Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین- رئیس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: استفاده بهینه از منابع آب و ذخیره سازی آن مهمترین هدف جهادکشاورزی در اجرای سامانه های نوین آیباری است .

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه خمسه روز روشنبه در جلسه ستادپیگیری طرح سامانه های نوین آبیاری که با حضور معاونین و مدیران جهادکشاورزی شهرستانها و کارشناسان فنی آب و خاک برگزار شد اظهار کرد: سیاست وزارت جهاد کشاورزی استفاده بهینه از منابع آبی است و اگر بخواهیم دشت قزوین را حفظ و صیانت کنیم چاره ای جز اجرای سامانه های نوین آبیاری در اراضی کشاورزی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر مشکل آب حل نشود سایر بخش های کشاورزی، تولید و امنیت غذایی نیز با چالش و خطر روبرو خواهد شد.

خمسه هدف از اجرای سامانه های نوین ابیاری را ذخیره سازی و استفاده بهینه از منابع آبی و جلوگیری از افزایش سطح کشت محصولات کشاورزی ذکر کرد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین در ادامه گفت: زمانی طرح های آبیاری نوین در اراضی کشاورزی استان موفق خواهد بود که ضمن حفظ تولید محصول نسبت به کاهش مصرف آب و استفاده بهینه از آن اقدام شود.

خمسه تاکید کرد : مدیریت جهادکشاورزی شهرستانها باید با قدرت و تلاش بیشتر نسبت به اتمام طرح های نیمه تمام آب و خاک اقدام کنند.

وی یاد آور شد : در جلسات کمیته فنی باید شرایط و دستورالعمل جدید برای اراضی خرده مالک در مناطق  کوهستانی خارج از دشت اندیشیده شود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین با بیان اینکه؛ بخش خصوصی بازوی توانمند بخش کشاورزی است گفت :  برای اجرای سریع طرح های آب و خاک می بایستی از توان پیمانکاران واجد شرایط برای اجرای طرح استفاده کرد.

خمسه افزود : در اجرای طرح های بخش کشاورزی بایستی نظارت بیشتری صورت کیرد تا اجرای طرح ها با مشکل مواجه نشوند.

وی یاد آور شد : اجرای سامانه های نوین آبیاری تحت فشار در اراضی کشاورزی و باغی استان یکی از وظایف مهم بخش کشاورزی و کارشناسان آب و خاک است که باید اهتمام بیشتری داشته باشند.

خمسه تصریح کرد : کارشناسان آب و خاک باید کشاورزان و باغداران را برای اجرای طرح های نوین آبیاری ترغیب کنند تا بتوان از هدررفت آب و مشکلات بعدی بخش کشاورزی جلوگیری کرد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: طرح هایی که مشارکت کشاورزان در آن وجود نداشته باشد قطعا با مشکل مواجه خواهد شد بنابراین برای اجرای طرح های بخش کشاورزی مشارکت آنان لازم وضروری است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۸۴۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از انفال مهمترین رسالت هر جنگلبان است

ایسنا/گیلان مدیرکل منابع طبیعی گیلان، حفاظت از انفال را مهمترین رسالت هر جنگلبان دانست و متذکر شد: همه جنگلبانان خودشان را در قبال خون شهدای انفال مسئول می دانند.

سید مازیار رضوی امروز، ۶ اردیبهشت ماه در مراسم نوزدهمین سالگرد شهادت شهید «ناصر پیروی» و یادواره شهدای انفال و جان نثاران منابع طبیعی استان گیلان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای انقلاب اسلامی، اظهار کرد: شهدا صادقانه و خالصانه در راه خدا قدم برداشتند و آسمانی شدند.

وی یاد و خاطره شهیدان «ناصر پیروی» و «رشید غفاری»، شهدای انفال استان گیلان را زنده نگه داشت و افزود: شهدای انفال در راه حفظ منابع طبیعی جان خودشان را نثار کردند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان با بیان اینکه شهدا با خدا معامله کردند و از جان عزیزشان گذشتند، تصریح کرد: از شهدا درس گذشت و ایثار و مردانگی را یاد می گیریم.

رضوی با اشاره به سابقه همکاری خود با شهید پیروی، خاطرنشان کرد: شهید پیروی در کنار نظم و انضباط اداری، همواره به همکاران احترام می گذاشت و از آنان حمایت می کرد.

وی با بیان اینکه شهید پیروی برای مقابله با آتش سوزی جنگل ها و جلوگیری از قاچاق قرق بانی را راه انداخت و جنگل های منطقه تالش و رضوانشهر را آرام کرد، ادامه داد: شهید غفاری نیز از شهدای مظلوم انفال است.

مدیرکل منابع طبیعی گیلان حفاظت از انفال را مهمترین رسالت هر جنگلبان دانست و متذکر شد: همه جنگلبانان خودشان را در قبال خون شهدای انفال مسئول می دانند و لذا باید بیش از پیش برای حفاظت از این ودیعه الهی تلاش کنیم.

جنگلبانی؛ عبادتی زیبا و ماندگار

محمدرضا داوطلب، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان نیز، شهید پیروی را افتخار گیلان دانست و اظهار کرد: شهید پیروی نقطه عطفی را در عرصه حفاظت از انفال ایجاد کرد.

وی جنگلبانان را جان نثاران منابع طبیعی دانست و افزود: علاوه بر شهدا، شاهد ایثار و از خود گذشتگی خانواده های معظم آنان نیز هستیم که از حق خودشان برای مانایی نظام مقدس جمهوری اسلامی گذشتند.

مدیرکل بنیاد شهید گیلان منابع طبیعی را مایه حیات انسان دانست و یادآور شد: منابع طبیعی عطیه خداوندی بوده و لذا شهدای انفال برای حفاظت از بیت المال جان خود را فدا کردند.

وی جنگلبانی را عبادتی زیبا و ماندگار دانست و تاکید کرد: استان گیلان هشت هزار شهید تقدیم اسلام و انقلاب کرده و لذا در هفته منابع طبیعی هشت هزار نهال به یاد شهدای گیلان غرس شد و این حرکت زیبا ادامه دارد.

وی با بیان اینکه نظام استکبار با همه توان به میدان آمده تا به جمهوری اسلامی خدشه وارد کند، گفت: دشمنان مرد میدان جنگ سخت نیستند و لذا سرداران و فرماندهان ما را ناجوانمردانه شهید می کنند، اما دوران بزن و در رو تمام شده و دشمنان باید پاسخگوی اعمال خود باشند.

مدیرکل بنیاد شهید گیلان، به ایستادگی تمام قد نظام اسلامی در برابر دنیای کفر اشاره کرد و افزود: سازمان های بین المللی در مقابل جنایت و نسل کشی رژیم صهیونیستی موضع گیری نکردند، اما سربازان نظام اسلامی از همین سرزمین به قلب استکبار یعنی رژیم منحوس و پلید صهیونیستی حمله کردند و به آنان درس عبرت دادند.

داوطلب، گیلان را استان اولین ها دانست و با بیان اینکه شهید سید یونس رودباری اولین شهید نهضت انقلاب است، اضافه کرد: مردم گیلان در ۸ دی سند ولایتمداری خودشان را امضا کردند؛ گیلانی ها در همه عرصه ها شهید تقدیم کرده اند و استاندار و وزیر شهید داریم و لذا شهید پیروی به عنوان شهید انفال سند سربازی و ولایتمداری ماست.

حجت الاسلام والمسلمین علائیان، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور نیز در این مراسم، شهادت را به مثابه آگاهی دانست و اظهار کرد: شهدا زنده هستند و بر اعمال ما نظارت می کنند.

وی دنیا را غیر واقعی و مجاز دانست و افزود: شهادت واقعی ترین معنای زندگی است و همه ما در برابر شهدا و خانواده های معظم آنان مسئولیت داریم.

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان منابع طبیعی، خدمت به خلق را بالاترین عبادت دانست و خاطرنشان کرد: شهدای مظلوم مدافع انفال راه خدمت را انتخاب کردند و شهادت نصیبشان شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در استان گلستان
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • حفاظت از انفال مهمترین رسالت هر جنگلبان است
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • وزیر جهادکشاورزی؛ بر اقدام فوری مشترک کشورها برای مقابه با تخریب سرزمینی تاکید کرد
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین