Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-07@07:41:13 GMT

ذخایر ارزی چین رکورد زد

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۹۰۱۰۵

ذخایر ارزی چین رکورد زد

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از رویترز، بانک مرکزی چین در تازه ترین گزارش خود در مورد میزان ذخایر ارزی این کشور اعلام کرد که در آخرین ماه سال گذشته میلادی ذخایر ارزی این کشور با ۲۰ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار افزایش به رقم ۳ تریلیون و ۱۴۰ میلیارد دلار رسید که یک رکورد در بیش از یکسال اخیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
همچین این برای یازدهمین ماه پی در پی است که ذخایر ارزی چین با رشد روبرو می شود؛ این در حالی است که در ابتدای سال ۲۰۱۷ میلادی خروج سرمایه از چین به یک خطر بزرگ برای دولت این کشور تبدیل شده بود که با سخت شدن مقررات پولی این کشور و نیز افزایش ارزش یوآن در برابر دلار، خروج سرمایه از چین به شدت کنترل شد و بر روی ذخایر ارزی این کشور تاثیر مثبتی گذاشت.
 
البته ذخایر ارزی چین در ماه ژانویه سال ۲۰۱۷ میلادی به ۲.۹۸ تریلیون دلار کاهش پیدا کرد که در مقایسه با بیشترین رقم ثبت شده ۳.۹۹ تریلیون دلار در سال ۲۰۱۴ میلادی تقریبا یک تریلیون دلار کاهش پیدا کرده بود که با اعمال سیاست جلوگیری از خروج سرمایه، به روند بهبود ذخایر ارزی چین کمک شد.
 
همچنین افزایش ذخایر ارزی چین در ماه نوامبر سال ۲۰۱۷ میلادی یعنی ماه قبل از دسامبر ۱۰ میلیارد دلار بوده که افزایش ذخایر ارزی این کشور در ماه دسامبر بیشترین روند افزایشی ماهانه ذخایر ارزی را از سپتامبر سال ۲۰۱۶ میلادی به بعد خود اختصاص می دهد. پیش از این کارشناسان رویترز پیش بینی کرده بودند که ذخایر ارزی چین در ماه دسامبر با ۶ میلیارد دلار افزایش به ۳ تریلیون و ۱۲۵ میلیادر دلار خواهد رسید.
 
ذخایر ارزی چین در سال ۲۰۱۷ میلادی در مجموع با ۱۲۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار افزایش به ۳.۱۴ تریلیون دلار رسید؛ در حالی که این رقم رقم برای سال ۲۰۱۶ میلادی ۳۰.۰۱۱ تریلیون دلار عنوان شده و روند ذخایر ارزی چین در سال گذشته میلادی برای اولین بار از سال ۲۰۱۴ میلادی به بعد با سیر افزایشی روبرو شده است.
 
بانک خلق چین اعلام کرد که ارزش ذخایر طلای این کشور در ماه دسامبر سال ۲۰۱۷ میلادی به ۷۶.۴۷ میلیارد دلار رسید؛ در حالی که ذخایر طلای این کشور در ماه نوامبر ۷۵.۸۳۳ میلیارد دلار بوده است.
 
بر پایه این گزارش، سال گذشته میلادی پول چین در مقابل دلار ۶.۸ درصد رشد داشت و روند نزولی ۶.۵ درصدی خود در مقابل دلار را که در سال ۲۰۱۶ میلادی برای یوآن پدیدار شده بود را جبران کرد و به سیر نزولی یوآن در برابر دلار که ۳ سال پیاپی رقم خورده بود، پایان داد. کارشناسان اقتصادی معتقد هستند که اگر پول آمریکا با قدرت بیشتری در سال ۲۰۱۸ میلادی پیش رود، یوآن افت ارزش کمتری خواهد داشت.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۹۰۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل خسارتی به ذخایر گندم‌ وارد نکرد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت:️ بیش از ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف منتقل شده‌اند و فقط ۷ درصد گندم‌های موجود در فضای باز مورد مراقبت قرار گرفت که عملیات تخلیه و انتقال آنها به سیلوها، فضا‌های استاندارد و کارخانجات آرد در حال انجام است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم  نبی‌پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در ارتباط با وضعیت ذخایر گندم استان بعد از سیل اخیر اظهار داشت: ️با اطلاع‌رسانی هواشناسی و پس از برگزاری نشست‌های مدیریت بحران، گندم‌هایی که در فضای باز نگهداری می‌شد با همکاری استانداری و سایر دستگاه‌های اجرایی مراکز روباز با کاورکشی پوشانده و به طور کامل محافظت شد، از این رو در بارش‌های اخیر هیچگونه خسارتی ندیدند.

وی افزود:️ بیش از 510 هزار تن گندم به مراکز مسقف منتقل شده‌اند و فقط 7 درصد گندم‌های موجود در فضای باز مورد مراقبت قرار گرفت که عملیات تخلیه و انتقال آنها به سیلوها، فضا‌های استاندارد و کارخانجات آرد در دشت آزادگان، حمیدیه، هویزه و اهواز در حال انجام است.

سامانه جامع فناوری اطلاعات خرید تضمینی گندم آغاز به‌کار کرد

بنابر این گزارش اما اسدی رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان در باره وضعیت گندم های آماده برداشت اظهار داشت: در طوفان و بارندگی‌های اخیر، به بیش از 100 هزار هکتار از گندم‌زارهای آماده برداشت استان تا 50 درصد خسارت وارد شده و 200 هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی افزود: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده و امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت پُرشدگی سد‌ها بعد از بارش‌های اخیر
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم / لیتیوم می‌تواند صنعت استان را به نحو چشمگیری ارتقا دهد
  • ۱۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • این استان رکورد دار آمار حیوان گزیدگی در کشور
  • پرشدگی سدها به ۶۵درصد رسید
  • سیل خسارتی به ذخایر گندم‌ وارد نکرد
  • سکوت هشت‌ماهه سیاستگذار ارزی خودرو
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است