Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنکار ایرنا ، کارگران این کارخانه که از یک سال پیش توسط شهرداری قائمشهر خریداری شد از دو ماه پیش حقوق دریافت نکرده بودند .
نمایندگان کارگران نساجی شماره یک پس از دریافت حقوق ماه آبان ، امروز به خبرنگار ایرنا گفتند که علاوه بر دریافت نکردن حقوق ماه آذر ، اکنون نگران وضعیت شغلی خود با توجه پشیمان شدن شورای شهر و شهرداری قائمشهر از کارخانه داری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شهرداری قائمشهر مهر ماه سال پیش کارخانه شماره یک را در پنجمین مزایده برگزار شده از سازمان گسترش و نوسازی صنایع خریداری کردند ولی شورای پنجم از زمان آغاز به کار تاکنون به دنبال بازگرداندن این کارخانه به صاحب اصلی و باطل کردن مزایده است .
کارگران نساجی به تعویق افتادن حقوق خود را ناشی از بی انگیزگی شهرداری و شورای شهر قائمشهر در کارخانه داری می دانند و معتقدند که باید هر چه زودتر به این وضعیت پایان داده شود.
این کارگران که میانگین حقوقشان بیشتر از یک میلیون تومان در ماه است ، به خبرنگار ایرنا گفتند که تاخیر در پرداخت حقوق از سوی شهرداری قائمشهر در ماههای گذشته زندگیشان را دچار اختلال کرده است .
رئیس شورای شهر قائمشهر در این باره به خبرنگار ایرنا گفت : پرداخت حقوق عقب افتاده کارگران کارخانه نساجی شماره یک از هفته ها قبل در دستور کار شورا قرار گرفت و روز یکشنبه هم حقوق ماه آبان به حسابشان واریز شد.
علی اکبر حسین زاده با اظهار این که کارگران حق دارند نسبت به وضعیت حقوق عقب مانده خود گله مند باشند ، افزود : باید برای حقوق ماه آذر کارگران تمهیداتی اندیشیده شود تا بتوانیم نسبت به پرداخت حقوق آنان در موعد مقرر اقدام کنیم .
رئیس شورای شهر قائمشهر در خصوص نگرانی کارگران از وضعیت مالکیت کارخانه هم گفت : شورا به هیچ وجه تمایلی به اداره این کارخانه ندارد و تمامی اعضا بر این اعتقادند که کارخانه را به سازمان گسترش و نوسازی صنایع برگردانند.
وی افزود : با گفت و گوهایی که صورت گرفت ، سازمان خصوصی سازی اعلام کرده است که کارخانه باید در مزایده قرار بگیرد تا سازمان گسترش و نوسازی بتواند بار دیگر آن را در اختیار بگیرد.
رئیس شورای شهر قائمشهر گفت که همه تلاش ها بر این است تا بدون ایجاد مشکل برای کارگران وضعیت مالکیت کارخانه تعیین تکلیف شود.
فعالیت کارخانه نساجی شماره یک در قائمشهر از سال 1309 آغاز و با ساخت کارخانه های شماره 2 و 3 گسترش یافت .
این کارخانه ها که زمانی صفر تا 100 تولید پارچه نساجی را انجام می دادند به خاطر پیشرفت های تکنولوژی و به روز نشدن خط تولید و دستگاههای آن در مسیر ورشکستگی قرار گرفتند.
هم اکنون 214 کارگر در کارخانه نساجی شماره یک قائمشهر مشغول کار هستند.
خبرنگار : مونا معینی کوچکسرائی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
7334/1654

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۹۰۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: ۱۰ همت برای فوق‌العاده شغل پرستاران اختصاص یافت

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، در جلسه علنی روز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی، رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ و بخش دوم آن که به جداول بودجه مربوط است، در دستور کار قرار گرفت و پیوست شماره (۱) و پیوست شماره (۳) جدول شماره ۱۱ لایحه بودجه به تصویب نمایندگان رسید و کمیسیون تلفیق و نماینده دولت با این پیوست‌ها موافقت کردند.

در ادامه محمدباقرقالیباف با قدردانی از مجلس و دولت در بررسی و اتمام بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در توضیحاتی گفت: در جداول تلاش شده بود که تراز رعایت شود. البته در داخل جداول اگر ناترازی‌هایی وجود داشته باشد این اجازه را باید هیات رییسه کمیسیون تلفیق بودجه داشته باشد تا در رفت و برگشت‌هایی که بخش دوم لایحه بودجه با شورای نگهبان دارد، کار به نتیجه برسد.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: هر رفت و برگشتی که در لایحه بودجه بین مجلس با شورای نگهبان و شورای عالی نظارت انجام شود که ماهیت جداول را تغییر دهد، حتما به صحن مجلس خواهد آمد تا توسط نمایندگان این موضوع بررسی شود.

قالیباف خاطرنشان کرد: طبق نظر دولت و کمیسیون تلفیق مقرر شد از بودجه وزارت بهداشت و درمان برای پرستاران و کادر درمان، ۱۰ هزار میلیارد تومان برای فوق العاده شغل آنها اختصاص داده شود و در تراز جداول باید این مبلغ لحاظ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رقابت ۴ نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مازندران
  • قائمشهر یک سلبریتی جدید دارد
  • حقوق پاکبانان و کارگران شهرداری قبل از پایان هر ماه واریز می‌شود
  • احقاق حقوق کارگران شهرداری، خط قرمز شورای ششم
  • تجلیل از کارگران نمونه شهرداری بندرعباس
  • دیوان‌عدالت، رای به ابطال مصوبه افزایش حقوق کارگران می‌دهد؟/ میرغفاری: مزد ۱۴۰۳ مشروعیت خود را بین جامعه کارگری از دست داده است
  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای کارگران عزیز کشور است
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای تلاش‌ها و تولیدات کارگران عزیز کشور است
  • قالیباف: ۱۰ همت برای فوق‌العاده شغل پرستاران اختصاص یافت