Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، بهروز آقایی افزود: با اجرای طرح بانگرینک در بندر چابهار بخش قابل توجهی از کشتی های عبوری از این منطقه می توانند سوخت مورد نیاز خود را از این بندر تامین کنند.
وی با بیان این که تاکنون 2 شرکت برای انجام سرمایه گذاری در طرح بانگرینگ بندر چابهار اعلام آمادگی کرده اند، گفت: یکی از این متقاضیان شرکت سوآپ( معاوضه) سوئد است که برای انجام سرمایه گذاری در این طرح در بندرچابهار درخواست سرمایه گذاری خود را ارائه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی، بندر چابهار در جنوب شرقی ایران از ظرفیت های بسیار بالایی در حوزه های دریایی و بندری برخوردار است و سرمایه گذاری در حوزه بانگرینک می تواند به تحولات اقتصادی منطقه سرعت بیشتری بدهد، ضمن این که بندر چابهار از لحاظ ارزش افزوده، تخفیف ها، عوارض و انبارداری قابلیت های زیادی برای سرمایه گذاری دارد.

آقایی اظهارداشت: با بهره برداری از فاز نخست طرح توسعه بندر و با اتصال شبکه ریلی و تکمیل زیرساخت های حمل و نقل از جمله جاده های ترانزیتی، این بندر به یکی از مناطق مهم تجارت و توسعه اقتصادی منطقه تبدیل می شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: به دلیل موقعیت راهبردی بندر چابهار هم اکنون شرایط پهلوگیری بزرگترین کشتی های جهان در این بندر فراهم شده و این مساله می تواند در کاهش هزینه های واردات و صادرات کالا بسیار تاثیرگذار باشد.
وی، قابلیت پهلوگیری کشتی های بزرگ تجاری با آبخور 16.5 متر، تخلیه و بارگیری سالیانه 8.5 میلیون تن کالا و موقعیت مناسب ترانزیتی برای حمل و نقل کالا از این بندر به کشورهای آسیای میانه را از مزیت های بندر چابهار اعلام کرد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان یادآورشد: هم اکنون بندر چابهار دارای بیش از 33 هزار مترمربع انبار، 740 هزار ظرفیت ترمینال کانتینری و 15 پست اسکله به طول 3 کیلومتر است و از تجهیزات مدرن بندری برای تخلیه و بارگیری کالا استفاده می کند.
به گزارش ایرنا، بندر چابهار از توابع استان سیستان و بلوچستان تنها بندر اقیانوسی کشور و سرزمین موج و مرجان از شمال به شهرستانهای نیکشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به کشور پاکستان، از جنوب به دریای عمان (مکران) و از غرب به کنارک متصل است.

این شهرستان زیبا و ساحلی در منطقه مکرانِ بلوچستان از 2 شهر به نام های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، شش دهستان و 438 روستا تشکیل شده است و تا زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان 645 کیلومتر فاصله دارد.
 
گفتنی است سوآپ یا معاوضه یا تاخت نوعی از ابزار مشتقه است که در آن یک طرف قرارداد نسبت به معاوضه عواید ناشی از ابزار مالی خود با عواید ناشی از ابزار مالی طرف مقابل اقدام می‌کند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۸۹۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت نیروهای متخصص جهادی از نیاز مهم سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان، گفت: یکی از مهم‌ترین نیازهای استان تربیت نیروهای متفکر، خلاق و جهادی است‌ که وظیفه تربیت این نیروها مستقیما بر عهده آموزش و پرورش است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در حاشیه بازدید از دانشگاه فرهنگیان استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: همه دستگاه‌های اجرایی باید به دانشگاه فرهنگیان در جهت پیشبرد اهداف آموزشی استان کمک کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان، افزود: یکی از مهم‌ترین علل شکست در واحدهای تولیدی نداشتن پشتوانه علمی برای طرح‌ها است، لذا ارتباط بین صنعت و دانشگاه باید تقویت شود. در دانشگاه‌ها شاهد مجموعه‌ای عظیم از نیروهای متفکر و خلاق هستیم و باید از توان این دانشجویان استفاده کنیم.

وی تاکید کرد: در دوران جنگ تحمیلی بدون هیچ امکاناتی بر دشمن با سلاح ایمان و تلاش جهادی پیروز شدیم. زمان مانند طلا با ارزش است لذا باید از این فرصت در جهت کسب علم و آموزش دانش آموزان و دانشجویان استفاده کنیم.

کرمی خاطرنشان کرد: باید هسته‌های علمی با یکدیگر به رقابت بپردازند، چرا که این رقابت موجب ایجاد تحرک فکری و در نهایت ‌خروج ایده‌های نو می‌شود. اگر کارها بر پایه دانش پیش برود هیچ مشکلی نخواهیم داشت، همچنین دستگاه‌های اجرایی نیز باید با هم افزایی از فضا و ظرفیت علمی دانشگاه‌ها استفاده کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: باید به جای استفاده از مهندسی معکوس به دنبال پیاده‌سازی فناوری‌های الهی باشیم، چرا که قرآن به عنوان کلام الهی سرشار از علوم و فناوری‌های گوناگون است که باید با فراگیری دانش به نحو مطلوب از این علوم نهفته در این کتاب مقدس استفاده کنیم. همه عالم در ید قدرت الهی است و نتیجه تلاش ما با توکل بر خداوند موجب تحول می‌شود.

کرمی خاطرنشان کرد: خوشبختانه استان ما ظرفیت خوبی در حوزه نیروی انسانی دارد که این جوانان سرشار از انرژی و خلاقیت هستند، اما باید از این انرژی و نیروی جوانی در جهت صحیح بهره ببریم. با هم افزایی و ما شدن همه کارها پیشرفت خواهد کرد، اما اگر دچار تک‌روی شدیم، قطعاً محکوم به شکست هستیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: موفقیت در کارها در گرو اتکا بر خداوند متعال است، چرا که او شاهد و ناظر بر همه اعمال ماست، بنابراین این فرصت‌ها را قدر بدانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازار آبزیان در بندر صیادی جلالی بوشهر احداث می‌شود
  • ۱۵۴ همت در پروژه های بندری سرمایه گذاری می شود
  • تربیت نیروهای متخصص جهادی از نیاز مهم سیستان و بلوچستان
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • بیش از ۲۳۹ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری غیردولتی در بنادر کشور تحقق یافت
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان