Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، خسرو فرحی مدیرعامل پست بانک ایران افزود: قبل از اجرای برجام(برنامه جامع اقدام مشترک ایران وگروه 1+5 ) پست بانک ایران تنها با یک بانک جهانی روابط کارگزاری داشت.

وی ادامه داد:پس از اجرای برنامه جامع اقدام مشترک ایران و گروه 1+5 (برجام) روابط کارگزاری پست بانک ایران در سال 1395با 57 بانک جهانی افزایش یافت که دستاورد بسیارخوبی برای کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرحی خاطرنشان ساخت: روابط کارگزاری این بانک تا پایان مهرماه امسال با 66 بانک جهانی برقرار شده است که آثار مثبت فراوانی در اقتصاد کشورخواهد داشت.
 
**افزایش تعداد بانک هایی که پست بانک ایران در آنها حساب دارد
مدیرعامل پست بانک ایران درباره تعداد بانک ها جهانی که پست بانک ایران در آنها حساب دارد نیز گفت:پیش از اجرای برجام و در سال 1394 پست بانک تنها در یک بانک خارجی حساب داشت که بعد از اجرای برجام تعداد آنها افزایش یافت.
به گفته وی، تعداد بانک هایی که پست بانک ایران در آنها حساب دارد در سال 1395 به پانزده بانک رسید و این مورد تا پایان مهرماه امسال و در آستانه دو سالگی برجام به 16 بانک رسیده است و این روند ادامه خواهد داشت.
 
**افزایش حجم فعالیت های ارزی پست بانک
فرحی در باره حجم فعالیت های ارزی این بانک تا پیش از اجرای برجام خاطرنشان کرد:حجم فعالیت های ارزی تا پیش از اجرا شدن برجام تنها 76 میلیون دلار بود که پس از به مرحله اجرا درآمدن برجام روند فعالیت ارزی این بانک نیز روبه گسترش نهاد.
وی افزود: حجم فعالیت های ارزی پست بانک ایران در سال 1395 به 615 میلیون دلار افزایش یافت و در آستانه دو سالگی اجرای برجام و تا پایان مهرماه امسال این میزان به 579 میلیون دلار رسیده است که تا پایان امسال به بیش از هزار میلیارد دلار خواهد رسید.
 
**برقراری سیستم حوالجات خرد با کشور ویتنام
مدیرعامل پست بانک ایران به تلاش های صورت گرفته در راستای تحقق برجام اشاره و خاطرنشان کرد:پست بانک ایران بعد از اجرای برجام و با همکاری اتحادیه جهانی پست(UPU)موفق به اعمال سیستم حوالجات خرد بین المللی( IFS (International Finance Services) شده است.
*سرویس IFS یکی از فعالیت‌های بانکی و مالی بی نظیری است که توسط 192 کشور عضو اتحادیه جهانی پست (UPU) انجام می‌شود و این سرویس قادر است تا سقف 5000 یورو، مبادلات پولی و بانکی خرد میان کشورهای عضو را با بهره‌گیری از نرم‌افزاری جهانی بین یکدیگر انجام دهد.
فرحی گفت: اکنون پست بانک ایران در این باره با کشور ویتنام قرارداد همکاری امضاء کرده است و درحال مذاکره با سایر اعضای اتحادیه جهانی پست است تا با آنها نیز قرارداد همکاری به امضاء برساند.
به گفته وی، سرویس حواله‌های پستی مالی، یکی از روش‌های مدرن و آنلاین گردش پولی و بانکی میان کشورهای عضو اتحادیه جهانی پست است که این روزها سریعتر از هر بانک بین المللی و با هزینه انتقال ارزانتر و امنیت بیشتر حوالجات ارزی را انجام می دهد و اقشار مختلف و گروه‌های زیادی از جمله گردشگران، دانشجویان ، کارگران و متخصصان کشورهای مختلف می توانند برای نقل و انتقال سریع وجوه خرد خود از این سرویس مشترک پستی مالی در همه جهان بهره مند شوند.
فرحی خاطرنشان کرد: این امکان، فرصتی برای ایرانیان خارج از کشور در همه کشورهای عضو اتحادیه جهانی پستی است تا بتوانند از این سرویس بهره‌مند شده و حواله‌های پولی و بانکی خُرد خود را در کمترین زمان ممکن ارسال و دریافت کنند.
بنا به این گزارش، اجرای برنامه جامع اقدام مشترک ایران و گروه 1+5 (برجام) در موضوعات هسته ای ایران از 26 دی ماه سال 94 (16 ژانویه 2016 ) کلید خورد و با اجرایی شدن آن و لغو تحریم ها امکان جذب سرمایه گذاران خارجی در اقتصاد ایران فراهم آمد

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۸۴۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف تراکنش غیرحضوری ۲ برابر شد ؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان

به گزارش پارس نیوز، بانک مرکزی امروز (چهارم اردیبهشت ۱۴۰۳) در بخشنامه‌ای موارد زیر را ابلاغ کرد: 

"پیرو بخشنامه پنجم فروردین ۱۴۰۳ معاون فن‌آوری‌های نوین بانک مرکزی درخصوص افزایش سقف تراکنش‌خرید اشخاص حقیقی، به استحضار می‌رساند هیأت عامل بانک مرکزی در جلسه ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ با استناد به اختیارات مقرر در ماده (۱۷) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص با اصلاحات و الحاقات بعدی آن، مصوب شورای پول و اعتبار ابلاغی طی بخشنامه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ که طی آن افزایش آستانه‌های مقرر در دستورالعمل مذکور در حدود شاخص بهای کالا و خدمات مصرفی به رئیس‌کل بانک مرکزی تفویض شده است، با افزایش آستانه‌های مندرج در مواد (۸)، (۱۰) و (۱۲) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص، به شرح زیر موافقت نمود:

آستانه مجاز مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاه‌های پرداخت غیرحضوری، از کلیه حساب‌های سپرده غیرتجاری متعلق به مشتری حقیقی در هر مؤسسه اعتباری، تا دو میلیارد ریال به صورت روزانه و ۱۰ میلیارد ریال به صورت ماهانه افزایش می‌یابد.

الزام به تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط و ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی روزانه اشخاص حقیقی از گروه حساب‌های غیرتجاری آن‌ها که تا زمان ابلاغ این بخشنامه برای مبالغ بالاتر از دو میلیارد ریال اعمال می‌شد، از این پس برای مبالغ بالاتر از چهار میلیاردریال ضرورت می‌یابد.

هم‌چنین در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی مربوط به حساب‌های غیرتجاری اشخاص حقیقی با مبالغ بیشتر از دو میلیارد ریال تا چهار میلیارد ریال، گرچه ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد یا علت انتقال وجه ضرورت ندارد، لیکن تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط، الزامی است.

حداکثر تراکنش خرید از هر کارت‌پرداخت و نیز کلیه کارت‌های پرداخت متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه مبلغ دو میلیارد ریال افزایش می‌یابد. کنترل آستانه مذکور در خصوص هر کارت بر عهده مؤسسه اعتباری صادرکننده کارت پرداخت است.

بانک‌ها موظفند، ضمن ایفاد نسخه اصلاحی دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص و نیز ارسال نسخه‌ای از «دستورالعمل نحوه اخذ مستندات موضوع تبصره ماده (۷)، تبصره (۲) ماده (۱۰) و تبصره ماده (۱۱) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص» که ماده (۴) آن با توجه به تغییرات فوق‌الاشاره مورد اصلاح قرار گرفته است، مراتب را با لحاظ مفاد بخشنامه ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ به تمامی واحدهای ذیربط آن مؤسسه اعتباری ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت کنند".‌‌‌‌‌‌

دیگر خبرها

  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی دوبرابر شد
  • افزایش دو برابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی
  • سقف تراکنش‌ها در شبکه بانکی تغییر یافت
  • سقف تراکنش غیرحضوری بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
  • سقف تراکنش غیر حضوری بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
  • سقف تراکنش های غیرحضوری در شبکه بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان رسید
  • سقف تراکنش غیرحضوری ۲ برابر شد ؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان
  • سقف برداشت از حساب های بانکی چقدر شد؟