Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - رئیس کانون درمانگران اعتیاد ایران گفت: ماده مخدر گل، درمان دارویی ندارد و افراد معتاد باید به روش «علامت درمانی» مورد درمان قرار گیرند.

علامت درمانی به این معناست که پزشک تنها قادر است با مشاهده علائم و بروز درد در هر نقطه از بدن معتاد به گل، اقدام به درمان جسمانی همان بخش از بدن کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر هادی پناهی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: ماده مخدر گل 3 برابر حشیش اعتیاد آور است و عوارض جدی و جبران ناپذیری(مغزی و جسمانی) در فرد معتاد برجا می گذارد.
وی علت افزایش مصرف گل در میان جوانان را ایجاد سرخوشی و برانگیختگی بیان کرد و افزود: افزایش آمار افسردگی در کشور سبب شده تا این ماده مخدر به سرعت جای خود را میان جوانان باز کند.
پناهی با بیان اینکه گلی که در کشور کاشت و برداشت می شود، خالص نیست، افزود: بذرگل از کشورهای خارجی وارد کشور شده که البته بذر خالص نبوده و بذری با تداخلات ژنتیکی زیاد است؛ این بذر مخدر به شدت اعتیاد آور است.
وی ادامه داد: گفته می شود بذر این گیاه مخدر از خاورمیانه و نیز افغانستان وارد کشور شده است و تغییرات ژنتیکی بذر گل در آمریکا روی داده است.
پناهی زمان ورود و گسترش ماده گل به کشور را یک تا 2 سال عنوان کرد و گفت: این ماده مخدر زمان زیادی است که در دنیا تولید می شود.
رئیس کانون درمانگران اعتیاد ایران افزود: متاسفانه در حال حاضر چندین نهاد برای مقابله با اعتیاد در کشور فعال است اما هنوز مشکل اعتیاد در کشور ادامه دارد و مجریان امر نتوانسته اند برنامه مدونی برای حل این معضل در کشور ارائه دهند. هر چند که این معضل تنها مختص کشور ما نیست. مقابله با این پدیده شوم در بیشتر نقاط دنیا با مشکلاتی روبروست.
وی در ادامه با بیان اینکه برنامه مدونی برای آموزش مردم در خصوص مقابله با مخدر گل نداریم، تاکیدکرد: هنوز پروتکل و شیوه نامه درمانی واحدی برای نحوه درمان مصرف کنندگان مخدر گل ارائه نشده است، در حالی که ترکیبات همه موادهای مخدر صنعتی یکسان بوده و به هم شباهت دارد.
رئیس کانون درمانگران اعتیاد تاکیدکرد: باید برای درمان اعتیاد سرمایه گذاری و با پیشگیری و آموزش مشکل اعتیاد را رفع کنیم.
پناهی، راهکار حل مشکل اعتیاد کشور را مشارکت بخش های غیر دولتی در تصمیم گیری های مجریان و سیاست گذران دانست و افزود: دولت ساز و کار اجرایی دارد اما باید با کمک بخش غیردولتی و سازمان های خصوصی و مردم نهاد این سازوکارها را تسهیل کند.
به گزارش ایرنا، گل گیاهی مخدر و خطرناک است که با یک بار مصرف، اعتیاد ایجاد می کند و سبب صدمات زیادی در فرد می شود. این ماده قابل کاشت و برداشت است و بصورت گلخانه ای کاشت می شود.
بر اساس آخرین آمار ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، در حال حاضر 2 میلیون و 808 هزار نفر در کشور معتاد هستند.
اجتمام**9136**1021 ** 1569
خبرنگار: فرزانه جلالیان**انتشار: حسین نوروزیان

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۸۳۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۲۷ معتاد و خرده‌فروش مواد مخدر در لاهیجان

فرمانده انتظامی لاهیجان از اجرای طرح مبارزه با خرده‌فروشان مواد مخدر و جمع‌آوری معتادان متجاهر به مدت دو روز در شهرستان خبر داد و گفت: در این راستا ۲۷ نفر جمع‌آوری و دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان و به نقل از پایگاه خبری پلیس گیلان، حمید محمدی‌نسب با بیان اینکه مواد مخدر و اعتیاد تهدیدی جدی برای سلامت فردی و اجتماعی است، اظهار کرد: بالا بردن سطح آگاهی عمومی و پیشگیری اجتماعی یکی از راه‌های اصلی مبارزه با اعتیاد است.

وی از اجرای طرح مبارزه با خرده‌فروشان مواد مخدر به مدت دو روز در شهرستان لاهیجان خبر داد و افزود: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر با همکاری عوامل انتظامی در اجرای این طرح، ۱۳ خرده‌فروش را دستگیر و ۱۴ معتاد متجاهر را جمع‌آوری کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان با بیان اینکه معتادان دستگیر شده برای ترک اعتیاد به مراکز درمانی منتقل شدند، خاطرنشان کرد: از افراد دستگیر شده یک کیلو و ۴۶۳ گرم انواع مواد مخدر شامل تریاک، حشیش، شیشه، هروئین و سایر مواد افیونی کشف شد.

محمدی‌نسب با اشاره بر تشکیل پرونده برای خرده‌فروشان دستگیر شده و اعزام آنها به دادسرا، تصریح کرد: مواد مخدر و اعتیاد ریشه بسیاری از جرایم و بزهکاری‌ها در جامعه است و باعث از هم پاشیدن بنیان خانواده می‌شود که همکاری همراهی همه مردم و نهادها با پلیس در راه این راه می‌تواند اثربخش و امیدآفرین باشد.

کد خبر 746955

دیگر خبرها

  • اقدامات فرهنگی برای پیشگیری از اعتیاد در اولویت باشد
  • ۲۲ عطاری متخلف در قم طی سال گذشته پلمپ شدند
  • ایران دارای بیشترین کشفیات مواد مخدر در جهان / استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد
  • دستگیری ۲۷ معتاد و خرده‌فروش مواد مخدر در لاهیجان
  • هیچ کمپ ترک اعتیاد غیرمجازی در گلستان وجود ندارد
  • کشفی تازه درباره معتادان به مواد مخدر
  • سن مصرف مخدر‌ ها در کشور به ۲۴ سال رسید
  • وجود ماده اعتیادآور شیشه در داروی لاغری دو جوان در قم
  • تأکید رئیسی بر جلوگیری از عادی شدن مبارزه با قاچاق و اعتیاد
  • رئیسی: تمرکز بر مبارزه با شبکه‌های اصلی توزیع مواد مخدر