Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  رضا نکوئیان  دبیر علمی دومین کنگره بین المللی پزشکی شخصی در آستانه برگزاری این کنگره اظهار کرد: پزشکی شخصی یکی از جدیدترین رشته‌های علم پزشکی است و درمان بیماران را به صورت منحصر به فرد و شخصی مدنظر قرار می‌دهد و در واقع در این روش از کلی‌گویی و تشخیص عمومی بیماری افراد جلوگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در این روش خصوصیات شخصی افراد مبنای درمان حساب می‌شود، گفت: خصوصیات شخصی فرد شامل ژن‌های اختصاصی، شرایط زندگی، محیط زندگی فرد و نحوه و کیفیت زندگی شخصی آن هر فرد است بنابراین درمان هر فرد با توجه به تشخیص منحصر به فرد و به صورت شخصی انجام می‌گیرد و برخلاف تشخیص‌های گذشته که برای همه بیماران همچون بیماران مبتلا به سرطان پستان و تخمدان یک درمان به یک روش صورت می‌گرفت اکنون با پزشکی شخصی درمان بیماری‌های یکسان برای افراد مختلف متفاوت است. یعنی دو فرد با یک بیماری یکسان با توجه به ویژگی‌های شخصی خود درمان‌های متفاوت خواهند داشت.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: پزشکی شخصی باعث بهبودی بیشتر بیمار و کامل شدن درمان آن می شود همچنین شانس زنده ماندن فرد را در یک بیماری همچون سرطان افزایش می‌دهد.

نکوییان گفت: دومین بین المللی پزشکی شخصی ایران به همت دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)و با همکاری پژوهشگاه مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.

وی عنوان کرد: دانشجویان رشته‌های پزشکی و متخصصین مختلف از مخاطبین این کنگره هستند. همچنین صاحب‌نظران و اساتید برجسته از کشورهای مختلف نیز در این کنگره حضور خواهند داشت و جدیدترین دستاورد ها در حوزه پزشکی شخصی مورد بحث و گفتگو قرار خواهد گرفت.

این محقق ژنتیک و سرطان گفت: در این کنگره در مورد دارو نیز مباحثی در مورد پزشکی شخصی مطرح خواهد شد چرا که با توجه به این مسئله ، هر فردی برای یک بیماری نیاز به دارویی متفاوت بر اساس ژنوم خود دارد و همچنین نقش تغذیه(نوتروژنومیکس) و تاثیر آن در پیشگیری از سرطان و یا ابتلا به آن نیز مورد بحث و گفتگو قرار خواهد گرفت.

دبیر علمی دومین کنگره بین المللی پزشکی شخصی خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این کنگره اطلاع رسانی و همگرایی متخصصین در حیطه‌های مختلف سرطان است تا تشخیص‌های شخصی ایران را مورد بحث و استفاده قرار دهیم و در مورد درمان‌های شخصی و داروهای شخصی و منحصر به فرد بحث و گفت‌ و گو کنیم.

انتهای پیام/

افزایش طول عمر بیماران مبتلا به سرطان با توجه به پزشکی شخصی

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۸۳۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدصادق خیاطیان با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویدادهای علمی وفناوری در حوزه سلامت، از جمله کنگره کنسرژنومیکس، تصریح کرد: شکل گیری کمیته تجاری سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه ای است که می تواند در شکل گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور، اثربخش باشد و صندوق نوآوری و شکوفایی هم آماده تقویت و حمایت از استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه هایی است که مورد تایید کمیته تجاری سازی در نمایشگاه یا جشنواره ایده تا استارت ‌اپ قرار می گیرند.

رئيس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه سلامت از موضوعات راهبردی صندوق است، معاونت توسعه این نهاد، را مسئول همکاری های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسرژنومیکس معرفی کرد .

 مصطفی زمانیان عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با بیان اینکه بر اساس بررسی های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند می توانند در مدل‌های تامین مالی پروژه های اجتماعی مشارکت کنند افزود : صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل ها می‌تواند انگیزه ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه گذاران حوزه سلامت به ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

در بخش دیگری از این نشست، دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت و رئيس کنگره کنسرژنومیکس درباره شکل دهی برنامه هایی که در دستور کار کنگره قرار دارد و جذب کمک نهادهای مالی برای برگزاری این رویداد، توضیحاتی ارائه کرد. 

همچنین سیدجواد مولا دبیر علمی کنگره کنسرژنومیکس، نحوه برگزاری این رویداد را تشریح کرد.

در ادامه این نشست، پرویز کرمی دبیر کمیته تجاری سازی کنگره کنسرژنومیکس ضمن تشکر از اهتمام صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از شرکت های حوزه پیشگیری و درمان گفت: امسال برای نخستین بار در کنار موضوع و اهداف علمی کنگره کنسرژنومیکس، تلاش شده برای شکل دهی زیست بوم پیشگیری و شخصی سازی درمان و شبکه سازی در ان اقدام شود. 

دومین کنگره کنسرژنومیکس با محورهای تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکرهای سرطان، از 2 تا 4 آبان ماه 1403 در تهران برگزار می شود. 

این رویداد در سه بخش علمی، تجاری سازی و مسوولیت پذیری اجتماعی، میزبان علاقه مندان خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است