Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پیمانه اقتصادی، هر روز بسته‌ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم ایران و جهان، همچون تغییرات در بازار آزاد ارز، انرژی، بازار طلا، سکه، مسکن، نفت، خودرو و ... تا خبر‌ها و رویداد‌های جذاب اقتصادی را گردآوری می‌کنیم.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه تیتر‌هایی همچون جزئیات پوشش‌ بیمه نفتکش سانحه دیده ایران، افت 35 واحدی شاخص کل بورس، آغاز صادرات نفت کرکوک به ایران در ماه جاری، عبور دوباره دلار از مرز ۴۳۰۰ تومان، کاهش قیمت انواع سکه در بازار، ترکیدن حباب اقتصادی در بازار مسکن کشور چین، گرانی تخم مرغ به آمریکا می رسد، فولکس واگن با پشت سر گذاشتن تویوتا بزرگترین خودروساز جهان شد و فروش اموال مازاد تامین اجتماعی یا صندوق بازنشستگی را در بر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

جزئیات پوشش‌ بیمه نفتکش سانحه دیده ایران

عبدالناصر همتی در مورد پوشش بیمه نفتکش سانحه‌دیده ایران در آب‌های چین گفت: این نفتکش تحت مدیریت شرکت ملی نفتکش ایران و به ارزش ۳۲ میلیون دلار بوده است. وی افزود: محموله نفتکش میعانات گازی و نوع قراردادFOBبوده است، یعنی خریدار محموله را روی عرشه تحویل گرفته است. بر این اساس به احتمال قوی مسئولیت محموله برعهده خریدار کره‌ای است.
همتی در مورد جزئیات پوشش بیمه نفتکش ایرانی گفت: ۳۰ درصد بیمه‌نامه توسط شرکت‌های بیمه داخلی پوشش داده شده است که ۲۰ درصد از سوی بیمه البرز و ۱۰ درصد از سوی بیمه ملت است. از این ۳۰ درصد نیز ۵۰ درصد بیمه‌نامه‌های فوق نزد بیمه مرکزی پوشش بیمه اتکایی داشته است. رئیس کل بیمه مرکزی اضافه کرد: ۷۰ درصد پوشش بیمه‌نامه این نفتکش نیز متعلق به یک شرکت بیمه نروژی است.دکتر همتی تصریح کرد: همچنین مسئولیت پوشش بیمه فوت و نقص عضو خدمه کشتی و همچنین آلودگی احتمالی دریا با P&I کلوپ بین‌المللی است. رئیس کل بیمه مرکزی بر این اساس تصریح کرد: در صورتی‌ که این نفتکش خسارت کامل ببیند و به‌ عبارتی ‌Total lost باشد، پرداخت حدود ۱۰ میلیون دلار از خسارت بر عهده شرکت‌های بیمه ایرانی خواهد بود که از این رقم حدود ۵ میلیون دلار سهم دو شرکت بیمه البرز و ملت و حدود ۵ میلیون دلار سهم بیمه مرکزی خواهد بود. /بیمه مرکزی

افت 35 واحدی شاخص کل بورس تهران

شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات روز یکشنبه هفدهم دیماه 96 با کاهش 35 واحدی معادل 0.04 درصد به رقم 96 هزار و 234 واحد رسید. تالار شیشه ای در دومین روز کاری از سومین هفته زمستان، بر خلاف روز شنبه، شاهد روند نزولی تعدادی از شاخص های منتخب بود. بر این اساس، شاخص قیمت (وزنی-ارزشی) با کاهش 11 واحدی معادل 0.04 درصد به رقم 30 هزار و 843 واحد رسید. شاخص کل هم ‌وزن همانند روز قبل با رشد 141 واحدی معادل 0.82 درصد، عدد 17 هزار و 306 واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) نیز با افزایش 106 واحدی معادل 0.82 درصد به رقم 13 هزار و 49 واحد رسید. همچنین شاخص سهام آزاد شناور با رشد 0.03 درصد همراه شد و 34 واحد افزایش را رقم زد و به سطح 103 هزار و 477 واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول بر خلاف روز قبل با 65 واحد کاهش معادل 0.10 درصد به رقم 68 هزار و 220 واحد رسید و شاخص بازار دوم نیز با 135 واحد افزایش معادل 0.07 درصد همراه بود و عدد 205 هزار و 650 واحد را به نمایش گذاشت. نماد فولاد متعلق به فولاد مباركه اصفهان با 93 واحد کاهش بیشترین تاثیر منفی را در کاهش شاخص کل بورس داشت.

