Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی با هدف حمایت از کشاورزان و خروج بازار برنج از رکود، در نامه ای، شرکت بازرگانی دولتی ایران را مکلف کرد تا برای اولین بار بخشی از ذخایر راهبردی برنج را از محل تولید داخلی تامین کند.

وزیر جهاد کشاورزی در این نامه با اشاره به رکود حاکم بر بازار برنج داخلی و کاهش قیمت انواع برنج پرمحصول در بازار، خطاب به مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران تاکید کرده است: به منظور حمایت از کشاورزان عزیز، تنظیم بازار برنج داخلی و تأمین بخشی از ذخایر راهبردی برنج از محل تولید داخلی، موضوع ماده (۲) تصویب نامه شماره ۳۹۲۱-۹۴/م/ت۵۱۸۷۱ه مورخ ۹۴/۲/۲۰ هیئت محترم وزیران و دستورالعمل اجرایی مربوطه و هماهنگی به عمل آمده با معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، آن شرکت موظف است نسبت به خرید برنج داخلی از کشاورزان با رعایت موارد زیر اقدام نماید:

۱- برنج هایی قابل تحویل و خریداری می باشد که تولید داخل کشور و محصول تولیدی سال زراعی جاری باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲- نرخ خرید انواع برنج بر اساس ۸ درصد شکستگی از قرار هر کیلوگرم برای برنج های صدری هاشمی نود و یک هزار ریال (۹۱٫۰۰۰ ریال)، شیرودی پنجاه و چهار هزار و پانصد ریال (۵۴٫۵۰۰ ریال)، ندا و نعمت چهل و هشت هزار و پانصد ریال (۴۸٫۵۰۰ ریال)می باشد.

۳- محاسبه قیمت خرید توافقی برنج بر اساس جدول پیوست می باشد به ازای هر درصد شکستگی بیش از هشت درصد از قیمت برنج های خریداری شده مطابق دستورالعمل های مربوطه و جدول پیوست کسر و شکستگی کمتر از هشت درصد (حداکثر تا ۷.۵درصد) به نرخ های مربوطه اضافه می شود.

۴- حداکثر شکستگی قابل قبول پانزده درصد و حداقل شکستگی قابل قبول برای پرداخت جایزه هفت و نیم درصد می باشد.

۵- برنج باید عاری از هر نوع آفت زنده باشد.

۶- برنج صدری هاشمی صرفا از کشاورزان استان گیلان و برنج های پرمحصول (شیرودی، ندا و نعمت) صرفا از کشاورزان استان مازندران خریداری شود.

۷- زمان خرید در سطح استان های یادشده حداکثر تا تاریخ ۹۶/۱۱/۱۵ خواهد بود.

۸- سازمان جهاد کشاورزی استان های مذکور موظفند فهرست کشاورزان تولیدکننده برنج متقاضی فروش، همراه اطلاعات لازم از قبیل مقدار تولید، واریته، میزان سطح زیر کشت و ... را در اختیار مدیران غله و خدمات بازرگانی استان های یادشده قرار دهند.

۹- آن شرکت موظف است با تمهیدات لازم نسبت به نظارت بر خرید کیفی برنج صدری هاشمی و پرمحصول اقدامات لازم را به عمل آورد.

وزیر جهاد کشاورزی در این نامه تصریح کرده است:همچنین مسئولیت اتخاذ تدابیر لازم به منظور ممیزی و عدم تحویل محموله های برنج مخلوط با برنج خارجی یا سایر واریته های داخلی غیر مشمول به عهده شرکت خواهد بود.

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۹۰۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: برای مقابله با آفت و ایجاد شرایط لازم برای رسیدن به تولید بالا در نخلستان‌‌ها ۹ میلیارد ریال اعتبار برای عملیات هرس و تکریب نخل‌ها تخصیص یافته است. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفت‌وگویی با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به وضعیت نخلستان‌های استان بوشهر یادآور شد: در زمان حاضر 8 هزار هکتار از نخلستان‌های استان بوشهر درجه 2 در شهرستان‌های دشتستان، تنگستان، دشتی، بوشهر و جم وجود دارد که به اصلاح بستر باغ و عملیات نوسازی و بهسازی نیاز دارند.

وی با بیان اینکه مدیریت باغات درجه 2 خرما ضعیف است و برخی از نخل‌ها تکریب نشده‌اند گفت: همین امر عاملی برای ایجاد آفت‌ها شده، بنابراین بهبود سازی و بهینه کردن شرایط باغ برای رسیدن به عملکرد بالاتر الزامی است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر ادامه داد: با همکاری اعتبار استانی به مبلغ 9 میلیارد ریال با مشارکت باغداران برای اجرا عملیات تکریب نیاز به همت بیشتر باغداران برای همکاری با جهاد کشاورزی داریم.

توکلی تغذیه نخیلات، هرس، تکریب، آرایش و تنک کردن نخیلات و پوشش‌دهی خوشه خرما را یکی از برنامه‌های مهم در مدیریت نخل‌ها دانست و تأکید کرد: حمایت از کشاورزان و رفع مسائل و موانع در جهش تولید مورد توجه ویژه قرار دارد.

وی پایش مستمر ‌بررسی وضعیت آفت قرنطینه‌ای سوسک سر خرطومی حنایی در نخیلات استان بوشهر را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: ردیابی و پایش روزانه نخیلات توسط کارشناسان در حال اجراست و آموزش و توصیه‌های لازم به بهره‌برداران ارائه می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از کشاورزان خواست ضمن پایش مداوم درختان نخل و عمل به هشدار‌ها و توصیه‌های کارشناسان این سازمان، در صورت مشاهده علائم خسارت آفت با مشورت کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی نسبت به مدیریت اصولی کنترل آفت اقدام کنند.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • ۷ سیلو به صورت شبانه روزی گندم کشاورزان دهلران را خریداری می کنند
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • کشاورزان با تنظیم نوبت آبیاری به حفظ ذخایر آب های زیرزمینی کمک کنند
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران