Web Analytics Made Easy - Statcounter

در هفتاد و پنجمین دوره جایزه گلدن‌گلوب، فیلم «سه بیلبورد...» چهار جایزه بهترین فیلم درام،‌ فیلمنامه، بازیگر زن و بازیگر مکمل مرد را کسب کرد. در بخش مجموعه‌های تلویزیونی نیز «دروغ‌های کوچک بزرگ» چهار جایزه به دست آورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛هفتاد و پنجمین دوره جوایز گلدن گلوب (بهترین‌های سینمای جهان از نگاه انجمن خبرنگاران خارجی هالیوود) ساعتی پیش در سالن هتل بورلی هیلتون و با اجرای ست مایرز برگزار و برندگان بدین شرح اعلام شد:

*** بخش سینمایی

بهترین فیلم درام: سه بیلبورد خارج از ابینگ، میسوری

بهترین بازیگر نقش اول زن فیلم درام: فرانسیس مک دورموند؛ «سه بیلبورد خارج از ابینگ، میسوری»

بهترین بازیگر نقش اول مرد فیلم درام: گری الدمن؛ «تاریک‌ترین ساعت»

بهترین فیلم کمدی/موزیکال: «لیدی برد»

بهترین بازیگر نقش اول زن فیلم‌های کمدی/ موزیکال: سیرشا رونن؛ «لیدی برد»

بهترین بازیگر نقش اول مرد فیلم های کمدی/موزیکال: جیمز فرانکو؛ «هنرمند فاجعه»

بهترین بازیگر نقش مکمل زن: الیسون جنی؛ «من، تونیا»

بهترین بازیگر نقش مکمل مرد: سم راکول؛ «سه بیلبورد خارج از ابینگ، میسوری»

بهترین کارگردان: گیرمو دل تورو؛ «شکل آب»

بهترین فیلمنامه: «سه بیلبورد خارج از ابینگ، میسوری»

بهترین انیمیشن بلند: کوکو

بهترین موسیقی متن: شکل آب

بهترین ترانه: این منم؛ «بزرگ‌ترین شومن»

بهترین فیلم خارجی زبان: در محو شدگی (آلمان)

 

*** بخش تلویزیونی

بهترین سریال درام: «سرگذشت ندیمه»

بهترین بازیگر مرد: استرلینگ کی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براون؛ «این ما هستیم»

بهترین بازیگر زن: الیزابت ماس؛ «سرگذشت ندیمه»

بهترین سریال کمدی: «خانم میسل شگفت‌انگیز»

بهترین بازیگر مرد سریال کمدی: عزیز انصاری؛ «استاد هیچ چیز»

بهترین بازیگر زن سریال کمدی: ریچل بروزنان؛ «خانم میسل شگفت انگیز»

بهترین سریال کوتاه یا فیلم تلویزیونی: «دروغ‌های کوچک بزرگ»

بهترین بازیگر مرد سریال کوتاه یا فیلم تلویزیونی: ایوان مک گرگور؛ «فارگو»

بهترین بازیگر زن سریال کوتاه یا فیلم تلویزیونی: نیکول کیدمن؛ «دروغ‌های کوچک بزرگ»

بهترین بازیگر نقش مکمل مرد: الکساندر اسکارسگارد؛ «دروغ‌های کوچک بزرگ»

بهترین بازیگر نقش مکمل زن: لورا درن؛ «دروغ‌های کوچک بزرگ»

بر اساس این گزارش، جایزه گلدن گلوب از دهه ۴۰ میلادی به صورت سنتی توسط انجمن خبرنگاران خارجی هالیوود هر ساله به برگزیدگان اهدا می شود. به طور دقیق اولین بار این جایزه در سال ۱۹۴۴ و طی مراسمی که چندان هم رسمیت نداشت در کمپانی فاکس قرن بیستم اهدا شد. درآن مراسم جنیفر جونز به خاطر بازی در «آواز برنادت» بهترین بازیگر زن سال شد. فیلمی که در نهایت عنوان بهترین اثر سال را هم به خودش اختصاص داد. پل لوکاس هم به خاطر بازی در «تماشای راین» جایزه بهترین بازیگر مرد را برد. در مراسم گلدن گلوب اعضای انجمن خبرنگاران خارجی هالیوود با رای هایشان برندگان جوایز را مشخص می‌کنند.

منبع:فارس

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۸۲۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری

جایزه بهترین مستند چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو به «رخ» ساخته سام کلانتری از ایران اهدا شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم در مسکو با اهدای جایزه سنت جرج طلایی به فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر به کار خود پایان داد. جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا]و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.


چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو (MIFF) کار خود را به پایان رساند.

نیکیتا میخالکف رئیس جشنواره با اشاره به این که «هشت روز جشنواره، با نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور، ۳۸۰ نمایش در ۹ سینما، ۳۹ هزار تماشاگر و بیش از ۷٫۵ هزار مهمان و حضور بیش از ۱۶۰۰ نماینده رسانه برگزار شده است، برپایی این دوره جشنواره را حاصل یک عملکرد خوب ارزیابی کرد.

برنده جایزه بزرگ سنت جرج طلایی این دوره جشنواره، میگل سالگادو کارگردان مکزیکی با فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر بود. این درام داستان دو نوجوان است که توسط یک باند خلافکار اسیر می‌شوند. یکی از آن‌ها می‌میرد، دومی موفق به فرار می‌شود، اما او با خود مبارزه می‌کند و نمی‌تواند به بستگان دوستش در مورد مرگ خود بگوید. کارگردان فیلم پس از دریافت جایزه گفت: «ما این فیلم را درباره معضل بسیار جدی حضور و مشارکت جوانان در باند‌های خلافکار و جنایتکار ساختیم که در مکزیک با آن مبارزه کرده‌ایم و هنوز هم می‌جنگیم.

جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا]و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.
او هنگام دریافت جایزه گفت: حضور در این سالن برای من افتخار بزرگی است. از هیئت داوران جشنواره بسیار سپاسگزارم.

جایزه بهترین بازیگر مرد به خوان رامون لوپز برای «شرم» اهدا شد؛ و ماریکه بیکیرش بازیگر فیلم آلمانی «شلیمازل» جایزه بهترین زن را دریافت کرد.
همچنین جایزه نقره‌ای سنت جرج به فیلم «دروغگو» ساخته یولیا تروفیمووا در مسابقه «پرومیز روسیه» رسید.
سرگئی اورسولیاک کارگردان روسی به دلیل کمک به پیشرفت سینما جایزه ویژه سنت جرج دریافت کرد.

هیئت داوران فیلم «شریک‌ها» ساخته خوزه ماریا فلورس کارگردان اسپانیایی را به عنوان بهترین فیلم کوتاه معرفی کردند. جایزه بهترین فیلم مستند «رخ» ساخته سام کلانتری از ایران اهدا شد.

همچنین جایزه ویژه هیئت داوران به فیلم «نیروانا» به کارگردانی آصف اسلام از بنگلادش رسید. این فیلم صامت سیاه و سفید شبیه یک آلبوم عکس، داستان سفر درونی سه شخصیت را روایت می‌کند.

در مراسم اختتامیه شخصیت‌های مشهور سینما و فرهنگ روسیه از جمله بازیگران سرگئی گرماش و ماکسیم استویانوف، بازیگران زن اکاترینا ولکووا و اولسیا سودزیلوسکایا، کارگردانان الکسی اوچیتل و سرگئی اورسولیاک، نویسنده الکساندر تسیپکین حضور داشتند. سازندگان و بازیگران فیلم سینمایی «تندر اصلی: بازی» که فیلم اختتامیه جشنواره شد نیز معرفی شدند.

این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از رویداد ونیز تبدیل کرد. در سال ۱۹۹۵ اعلام شد که جشنواره فیلم سالانه می‌شود، اگرچه در سال‌های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد، اما از سال ۱۹۹۹، MIFF هر سال برگزار می‌شود.

چهل و ششمین جشنواره بین المللی فیلم مسکو (MIFF) از ۱۹ تا ۲۶ آوریل ۲۰۲۴ (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) در پایتخت روسیه برگزار شد.

دیگر خبرها

  • تمرین ویژه جلالی برای ارسال‌ پاس‌گلهای بیشتر! (عکس)
  • عکس | واکنش بازیگر نقش روناک به قسمت آخر سریال نون خ
  • عکس| واکنش بازیگر روناک به قسمت آخر سریال نون خ
  • مجید و آقا معلم قصه‌های مجید پس از ۳۴ سال
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری
  • برندگان جوایز عکاسی جهانی سونی ۲۰۲۴ /از عقیم‌سازی اجباری تا متروکه‌های آلوده به تشعشعات اتمی
  • بسکتبال NBA | استفن کری، بهترین بازیکن کلاچ سال
  • افزایش 8 درصدی مبلغ جایزه رولان گاروس
  • افزایش ۸ درصدی مبلغ جایزه رولان گاروس
  • خودرو ، جایزه صرفه جویی در مصرف برق