Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم‌آباد- مدیر حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای لرستان گفت: فعالیت گسترده کشاورزان مهاجم در لرستان منجر به آلودگی خاک مزارع به نیترات و گوگرد شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی سجادی ظهر دوشنبه در جلسه صیانت از منابع آب با اشاره به اینکه ۱۷ سال است خشکسالی در کشور ما وجود دارد، صدمات جدی به منابع آب وارد شده و اگر چندین سال ترسالی داشته باشیم هم این صدمات برطرف نمی شود، اظهار داشت: دستگاه ها اگر تعامل نداشته باشند بر شدت این مشکلات افزوده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه زمانیکه مجلس مصوب طرح بخشودگی آب بها و حق النظاره چاه های کشاورزی را مصوب کرد، در واقع آب را مجانی کرد، یعنی آب ارزش ندارد و هرکسی هرچقدر می خواهد می تواند مصرف کند، تصریح کرد: وزارت نیرو پس از تصویب این مصوبه در سال ۸۴ تا کنون یک ریال بابت استفاده از منابع آب زیرزمینی توسط کشاورزان نگرفته است.

مدیر حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای لرستان یادآور شد: زمانیکه نیروهای ما در روستاها حضور فیزیکی داشتند و بر برداشت آب از چاه نظارت می کردند و حق الناره ای دریافت می کردند، روند برداشت آب کنترل و مدیریت می شد.

سجادی همچنین به قانون تعیین تکلیف چاه های فاقد پروانه اشاره کرد و گفت: در این قانون وزارت نیرو به کسانی که قبل از سال ۸۵ به صورت غیرقانونی مبادرت به حفر چاه کرده بودند، مجوز داد، تا آن سال ۳۵ تا ۴۰ حلقه چاه غیرمجاز داشتیم و بعد از قانون تعداد چاه های غیرمجاز به بالغ بر دو هزار چاه رسید.

وی ادامه داد: پر کردن چاه های غیرمجاز هم هزینه بر است اما با همین اعتبارات اندک ۳۵۰ حلقه چاه را با کمک دلسوزانه دادگستری و نیروی انتظامی پر کرده ایم.

مدیر حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای لرستان با اشاره به اینکه چندین سال پیش هشدار دادیم که دشت کوهدشت با کشت ذرت دارد از بین می رود، اما حرف های ما به جایی نرسید، اگر همان موقع دلسوزانه اقدام می کردیم امروز شاهد ممنوعه شدن این دشت نبودیم، افزود: اگر کشت ذرت ادامه یابد و چغندر قند هم اضافه شود تا چندسال آینده باید کشاورزان مهاجرت کنند.

سجادی با بیان اینکه کشاورزهای غیربومی به لرستان هجوم آورده اند، این افراد کشاورزهای مهاجم هستند، آب و خاک ما را به تاراج می برند، تصریح کرد: خاک مزارع ما به واسطه کشت سیب زمینی، هندوانه و پیاز توسط همین کشاورزهای مهاجم آلوده به نیترات و گوگرد شده است؛ این ها سلامت جامعه را به خطر انداخته است.

وی خاطرنشان کرد: چندوقت پیش صادرات هنداونه داشتیم که به دلیل وجود همین سموم در هندوانه ها، برگشت خوردند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۹۰۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرج برای نگهداری از سگ‌های بلاصاحب جای کافی ندارد

ایسنا/البرز رئیس کمیسیون محیط زیست شورای شهر کرج گفت: سگ‌های بلاصاحب به دغدغه مدیریت شهری اغلب کلانشهرهای کشور تبدیل شده است.

به گزارش ایسنا، جواد چپردار با اشاره به اینکه زیرساخت‌ها و امکانات موجود، مدیریت سگ‌های بلاصاحب کرج را بسیار دشوار کرده است، اظهار کرد: معضل سگ‌های بلاصاحب و سرگردان تنها مختص کرج نیست و امروز به دغدغه مدیریت شهری در اغلب کلانشهرهای کشور تبدیل شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر دو مرکز نگهداری از این حیوانات در کرج و یک مرکز در فردیس فعال است که ظرفیت آنها قطعا پاسخگوی جمعیت سگ‌های بلاصاحب موجود نیست.

وی تاکید کرد: باید بپذیریم با توجه به محدودیت‌های موجود، امکان ساماندهی کامل این سگ‌ها وجود ندارد و باید به سمت کاهش جمعیت آنها پیش برویم که سرعت دهی در عقیم سازی یکی از راهکارهای اثربخش است.

چپردار گفت: هم برای معضل سگ‌های بلاصاحب هم برای سگ گردانی در سطح شهر باید فکری اساسی کرد تا شاهد اتفاقات ناگوار و نارضایتی شهروندان نباشیم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به وضعیت درختانی که باید در فرایند اجرای پروژه‌های عمرانی در حال اجرای شهر جابه جا شوند، گفت: محور برنامه ریزی‌ها بر جابه جایی درختان است و به هیچ وجه تصمیمی برای قطع حتی یک اصله وجود ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد
  • حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند
  • حل معضل ۷۱۴۲ سند جزیره قشم بعد از ۵۳ سال
  • "قبرستان نو" قم به باغ‌موزه مشاهیر تبدیل می‌شود
  • قبرستان نو قم به باغ‌موزه مشاهیر تبدیل می‌شود
  • آب تالوار آرسنیک ندارد/ نیترات آب در دشت شهرستان بهار بالاست
  • معضل دزدی از قطار‌ها در آمریکا + فیلم
  • (تصاویر) طبیعت بهاری سد خاکی خونیق شهرستان اهر
  • کرج برای نگهداری از سگ‌های بلاصاحب جای کافی ندارد
  • معضل کانال‌های فاضلاب رو باز در مسجد سلیمان استان خوزستان