Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ شاهرخ یوسف زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت:در راستای ارتقای سلامت شهروندان رشت و با هدف آموزش عمومی، شناخت کالاهای سلامت محور، سنجش بیماری های غیر واگیر، ارتقای سطح آگاهی های عمومی برای کاهش مصرف کالاهای غیرمجاز و مضر سلامت محور و پیشگیری از آسیب های اجتماعی، تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان و شهرداری رشت در صحن شورای اسلامی رشت، به امضاء رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مولفه های اجتماعی بسیاری در ارتقای سلامت و سالم ماندن شهروندان اثر گذار است که در این میان شهرداری ها می توانند نقش موثرتری در سلامت همه جانبه جامعه داشته باشند، که باید به این مهم توجه شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد: تنها ۲۵ درصد کارهای مربوط به حوزه سلامت مردم در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور دنبال می شود و ۷۵ درصد عوامل تاثیرگذار بر سلامت جامعه در خارج از حوزه وزارت بهداشت قرار دارد که باید با مشارکت و همکاری سایر سازمان ها به این مقوله ها پرداخته شود.

شاهرخ یوسف زاده افزود: کنترل مسایلی چون تروما، آلودگی محیط زیست، مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی که در ایجاد و گسترش بیماری های غیر واگیر که ۷۴ درصد علت مرگ و میر در جامعه را به خود اختصاص داده اند، نقش اساسی دارند، که فائق آمدن بر همه این عوامل به تنهایی از عهده وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی کشور خارج است و در این راستا نیازمند همکاری و تعامل با سازمان های دیگر می باشیم.

وی با تاکید بر این که در گیلان هیچ بیمارستانی افتتاح نخواهد شد مگر این که مجهز به سیستم تصفیه فاضلاب و زباله سوز باشد،خاطر نشان کرد: در سال های گذشته اکثر بیمارستان های گیلان فاقد دستگاه تصفیه فاضلاب بودند که با تلاش های انجام شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، راه اندازی و احداث سیستم تصفیه خانه فاضلاب بیمارستانی در همه این بیمارستان ها در حال انجام است که به زودی در مدار بهره برداری قرار خواهند گرفت.

همچنین  مسعود نصرتی  شهردار کلانشهر رشت نیز با اشاره به این که این تفاهم نامه در چارچوب حوزه عمومی پیشگیری و درمان با دانشگاه علوم پزشکی گیلان به امضاء رسیده است گفت: شهرداری ها در عرصه جهانی نیز وظیفه رسیدگی به حوزه سلامت را بر عهده دارند که در اصلاح قوانین، این وظیفه از شهرداری های ایران جدا شد که این مهم از نقطه ضعف شهرداری های ما به حساب می آید.

وی تاکید کرد: اگر چه شهرداری‌ها مسوول تخصصی حوزه درمان و سلامت جامعه نیستند و این یک نقطه ضعف در قوانین موجود است، ولی در حوزه عمومی درمان و سلامت شهرداری ها وظیفه مدار است.

مسعود نصرتی خاطر نشان کرد: از ۱۵ سال پیش با تاسیس سازمان های فرهنگی ورزشی و اجتماعی در شهرداری های کشور، موضوع سلامت وارد حوزه فعالیت شهرداری ها شده است.

 

انتهای پیام/م.ع

امضای تفاهم نامه همکاری میان  دانشگاه علوم پزشکی گیلان و شهرداری رشت

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۹۰۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد

آیت‌الله لطف‌الله دژکام در دیدار با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با توجه به پهناور بودن استان و حجم بالای مراجعان تاکید کرد: لازم است تلاش برای توسعه توانمندی‌ها و رفع چالش‌های حوزه سلامت، اولویت مسئولان باشد.

او، مرجعیت و قدرت تصمیم‌گیری را از ویژگی‌های اصلی اساتید عنوان کرد که باید بسیار مورد توجه قرار گیرد و در خصوص اخلاق پزشکی و توسعه مسائل فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، راهکار‌هایی نیز ارائه داد.

تلاش برای تقویت برنامه آموزش دانشجویان و ارتقای جایگاه اساتید و دانشجویان دانشگاه، دیگر تاکید نماینده ولی فقیه در فارس بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این دیدار، محور اصلی تلاش اعضای هیئت رئیسه دانشگاه را توسعه خدمات مجموعه در تمامی ابعاد و در تمامی مناطق استان عنوان کرد و ادامه داد: در کنار توسعه خدمات، از دغدغه‌های اصلی مسئولان دانشگاه، تقویت اهداف فرهنگی در سطح دانشجویان، کارکنان و اساتید است.

سیدوحید حسینی با اشاره به تلاش‌هایی که در حوزه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده، به کسب موفقیت‌های حوزه سلامت استان فارس در این زمینه پرداخت و افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حوزه تخصصی پزشکی در جایگاه برتر کشور قرار دارد و با ظرافت ویژه‌ای مسایل اساتید، دانشجویان و دانشگاه در حال پیگیری است.

او از افزایش قابل توجه تعداد فلوشیپ و پزشک فوق تخصص طی ۳۰ ماه گذشته در دانشگاه خبر داد و افزود: همچنین در حال حاضر بیش از ۶۵۰ پزشک متخصص در مراکز درمانی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در استان، به مردم خدمات سلامت‌محور ارائه می‌دهند.

حسینی در ادامه با ارائه توضیحاتی پیرامون تامین اعتبارات و پرداخت مطالبات کادر سلامت گفت: تقویت تامین منابع و معیشت اساتید، کارکنان و دانشجویان نیز با پیگیری مکرر مسئولان دانشگاه از مجموعه وزارت بهداشت و نهاد‌های مرتبط، در حال انجام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بخش دیگری از سخنان خود به توسعه اهداف پژوهشی در حوزه سلامت فارس اشاره کرد و افزود: با تلاش‌های انجام شده و برنامه ریزی در زمینه تقویت امر پژوهش، دانشگاه علوم پزشکی شیراز از رتبه ششم کشور در حوزه پژوهش، به رتبه چهارم کشور ارتقا یافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • انعقاد ۱۳ پیش تفاهم‌نامه گردشگری در غرفه فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • برای رفع اشکال کارت منزلت شهروندی چه کار کنیم؟+ نشانی مراکز
  • انعقاد ۱۳ پیش تفاهم‌نامه‌ گردشگری در غرفه فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • انعقاد ۷ تفاهم‌نامه رهاورد اکسپو برای خراسان جنوبی
  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حوزه گردشگری با ۶ استان در نمایشگاه ایران اکسپو