 

آغاز صادرات نفت کرکوک به ایران در ماه جاری

جبار اللعیبی وزیر نفت عراق روز گذشته اذعان کرده است که این کشور پیش از پایان ماه ژانویه ی سال ۲۰۱۸ میلادی اقدام به صادرات نفت از میدان نفتی شمال کرکوک به ایران خواهد کرد. به نقل از رویترز، به گفته ی وزیر نفت عراق، برنامه ی مقدماتی این است که روزانه حدود ۳۰،۰۰۰ بشکه نفت خام از میدان نفتی شمال کرکوک به پالایشگاه نفت کرمانشاه توسط بارکش های نفتی صادر شود. وی گفته است که '' به امید خدا، (صادرات نفت را) پیش از پایان ماه جاری میلادی آغاز خواهیم کرد''. در این خصوص، صادرات نفت خام به ایران به موجب قرارداد مبادله (سوآپ) نفتی ای صورت می گیرد که ماه گذشته ی میلادی بین دو کشور امضا شد. در این رابطه، ایران و عراق در ماه دسامبر سال ۲۰۱۷ میلادی قراردادی را امضا کردند که به موجب آن قرار است نفت خام میدان نفتی شمال کرکوک توسط بارکش های نفتی به پالایشگاه کرمانشاه ایران منتقل شود و در عوض نفت ایران به مناطق جنوبی عراق صادر گردد. قرار است که مجموعا ۶۰،۰۰۰ بشکه نفت در روز بین دو کشور مبادله شود.

عبور دوباره دلار از مرز ۴۳۰۰ تومان

در پایان معاملات بازار آزاد روز یکشنبه، هر دلار آمریکا با رشد 217 ریال نسبت به روز قبل، به طور میانگین به قیمت 43 هزار و 112 ریال فروخته شد. هر یورو نیز با کاهش قیمت 552 ریال همراه شد و در پایان روز به رقم فروش 52 هزار و 147 ریال رسید. همچنین هر درهم امارات در بازار آزاد دومین روز هفته، 11 هزار و 775 ریال قیمت گذاری شد که نسبت به روز شنبه، 2 ریال ارزان تر فروخته شد. همچنین براساس اعلام بانک مرکزی نرخ هر دلار آمریکا برای روز یکشنبه هفدهم دی ماه بدون تغییر نسبت به روز گذشته ۳۶ هزار و ۸۹ ریال قیمت خورد.

کاهش قیمت انواع سکه در بازار 

در جریان معاملات بازار تهران، روز یکشنبه هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم با حدود ۲۰۰۰ تومان افزایش، یک میلیون و ۴۳۲ هزار و ۶۸۷ تومان، هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با حدود ۶۰۰۰ تومان کاهش، یک میلیون و ۴۶۷ هزار و ۲۰۳ تومان، نیم سکه با حدود ۴۰۰۰ تومان کاهش ۷۱۶ هزار و ۳۴۳ تومان، ربع سکه با حدود ۴۰۰۰ تومان کاهش ۴۱۹ هزار و ۲۰۱ تومان و سکه گرمی ۲۷۹ هزار و ۱۳۳ تومان معامله شد.

ترکیدن حباب اقتصادی در بازار مسکن کشور چین

تورستن اسلوک تحلیلگر ارشد اقتصاد بین المللی دویچه بانک آلمان لیستی تهیه کرده است که در آن به ۳۰ مورد از مهمترین خطرات پیش رو در بازار سرمایه اشاره شده است. در این لیست مواردی وجود دارد که در صورت تحقق می تواند تاثیر منفی خود را بر روی همه بگذارد. به گفته ی استوک، دسته ی اخیر سقوط ارزش بیت کوین، آزمایش موشک های بین قاره ای توسط کره ی شمالی، رشد میزان نابرابری در آمریکا و انتشار تحقیقات مربوط به احتمال دخالت روسیه در انتخابات گذشته ی آمریکا را در بر می گیرد. از سایر خطرات با القوه ی مهمی که در این لیست وجود دارد و می تواند بر وضعیت سرمایه گذاری تاثیر منفی بگذارد می توان به موارد ذیل اشاره کرد: ترکیدن حباب اقتصادی در بازار مسکن کشور چین، افزایش قیمت کالاهای اساسی، انتخابات پیش رو در روسیه، روی کار آمدن دولتی جدید در بریتانیا، احتمال تغییر نظر دولت بریتانیا در رابطه با خروج از برگزیت و افزایش نرخ تورم در آمریکا در سه ماهه ی دوم سال ۲۰۱۸.

گرانی تخم مرغ به آمریکا می رسد!

سرویس تحقیقات اقتصادی دپارتمان کشاورزی آمریکا اعلام کرد: قیمت‌ تخم‌مرغ در طول سه ‌ماهه اول ۲۰۱۸ احتمالا بیش از ۳۵ درصد نسبت به دوره زمانی مشابه سال ۲۰۱۷ افزایش می‌یابد. طبق پیش‌بینی، افزایش قیمت یک دوجین تخم‌مرغ بزرگ درجه یک، از حدود ۸۰ سنت در آغاز ۲۰۱۷ به هر دوجین ۱.۰۶ دلار تا ۱.۱۲ دلار برای اوایل ۲۰۱۸، خواهد رسید که علت آن افزایش تقاضا برای تخم‌مرغ طی ماههای اخیر است. هونگوین شین، استاد دانشگاه ایالت آیووا، که مدیر مرکز صنعت تخم‌مرغ این دانشگاه است می‌گوید: تقاضای داخلی و بین‌المللی برای تخم‌مرغ آمریکا در حال افزایش است. او در مورد مصرف داخلی آمریکا گفت: ما در سطح مصرف سرانه سالانه ۲۷۳.۷ تخم‌مرغ در سال، یعنی حدود ۲۷۴ تخم مرغ در سال هستیم. این بالاترین سطح در ۳۸ سال گذشته است و انتظار می‌رود به همین شکل افزایش یابد. در همین حین آنفلوانزای مرغی که در سال ۲۰۱۵ بخش طیور شمال و مرکزی آمریکا را ویران کرد، امسال در کشورهای دیگرِ نظیر کره‌جنوبی، فیلیپین، آفریقای‌جنوبی و هلند، آسیب‌های زیادی به بار آورده است.

دستور جدید حجتی برای بازار برنج

معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزیر جهاد کشاورزی از دستورالعمل جدید حجتی برای ساماندهی بازار برنج که شامل کنترل واردات و خرید محصول داخلی برای تکمیل ذخایر راهبردی است، خبر داد. علی‌اکبر مهرفرد در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به این‌که برنج داخلی وارد رکود شده و مدتی است که خرید و فروش آن و قیمتش نسبت به سال گذشته در همین بازه زمانی کاهش یافته است، وزیر جهاد کشاورزی دستورالعملی ابلاغ کرد که براساس آن بخشی از خرید برنج برای ذخایر راهبردی و استراتژیک از محل تولید داخلی صورت گیرد تا ذخایر راهبردی از محل برنج ایرانی تکمیل شود و بازار آن از رکود خارج شود.

فولکس واگن با پشت سر گذاشتن تویوتا بزرگترین خودروساز جهان شد

روزنامه آلمانی «بیلد آم سانتوگ» نوشت: شرکت فولکس واگن آلمان در سال ۲۰۱۷ میلادی با فروش تقریبا ۱۰ میلیون و ۷۰۰ هزار خودرو موفق به کسب عنوان بزرگ ترین خودرو ساز جهان شد و شرکت تویوتا در جایگاه دوم قرار گرفت. در همین حال درآمد این شرکت در سال گذشته میلادی به لطف خوردوهای گروه فولکس واگن که شامل پورشه و آئودی هستند برای اولین بار  به ۲۶۴ میلیارد و ۶۲۰ میلیون دلار رسید. این در حالی است که سخنگوی فولکس واگن در اینباره اظهار نظر نکرده و قرار است که گزاش فروش این شرکت در روز هفدهم ماه جاری میلادی منتشر شود؛ ضمن نتایج مالی اصلی فولکس واگن در اواخر فوریه منتشر خواهد شد. البته در سال ۲۰۱۶ میلادی، یعنی یکسال بعد از افشاء پرونده دستکاری نرم افزاز تشخیص آلایندگی، فروش گروه فولکس واگن با ۳.۸ درصد افزایش به رکورد ۱۰.۳ میلیون خودرو رسید که از جمله دلایل اصلی آن افزایش دو رقمی فروش این خودروها در چین و اروپا عنوان می شود. بر همین اساس شرکت تویوتا ژاپن در ماه دسامبر سال گذشته میلادی اعلام کرد که انتظار می رود فروش خودروهای این شرکت در سال ۲۰۱۷ میلادی به ۱۰.۳۵ میلیون دستگاه در سرتاسر جهان خواهد رسید که در مقایسه با سال ۲۰۱۶ میلادی ۲ درصد افزایش نشان می هد. /ایبِنا 

حرکت آرام اوراق تسهیلات

دیروز اوراق تسهیلات مسکن اسفند94 (تسه9412) با افت 9/ 0درصدی به قیمت 73 هزار و 54 تومان معامله شدند. پس از رسیدن قیمت «تسه»ها تا کف 71 هزار تومانی در روزهای ابتدایی دی، حمایت کف 72هزار تومانی و رشد تدریجی تقاضا، نوسان قیمت‌ها را تا سطح 73 هزار تومانی رقم زده است. با وجود رشد تعداد معاملات مسکن (رشد 2/ 50 درصدی تعداد معاملات تهران در آذر نسبت به سال گذشته)، جذابیت وام‌ رقیب از جمله صندوق یکم بانک مسکن باعث کم‌نوسانی «تسه»ها شده است. به‌صورتی که از ابتدای مهر تا کنون شاهد نوسان «تسه»ها در بازه 72 تا 78 هزار تومانی هستیم. رحیمی انارکی، عضو هیات مدیره بانک مسکن با توجه به رشد 22 درصدی تعداد تسهیلات و رشد 55 درصدی مبلغ پرداخت تسهیلات نسبت به سال گذشته نشانه‌های قرار گرفتن مسکن در فاز پیش‌رونق را اعلام کرد.

فروش اموال مازاد تامین اجتماعی یا صندوق بازنشستگی

عضو هیات رئیسه کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست های اصل 44 قانون اساسی مجلس شورای اسلامی گفت: طرح الحاق یک تبصره به بند(ب) ماده(34) قانون اصل چهل و چهارم(44) قانون اساسی بررسی شد اما از آنجایی که جلسه به حدنصاب نرسیده بود رای گیری در این باره به نشست بعدی موکول شد. نادر قاضی پور  ادامه داد: همچنین طرح ادغام مؤسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان شرکت فولاد در صندوق بازنشستگی کشوری با حضور معاونان وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان خصوصی‌سازی و مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در دستور کار بود. نماینده مردم ارومیه در مجلس دهم شورای اسلامی توضیح داد: موافقت شد که دولت با تغییر و اصلاح قانون بودجه سال 96 حقوق سه ماه آخر سال را همراه با عیدی بازنشستگان فولاد را از محل فروش اموال مازاد تامین اجتماعی یا صندوق بازنشستگی فولاد تامین کند. وی گفت: سازمان خصوصی سازی بالغ بر 800 میلیارد تومان به دولت بدهی دارد که از محل فروش اموال مازاد می توان حقوق و عیدی بازنشستگان فولاد را پرداخت کرد. عضو هیات رئیسه کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست های اصل 44 قانون اساسی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در این باره توافق شد و رای گیری نهایی آن در نشست آتی صورت می گیرد. /خانه ملت

تولید واقعی پژو 2008، شاید وقتی دیگر!

با گذشت 7 ماه از افتتاح خط تولید پژو2008 به عنوان نخستین محصول مشترک ایران خودرو و پژو در پسابرجام، آمار تولید خودرو نشان می‌دهد که این محصول هنوز وارد فاز تولید نشده است. بر این اساس، طی 9 ماهه امسال تنها 4 دستگاه پژو 2008 در ایران‌ خودرو به تولید رسیده که آن هم مربوط به محصولات مونتاژ شده در زمان افتتاح خط تولید این خودرو با حضور رئیس‌ جمهور بوده است. به این ترتیب اقدام خودروسازان ایرانی و فرانسوی برای تولید محصول مشترک پسابرجامی در کشور هنوز در حد همان نمایش اولیه بوده و مشخص نیست چرا تولید خودروی مشترک با تأخیر روبرو است؟ در عین‌ حال، آماری از میزان سرمایه‌گذاری پژو در ایران نیز منتشر نشده و معلوم نیست دلیل تأخیرها در تولیدات مشترک دو خودروساز ایرانی و فرانسوی و عملی نشدن قراردادهای تولید چیست. این در شرایطی است که سازمان گسترش پیش‌تر در واکنش به گزارش فارس مبنی بر ادامه تأخیرها در تولید محصول مشترک خودروسازان ایرانی و فرانسوی اعلام کرده بود که این تأخیرها تحت کنترل است. اما معلوم نیست این کنترل‌ها تا چه زمانی قرار است ادامه داشته باشد!

 

 

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۸۰۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت و بالاتر است

به گزارش انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران، شهروز همتی رئیس پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد با بیان اینکه آزمایشگاه های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند گفت: مشکل اول این است که در ۱۰ سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال های بعد افزایش ۵ تا ۱۰ درصدی را در این باره شاهد بودیم که در این صورت از تورم جاری عقب ماندیم.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه ها با مشکل روبرو شد لذا آزمایشگاه ها نتوانستند با پیشرفت های کشورهای دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد زیرا ۵ درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و ۹۵ درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می شود اما با تجهیز آزمایشگاه ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش بیمه ای تسهیل داده می شود.وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش گذاری به خدمات آزمایشگاه ها می تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

وی اظهار کرد: از متولیان امر درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه ها داشته باشند؛ ۷۰ درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری ها نقش مهم آزمایشگاه را نشان می دهد لذا آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی می تواند یک بیماری را تشخیص و درمان بیمار آغاز شود.دکتر همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تاخیر در پرداخت بیمه ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود اکنون مردم باید ۳۰ درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند اما بیمه ها این تعرفه را پوشش نمی دهند و مردم ۷۰ درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه ها و بیمار نباید اختلاف داشته باشد تا بتوان ارتباط خوبی بین آزمایشگاه ها و بیمار برقرار کرد.

وی اظهار کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست ها آماده شده و قیمت های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.وی در پایان یکی از بازوان مهم نظام سلامت را آزمایشگاه ها دانست.

در ادامه، پروفسور امیرحسن زرنانی دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم ضمن تشکر از برگزار کنندگان کنگره، گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره های ماندگار، حرکت روبه آینده از دستاوردهای برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بسترهای الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری کنگره بود.

براساس این گزارش، قطع نامه پایانی کنگره امسال، توسط دکتر فریبا شایگان مدیر روابط عمومی انجمن، قرائت شد.گفتنی است در روز پایانی برگزاری این کنگره، که به مدت ۴ روز از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد، محمدامین واعظی در بخش پوستر برگزیده کنگره امسال شد.

شایان ذکر است دکتر فرزانه عزیزمحسنی مسئول پنل محققین جوان و پوسترهای کنگره از ۱۱۳ پوستر پذیرفته شده در کنگره امسال، ۹۰ ارائه وجود داشت که با توجه به امتیازات از بین ۵ نفر منتخب بخش پوستر، محمدامین واعظی از دانشگاه علوم پزشکی ایران انتخاب شد همچنین در این مراسم از ۵ نفر منتخب نیز با اهدای جوایز تقدیر و تشکر شد.زینب داوودی مقدم، ناهید رضایی، امیرسالار نیکخواه بهرامی، محمدخانی عشرت آبادی اسامی منتخبان بودند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229335 برچسب‌ها بیمه

دیگر خبرها

  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت و بالاتر است
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی