهند حداقل پنج درصد و شايد ده درصد از تمام کودکان در طول زندگي علايمي از آسم را نشان مي‌دهند. در واقع، علت سي و سه درصد بيماري‌هاي مزمن کودکان کمتر از هفده سال آسم مي‌باشد.
آسم کودکان اغلب در پنج سال اول زندگي ظاهر مي‌شود و تجربيات نشان مي‌دهد
که تقريبا پنجاه درصد کودکان علائم آسم را قبل از دو سالگي نشان مي‌دهند. آسم کودکان برعکس بالغين در پسران شايع‌تر از دختران و معمولا با عوامل آلرژن شدت مي‌يابد و يا بروز مي‌کند.
در کودکاني که علائم اولين برونکواسپاسم قبل از پايان دو سالگي ظاهر مي‌شود؛ آسم کمتر برگشت مي‌نمايد. همچنين در کودکاني که حمله حاد آسم خفيف است ممکن است بدون علامت ظاهر شوند و حمله تکرار نشود ولي در کساني که حمله‌هاي شديد و مکرر دارند و يا در کساني که در فواصل حملات آسمي دارند و حجم ريوي طبيعي نمي‌شود آسم مزمن مي‌شود.
وجود اگزما و ساير آلرژي‌ها نشان دهنده پيش آگهي بد‌تر مي‌باشد؛ به علاوه آسم در پسران شديد‌تر مي‌شود. عفونت‌هاي تنفسي به خصوص ويروسي و گاهي ميکروبي باعث بروز حمله آسم مي‌شوند.
عوارض شديد آسم و مرگ ومير بيشتر در سنين کمتر از پنج سال اتفاق مي‌افتد.
اگر چه درمان‌ها در خصوصيات طبيعي بيمار اثر چنداني ندارد ولي در درمان حمله آسم و از بين بردن برونکواسپاسم و بهبود علائم حاصل از آن و جلوگيري از مرگ بيمار موثر است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۸۰۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها

به گزارش خبرآنلاین، وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

مهر در خبری نوشت: بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902151

دیگر خبرها

  • وجود ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • گنجی که فقط کچل‌ها دارند
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود