Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، مهدی حجت امروز در نشست خبری با بیان اینکه مردم نگران نوع خدماتی که توسط شهرداری ارائه می‌شود و فعالیت‌هایی که در شهرداری انجام می‌شود، هستند، گفت: باید با شفاف کردن امور اعتماد مردم را جلب کنیم و با جلب اعتماد عمومی می‌توان مشارکت مردم را جلب کرد.

حجت با بیان اینکه مردم برای اداره کردن شهر آماده هستند، تصریح کرد: در طول سال‌ها مردم مسئولیتی در مقابل اداره زندگی شهری خود نداشتند و همه امور به دست شهرداری بود اما حالا مردم آماده مشارکت هستند و با برقراری یک دیالوگ مشترک بین شهرداری و مردم می‌توان شهر را از ریل تامین مخارج به روش فروش آینده شهر خارج کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطار شهرداری از ریل تراکم فروشی خارج می‌شود

وی با بیان اینکه باید قطار شهرداری از ریل تراکم فروشی خارج شود و تغییر مسیر دهد،‌ گفت: البته این تغییر مسیر ممکن است مدت‌ها به طول انجامد اما باید تمام تلاش خود را انجام دهیم تا مانع از فروش آینده شهر شویم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در مورد فروش هولوگرام با بیان اینکه فروش هولوگرام یک مسیر ابداعی از سوی مدیریت قبلی شهری برای پرداخت بدهی‌هایش بوده است، گفت: البته تسویه حساب، تهاتر و ... روش بدی نیست اما اینکه این هولوگرام به چه کسانی؟ به چه دلیل و ... داده می‌شود جای سوال است.

وی با بیان اینکه از 18 هزار میلیارد تومان درآمد شهرداری 11 هزار میلیارد تومان در حوزه معماری و شهرسازی بوده است،‌ اظهار کرد: این نشان می‌دهد که هدف اصلی شهرداری در تامین درآمد به روش صدور پروانه، فروش شهر و ... بوده است. این در حالیست که در تهران ظرفیت‌های بالقوه‌ای وجود دارد که مورد شناسایی قرار نگرفته، مثلا تعدادی از ساختمان‌های رها شده در سطح شهر وجود دارد که بلاتکلیف است و طبق قانون این ساختمان‌ها که در مرحله خطرناکی قرار دارند و آلودگی‌هایی را برای شهر به ارمغان می‌آورند، باید عوارض بدهند.

حجت ادامه داد: از آنجایی که مدیریت قبلی شهر به دنبال کسب درآمد از مسیرهای ساده همچون فروش تراکم بود به این سمت نرفت و امروز عادت به جمع کردن پول‌ها به روش سخت نداریم یا به عنوان مثال امروز مغازه‌ها به خصوص اغذیه فروش‌ها مایلند که میز و صندلی‌های خود را در پیاده رو قرار دهند اما با چه حساب و کتاب؟ سهم شهرداری کجاست؟ من معتقدم پول خرد در سطح شهر ریخته و باید مشارکت مردم را کسب کنیم و در طول یک سال آینده سرمایه گذاری بر روی احیاء واحدهایی خواهد بود که بر روی زندگی مردم موثر است.

درباره تخلف پالادیوم راه پس و پیش نداریم

وی در خصوص پرونده تخلف پاساژ پالادیوم که اقدام به حفر تونل از زیر زمین و ایجاد پل هوایی بر روی مشاعات کرده است، گفت: آنچه که در این پاساژ رخ داده مربوط به توافقاتی است که در گذشته رخ داده و موافقت‌هایی شده به گونه‌ای که راه پس و پیش نداریم، البته قرار است شهرداری منطقه یک با مالک صحبت کند تا بهترین راهکار در خصوص حل این مسئله اتخاذ شود.

تونل رسالت قدرت تحمل زلزله بیش از 7.5 ریشتر را دارد

حل مشکل بافت فرسوده در 10 سال

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در مورد موضوع بافت فرسوده تهران نیز با بیان اینکه در بحث پایداری در مقابل زلزله باید دو مبحث ایمنی فعلی ساختمان‌ها و ایمنی آینده ساختمان‌ها مد نظر قرار گیرد و برای ایمنی در آینده قرار است تمهیداتی اندیشیده شود، ادامه داد: از این پس باید در استخوان بندی ساختمان‌ها محاسبات مربوط به زلزله هم انجام گیرد و مهندس ناظر نیز درست و به موقع در سر ساختمان حاضر شود و اگر این دو نکته مهم مورد توجه قرار گیرد قطعا در مقابل زلزله به سطح بالایی از ایمنی می‌رسیم.

شهرداری متولی ایمن سازی ساختمان‌های مدارس، بیمارستان‌ها، کلانتری‌ها و ... نیست

 

حجت با بیان اینکه در بحث ایمنی فعلی ساختمان‌ها نیز شهرداری متولی ایمن سازی ساختمان‌هایی همچون مدارس، بیمارستان‌ها، کلانتری‌ها و ... نیست، گفت: ما نمی‌توانیم تک به تک به سراغ ساختمان‌ها رفته و از آنها بخواهیم که ایمن سازی کنند. بلکه باید به گونه‌ای فرهنگ سازی شود که مردم حساس باشند و در خصوص ایمن بودن ساختمان، مسابقه‌ای بین سازندگان در خصوص ایمن سازی ساختمان‌ها به دلیل مطالبات مردمی ایجاد شود.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با بیان اینکه پنج درصد مساحت شهر تهران بافت فرسوده است اما 15 درصد جمعیت در آن زندگی می‌کنند، گفت: به دلیل مسائل این گونه بافت‌ها و همچنین تراکم ملک‌ها، سرمایه گذاران کمتری مایل هستند که در این پروژه نوسازی بافت فرسوده کمک کنند. هر چند که دولت قول‌هایی داده تا تسهیلاتی به سرمایه گذاران بدهد تا آنها به سمت نوسازی بافت فرسوده سوق داده شوند اما معتقدم حداقل برای اینکه بافت فرسوده نوسازی شود 10 سال زمان لازم است.

وی در مورد تاب‌آوری تونل‌ها نیز با بیان اینکه تونل‌هایی همچون توحید و رسالت به لحاظ استراکچر به گونه‌ای طراحی شدند که می‌توانند در هنگام وقوع زمین لرزه به عنوان نقطه امن استفاده شوند تصریح کرد: تونل رسالت توانایی تحمل زلزله‌ای بیش از 7.5 ریشتر را دارد.

بیش از 340 گود رها شده داریم

ایمن سازی گود فرهنگ تا خرداد سال آینده

حجت در ادامه با بیان اینکه بیش از 340 گود رها شده در تهران داریم که تک به تک گودها از نظر عمق، عمر، میزان خطرپذیری، ابعاد و ... بررسی شده‌اند، گفت: با تمام صاحبان گودها مکاتبه شده و برای نگهداری این گودها به آنها تذکر دادیم و حسب قانون اگر مالک به این تذکر توجه نکند شهرداری راسا وارد می‌شود و ضمن پایدار سازی گود هزینه‌هایش را از مالک اخذ می‌کند. هر چند که در حال حاضر دو گود بزرگ فرهنگ و برج میلاد داریم که به مرحله خطرناک رسیده است.

وی اظهار کرد: در مورد گود برج میلاد باید بگویم که باید با شریکمان در خصوص ایمن سازی گود صحبت کنیم و یا آنها و یا شهرداری در جهت تثبیت گود اقدام کنند. در خصوص گود فرهنگ نیز که در کنار کتابخانه ملی قرار دارد نشانه‌های حتمی‌ وجود داشت که وضعیت گود مناسب نیست که با مسئولیت مدیرعامل شرکت عباس آباد و با صحبت‌هایی که انجام شد مقرر شده است که تا خرداد ماه سال آینده، این گود تثبیت شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۸۷۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم

 مجید متین‌فر ،معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم  در گفت‌وگویی پیرامون موضوع ساختمان به کد نوسازی ۳۶-۱۸۸-۴۰۲-۴ اظهار کرد: صدور پروانه ساخت این بنا در دوره قبلی مدیریت شهرداری قم و بین سال‌های ۱۳۹۰ لغایت ۱۳۹۳ و دقیقاً مطابق با رأی کمیسیون ماده ۵ استان قم صادر شده است که کمیسیونی در سطح مدیریت عالی استان بوده و شهرداری تصمیم‌سازی در آن ندارد.

وی صدور پروانه ساخت بنای این ساختمان را در ۳ طبقه منفی با ۱۰۰ درصد سطح اشغال به‌منظور پارکینگ و ۱۱ طبقه روی پیلوت با ضریب اشغال ۵۰ درصد برای کاربری مسکونی عنوان کرد و افزود: براساس صورت‌جلسات کمیته طرح تفصیلی اداره کل راه و شهرسازی استان و مطابق بند ۱۳ کمیسیون ماده پنج مورخ ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۲، برابر حداکثر ۵۰ درصد عرصه اولیه و تعداد حداکثر ۳۴ واحد مسکونی و با رعایت تأمین پارکینگ‌های مورد نیاز و مطابق ضوابط و مقررات در این پلاک پروانه ساخت توسط شهرداری قم در پنجم شهریورماه ۱۳۹۳ صادر شد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم در ادامه شکایت مجموعه جامعه‌الزهرا از این مجتمع در منطقه ۴ شهرداری قم مربوط به سال ۱۴۰۰ را مطرح کرد و گفت: در خردادماه سال ۱۴۰۰ شکایتی از سوی مدیر جامعه‌الزهرا به شهرداری منطقه ۴ واصل شد که درخواست جلوگیری از ادامه کار ساختمان فوق را به علت ارتفاع و تعداد طبقات داشته که با طرح این شکایت و بلافاصله ورود شهرداری قم، ابتدا میزان تخلفات در سطح اشغال به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارسال شد که در نهایت منجر به رای جریمه برای صاحب ملک شد.

متین فر ابراز کرد: در خصوص مشرفیت ملک و رفع آن برابر ضوابط و مقررات پایان کار و مقررات ملی ساختمان نیز تعهدنامه کتبی و محضری از مالک ساختمان اخذ گردید تا تمامی این موارد رفع شود و قطعا در زمان اخذ پایان کار نیز تمامی ضوابط و مقررات دقیقاً بررسی خواهد شد و تا رفع آن هیچ‌گونه پایان کاری صادر نخواهد شد.

منبع:فارس

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • درختانی که از داخل ساختمان عبور کردند
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • آتش سوزی مجتمع مسکونی در منطقه پردیسان قم
  • تکلیف‌نامه شهرداری تهران برای پارک‌های پایتخت چه می‌گوید؟
  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟
  • سکوت در ماجرای سنگلج جایز نیست!
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • (ویدئو) دختر فلسطینی درحال جمع کردن غذای ریخته روی زمین