Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایسکانیوز، دکتر مهدی باقری در نشست با معاونان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس، با تشریح ناحیه بندی در دانشگاه و ایجاد فرصت ها و تهدید ها یی که ممکن است در این طرح نمایان شود گفت: «پیاده سازی هر طرح نیاز به دقت عمل ، بررسی و استراتژی دقیق و استدلال عقلی و علمی دارد که این مهم بر پایه تدبیر و حکمت شکل گرفته و به صورت آزمایشی در حال اجرا و نتیجه گیری قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

دبیر هیات امنای استان هرمزگان، با بیان اینکه کاهش در هزینه های غیر ضروری می تواند کمک شایانی توجه ای به بهبود وضعیت نماید گفت:« درآمد زایی از منابع مختلف دانشگاه به خصوص در حوزه شرکت های دانش بنیان در کنار صرفجویی و کاهش هزینه های غیر ضروری می تواند نقش مهمی در ادامه فعالیت های دانشگاه داشته باشد.»

وی یکپارچگی در مدیریت را نیز در این طرح مهم ارزیابی کرد و افزود:« توانمند سازی مدیران در کنار یکپارچگی مدیریتی می تواند کمک شایان توجه ای به این مهم نماید و در کنار سایر شاخص های رشد می تواند مسیر توسعه همه جانبه را هموارتر سازد.»

باقری ، همسوئی نزدیک سازمان با نیازهای متغییر کاری را در این ناحیه بندی مهم ارزیابی کرد و گفت: «مزیت رقابتی کردن امور در جهت کسب و کار و همگام سازی آن با نیازهای متغیر قابل عرضه به جامعه ی هدف می تواند نقش اساسی در بهبود وضعیت اجرا نماید.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان :ناحیه بندی در هر استان را مفید ارزیابی کرد و افزود:« باید درآمدهای حاصل در هر استان با توجه به پتانسیل های آن استان رشد کند و منابع جدید درآمدی در آنها مورد بررسی و اقدام عملی قرار بگیرد تا وضعیت واحد ها ی ضعیف بتواند به بازدهی اولیه خود برگردد . »

وی تاکید کرد :«واحد های توسعه یافته یا رو به توسعه باید با انتقال تجربیات عملی و ارائه راهکارهای مناسب،برخی مناطق ضعیف را یاری دهند تا واحد های متبوع بتوانند با بکارگیری پیشنهادات و راهکارهای مناسب، حلال مشکلات خود باشند.»

باقری افزود:« باید با نگاهی ژرف تر و دقیق تر به پتانسیل های هر استان و کشف استعدادهای بالقوه ،راه حل منطقی در جهت حل مشکلات برخی واحد ها برداشته شود به شکلی که سایر واحد ها نیز بتوانند از این تصمیم گیری آگاه شده و بهره ی لازم را از تجربیات ذیقیمت سایر واحد ها ببرند.»

وی خواستار ارائه ی ایده های نو آورانه و زود بازده در تولید ثروت و کسب درآمد شد و تاکید کرد:«همه موظفند در هر حوزه ای که هستند با ایده های جدید و نگاهی نو به اطراف، دانشگاه را در مسیر رشد و توسعه قرار دهند و با حمایت از طرح ها و ایده های نو کمک شایان توجه ای در عرصه تولیدات علمی و دانش بنیان ایفا نمایند.»

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس مهدی باقری طرح ناحیه بندی تجمیع

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۸۶۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا خاکساری رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در این دانشگاه برگزار شد این رویداد را اتفاقی مبارک و پیونددهنده علم و صنعت دانست و اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه فعالیت‌های فناورانه و تمرکز بر ایجاد کارآفرینی عنوان کرد: رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و پیوند صنعت و دانشگاه و مسیری برای ایجاد اشتغال است و در همین راستا همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ استان را در عمل دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان گفت: با ورود دانشگاه به صنعت از یک‌سو می‌توان در حل مسئله مثمر ثمر بود و از سوی دیگر با ورود دانشجو به‌عنوان کارورز، موضوع کسب مهارت را شاهد خواهیم بود.

خاکساری از تحقق کارورزی بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بیان کرد: در این طرح دانشجو در عرصه عمل و حضور در واحد‌های صنعتی به کسب تجربه آموزش و یادگیری می‌پردازد که می‌تواند راهی برای شناخت مسیر شغلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تلقی شود.

وی مطرح کرد: طرح پویش در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است. این طرح منجر به پرورش دانشجویان ماهر خواهد شد که همزمان با تحصیل در دانشگاه، مهارت‌های لازم را از طریق اشتغال در نهاد‌های مختلف کسب می‌کنند.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان اضافه کرد: در طرح پویش، دانشگاه امکان اشتغال همزمان دانشجو با تحصیل را فراهم کرده تا تجربه خوبی را در محیط کاری کسب کنند و پس از فارغ‌التحصیلی با آمادگی کامل وارد بازار کار شوند.

خاکساری با بیان اینکه در این طرح دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود از اجرای طرح پایش و بررسی مشکلات به‌ویژه در حوزه کشاورزی و حل آن توسط دانشگاه آزاد خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت برای بهبود وضع هوا و کاهش فلر
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود