Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در نامه‌ای خطاب به غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی در مورد سیستم واریز و قطع یارانه، نکاتی را یادآور شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در نامه سردار غلامحسین غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین به غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی نکاتی پیرامون شرایط اقتصادی و کار قشر ضعیف جامعه و ضرورت‌های هزینه کرد یارانه های حذف شده، عنوان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این نامه به شرح ذیل است:

برادر ارجمند جناب آقای دکتر تاجگردون

رئیس محترم کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی

سلام علیکم

با صلوات بر محمد و آل محمد و با احترام؛ بدون تردید فلسفه قیام امام راحل عظیم‌الشأن در تشکیل نظام جمهوری اسلامی ایجاد جامعه‌ای به‌دوراز رذایل مادی و معنوی بود. در صفوف اول این انقلاب مستضعفان هستند که برپاکنندگان، وارثان و پویندگان آن می‌باشند امّا متأسفانه باسیاست‌های غلط وارداتی و الگوهای ناکارآمد، بر مظلومیت آنان افزوده‌ شده است.

مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) دائماً تأکید بر توجه به وضع محرومان و مستضعفان جامعه دارند و با تکیه‌ بر آیات و روایات مشروعیت نظام اسلامی را در اجرای عدالت و دوری از تبعیض می‌دانند.

حوادث اخیر کشور اگرچه طراحی اتاق‌های فکر دشمنان است امّا زمینه‌های نفوذ و تأثیرپذیری داخلی آن را نمی‌توان ازنظر دور داشت. لذا ارائه یک برنامه کارآمد و مبتنی بر حل مشکلات معیشتی مردم می‌تواند حربه خناسان در تحریک جوانان این کشور را خنثی سازد.

اکنون‌ که در آستانه بررسی و تصویب بودجه 1397 کل کشور هستیم توقع می‌رود نمایندگان محترم ملت که برآمده از متن جامعه هستند و همیشه حامی محرومان و مستضعفان بوده و هستند این مهم را به‌عنوان یک اصل اساسی در دستور کار خود قرار دهند.

تغییر برنامه به نفع فرودستان و اقشار آسیب‌پذیر و جوانان جویای کار باید در برنامه سال آینده ملموس و قانع‌کننده دیده شود تا اولویت انقلاب اسلامی در خدمت مؤثر به مردم که به تعبیر مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) به‌حق ولی‌نعمتان ما هستند محقق گردد.

سازمان بسیج مستضعفین ضمن قدردانی از نمایندگان محترم که این روزها با زحمات شبانه‌روزی در جهت تدوین لایحه بودجه سال 97 تلاش می‌نمایند، آمادگی خود را برای کمک به دولت محترم در راستای حل مشکلات اساسی مردم پیشنهادات زیر را تقدیم می‌نماید:

1ـ اگر قرار است یارانه بخش قابل‌توجهی از دریافت‌کنندگان قطع گردد، بخشی از آن به‌صورت خاص برای بیکاران جامعه لحاظ شود و از طریق سامانه‌ای مشخص شناسایی و پرداخت گردد.

2ـ در منابع درآمدی دولت که مستقیماً زندگی مردم را متأثرمی کند و آنان را در تنگنا قرار می‌دهد تجدیدنظر گردد.

3ـ جهت مناطقی از کشور که اشتغال از ضریب پایین‌تری برخوردار است منابع مشخص و خاص دیده شود.

4ـ ایجاد بنگاه‌های زودبازده و کم‌هزینه جهت اشتغال جوانان می‌تواند حداقل‌های زندگی آنان را در کوتاه‌مدت تأمین نماید و آنان را به خودکفائی برساند.

به حمدالله نقدینگی کشور و منابع انسانی که دو رکن اساسی و موّلد در اقتصاد هستند در کشور موجود است که با مدیریت صحیح و مشوق‌های جهت دهنده می‌تواند در خدمت تولید و اشتغال قرار گیرد.

خیر دنیا و آخرت همه ارکان نظام جمهوری اسلامی در توجه به ملت مظلوم، شجاع ایران خصوصاً طبقات آسیب‌پذیر آن است. امید است این مهم پس از فروکش کردن اغتشاشات اخیر به فراموشی سپرده نشود.

سرتیپ پاسدار غلامحسین غیب پرور

رئیس سازمان بسیج مستضعفین

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۸۸۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند

گروه اقتصاد و درآمد: در لایحه بودجه 1403، 3 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه ای به عنوان یارانه احزاب اختصاص یافته است.

 

به گزارش جماران، مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به اختصاص 3 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه ای به عنوان یارانه احزاب، در گزارشی نوشت: در این خصوص، مسئله مهم استفاده از سازوکاری مناسب برای توزیع کمکهای مالی بین احزاب است، توزیع یارانه بین احزاب سیاسی توسط وزارت کشور، بدون تعیین ضابطه و چارچوب از سوی قانونگذار، مغایر اصل 85 قانون اساسی است. بنابراین ضروری است ضوابط و مقرراتی برای توزیع عادلانه این یارانه در قانون توسط مجلس شورای اسلامی تنظیم و تصویب شود؛ در غیر این صورت، دادن اختیار به وزارت کشور در این زمینه بدون ضابطه محل اشکال است.

 

بند 8 ماده 11 قانون احزاب نیز رافع ایراد نیست و تاکنون قانونگذار ضوابط و مقرراتی در این خصوص تصویب نکرده است.

 

یکی از راهبردهای معمول برای تقویت و توانمندسازی احزاب و تشکل های سیاسی معاضدت حقوقی و حمایت مالی دولت از احزاب سیاسی است. براساس بند ز ماده 105 قانون برنامه ششم توسعه کشور، دولت موظف است برنامه ریزی های لازم جهت توسعه سیاسی را به گونه ای طراحی کند که تا پایان اجرای قانون برنامه ششم، احزاب و تشکلهای سیاسی مطابق ضوابط قانونی مصوب مجلس شورای اسلامی، مورد حمایت قرار گیرند.

 

یکی از راههای حمایت از احزاب سیاسی، اختصاص کمک ها و یارانه های دولتی برای آنهاست تا به کمک آن بتوانند سازمان اداری خود را تجهیز و مقداری از هزینه های تبلیغات انتخاباتی خود را تأمین کنند. اما درخصوص تخصیص یارانه به احزاب به منظور حمایت از آنها چند نکته قابل توجه است: اول؛ اعتبار اختصاص یافته به این منظور به قدری اندک و ناچیز است که کمک مؤثری به وضع مالی احزاب سیاسی نخواهد کرد، دوم اینکه صرف پیش بینی کمک مالی به احزاب در بودجه سالیانه، موجب تقویت و توانمندی احزاب و تشکلهای سیاسی نخواهد شد، بلکه مسئله مهم استفاده از سازوکاری مناسب برای توزیع کمک های مالی بین احزاب است.

 

مرکز پژوهش های مجلس تاکید دارد: ضروری است که قانون انتخابات در راستای تقویت نقش احزاب اصلاح شود. با توجه به اینکه سال جاری، به نوعی سال پایان برنامه ششم توسعه و آغاز برنامه هفتم است، شایسته است که وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب طی برنامه ششم توسعه و میزان دستیابی به توانمندسازی احزاب و نتایج کمک های مالی داده شده، به کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها ارائه کند.

         

دیگر خبرها

  • اولتیماتوم استاندار لرستان برای مصوبات سفر رئیس‌ جمهور
  • جهش تولید با مشارکت مردم باعث توسعه اشتغال می‌شود
  • هشدار رئیس مجلس نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو/ مبلغ 74 همت نمی‌تواند باعث کنترل قیمت و بازار دارو شود/ دولت برای کنترل قیمت بازار دارو 180 همت در نظر بگیرد
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • 220 میلیارد تومان بودجه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • تصویب جدول منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها
  • فوری /بودجه نیروهای مسلح در سال ۱۴۰۳ اعلام شد /تصویب جدول منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها
  • موافقت مجلس با جدول مربوط به هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی
  • جوانان و نوجوانان اندیشه شهید مطهری را چراغ راه خود قرار دهند