Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بسیج مقاومت مردمی خبرگزاری بسیج،  از همان روزهای اول آغاز به کار، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در پست‌های توییتری خود به شمار زیادی از کشورها حمله کرده است و معترضان را ترغیب به سرنگونی دولت ایران کرده است، تهدید به از بین بردن کره شمالی کرده است و خواستار قطع کمک به فلسطینیان شده است و سال 2018 را نیز به همان رویه سال گذشته در پیش گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» با این مقدمه نوشت، با گذشت یکسال از انتصاب ترامپ به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا، همه جهان در تلاش هستند تا پی ببرند که ترامپ بیش از آنکه عمل کند، حرف می‌زند و بیشتر شبیه به یک ببر کاغذی است.

این گزارش ادامه داد، کشورها مطمئن نیستند که بتوانند اظهارات توییتری ترامپ را اظهارنظرات سیاسی در نظر بگیرند یا اینکه در ایمنی کامل این پیام ها را نادیده بگیرند. حال اگر تهدیدات توییتری ترامپ، توهم و خیال باشد، اعتبار آمریکا چه می شود؟

«ریچارد هاس» رئیس اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا در نیویورک اخیراً برخی از توییت‌های جنگ‌طلبانه ترامپ را مورد اشاره قرار داد و گفت: «این فرمانده کل قوای ما است. درباره آن فکر کنید».

وی ادامه داد که مسئله مهم این است که پست‌های توییتری نیز باید همچون بیانیه‌های کاخ سفید جدی و مهم تلقی شود اما افسوس که آنچه که از گفته های رئیس‌جمهور در توییتر بیرون می‌آید، بی‌ارزش است.

«رکس تیلرسون» وزیر امور خارجه آمریکا در مصاحبه‌های اخیر خود درباره توییت‌های ترامپ نیز اظهارنظر کرده است و به روزنامه آمریکایی گفت که پیام‌های توییتری ترامپ را یک نوع شیوه ارتباطی رئیس‌جمهور آمریکا می‌داند و «من آن را به صورت راهبردها و تاکتیک‌های خود درمی‌آورم».

«نیکلاس برنز» دیپلمات سابق آمریکایی و نماینده این کشور در ناتو می‌گوید که پست‌های توییتری ترامپ، در واقع حرف‌های وی را بی‌ارزش می‌کند.

وی توضیح داد: «اینها اظهارات رئیس‌جمهور و رئیس دولت آمریکا است بنابراین توییت‌ها خیلی اهمیت دارد.حتی وقتی ترامپ درست می‌گوید، همیشه یکسری زیاده روی‌هایی می‌کند و اظهارنظرات ناخوشایندی مطرح می‌کند که اعتبار آمریکا را تضعیف می‌کند و جلب حمایت دشوار است. همپیمانان و مخالفان در واقع بر روی قضاوت‌ها و احساسات مشترک شما سرمایه‌گذاری می‌کنند».

برنز به تصمیم ترامپ برای انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس اشاره کرد و گرچه این تصمیم به تعویق افتاد یا اینکه نمادین بود اما در تضاد با سالها اجماع سیاسی جامعه بین‌الملل بود که تأکید داشتند که وضعیت قدس باید تنها از طریق مذاکرات سازش مشخص شود.

برنز توضیح داد: «وقتی به صورت یکجانبه وضعیت قدس را واگذار می‌کنید و هیچ چیز از اسرائیل دریافت نمی‌کنید و خشم فلسطینیان را برمی‌انگیزید و جهان را به چالش می‌کشید و سپس شکست می‌خورید. این یک نمونه فاجعه‌بار از فقدان اعتبار آمریکا است». 

این گزارش سپس به توییت‌های ترامپ درباره کره شمالی اشاره کرد و نوشت که علیرغم پست‌های توییتری ترامپ، پیونگ‌یانگ همچنان آزمایشات موشک‌های بالستیک بین قاره‌ای خود را پیش برد و هیچ نشانه‌ای مبنی بر موافقت با خلع سلاح هسته‌ای در قبال مذاکره با واشنگتن از خود نشان نداده است و در عوض با پیشنهاد مذاکره با سئول موافقت کرده است.

اخیراً، رئیس‌جمهور آمریکا در پیام توییتری خود پاکستان را تهدید کرده است و گفته است که پاکستان برای آمریکا چیزی جز دروغ و فریب نداشته است و آنها را متهم کرده است که به پناهگاه امن برای تروریست‌هایی که آمریکا در افغانستان آنها را تعقیب می‌کنند، تبدیل شده است که همین امر خشم پاکستان را برانگیخته است.

این گزارش سپس با اشاره به تمامی این موارد نوشت، برخی معتقدند که نباید زیاد پست‌های توییتری ترامپ را جدی گرفت به طوریکه «دنیل همیلتون» یکی از مقامات سابق وزارت خارجه آمرکیا که ریاست مرکز روابط ترانس آتلانتیک را در دانشگاه جان هاپکینز برعهده دارد می‌گوید که ترامپ از این توییت‌ها و شبکه اجتماعی برای تضمین اساس سیاسی خود استفاده می‌کند اینکه این توییت‌ها به سیاست تبدیل شود یا خیر، یک مسئله کاملاً متفاوت است.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۸۱۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا کارتر با تشکیل کشور فلسطین مخالف بود؟!

روز شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۵۷ جیمی کارتر رئیس‌جمهور وقت آمریکا در مصاحبه‌ای اختصاصی با «نیویورک‌تایمز» گفت: «من هرگز با یک کشور مستقل فلسطینی موافق نبوده‌ام...» فردای آن روز روزنامه‌ی کیهان به نقل از رویتر درباره‌ی جزئیات این مصاحبه و نیز دو مصاحبه‌ی دیگر کارتر درباره‌ی مسئله‌ی فلسطین نوشت:

جیمی کارتر رئیس‌جمهوری آمریکا در مصاحبه‌ای اختصاصی که دیروز در لندن منتشر شد گفته است که مصالحه‌ای دائمی در خاورمیانه شامل تشکیل کشور فلسطینی در ساحل غرب رود اردن نخواهد بود.

ساندی‌تایمز مصاحبه‌ی یک دبیر روزنامه‌ی «نیویورک تایمز» با کارتر را نقل کرد که کارتر در آن گفته است: «من هرگز با یک کشور مستقل فلسطینی موافق نبوده‌ام و قصد ندارم این موضع را تغییر بدهم.»

ساندی تایمز از کارتر نقل‌قول کرد که به عقیده‌ی او مصالحه‌ای دائمی در خاورمیانه در مورد مسئله‌ی فلسطین می‌تواند بر اساس دادن خودمختاری محدود به اعراب ساکن سرزمین‌های اشغال‌شده غرب رود اردن، آن‌طور که مناخیم بگین [نخست‌وزیر وقت اسرائیل]پیشنهاد کرده، حاصل شود.

کارتر در جواب این‌که آیا تحریم نفت در آینده ممکن است سیاست آمریکا را در خاورمیانه تغییر دهد، گفته است: «وقتی اعراب در سال ۱۹۷۳ نفت خود را تحریم کردند ما اسرائیل را رها نکردیم و اکنون نیز چنین کاری را نخواهیم کرد، منابع غیر عرب نفت ما بسیار مطمئن است.»

کارتر در مصاحبه‌ی دیگری گفت که مناخیم بگین به هنگام ملاقات با او در ماه گذشته به هیچ وجه از قصد آمریکا به فروش جنگنده به عربستان سعودی و مصر اظهار نگرانی نکرد.

کارتر گفت که چندین ساعت را با بگین گذرانده و در جریان آن نخست‌وزیر اسرائیل کوچک‌ترین اشاره‌ای به این‌که ممکن است از فروش جنگنده‌ی آمریکایی به دو کشور نام‌برده نگران باشد نکرده است.

کارتر در مصاحبه‌ای با گروهی از ناشران مطبوعاتی آمریکا گفت که پیشنهاد ۴.۸ میلیارد دلاری فروش جنگنده‌های آمریکایی به اسرائیل، عربستان سعودی و مصر یک معامله‌ی متوازن است.

در این مصاحبه کارتر هم‌چنین آن‌چه را که سایروس ونس وزیر امور خارجه‌ی آمریکا قبلا در مورد این معامله گفته بود تایید کرد. ونس در نامه‌ای خطاب به کنگره‌ی آمریکا گفته بود که دولت کارتر اصراری نخواهد داشت که پیشنهاد فروش جنگنده‌های فوق به هر سه کشور نام‌برده به هم مرتبط باشد. ونس گفته بود که پیشنهاد‌های مربوط به فروش این جنگنده‌ها ممکن است به طور جداگانه تقدیم کنگره شود و هر کدام به طور جداگانه مورد بررسی کنگره قرار گیرد.

دولت کارتر قبلا پافشاری می‌کرد که فروش جنگنده به هر سه کشور به طور یک‌جا انجام شود، اما بر اثر مخالفت نمایندگان طرفدار اسرائیل و رهبران اسرائیلی این موضع خود را تغییر داد.

دیگر خبرها

  • ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اند
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • نیویورک‌تایمز: اسرائیل از موضع قبلی خود درباره توافق با حماس کوتاه آمده است
  • چرا کارتر با تشکیل کشور فلسطین مخالف بود؟!
  • عقب‌نشینی اسرائیل از مطالبه اولیه خود درباره آزادی اسرا
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها