Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام‌نور امر آموزش را برای دانشگاه بسیار مهم و حیاتی دانست و گفت: در دنیای امروز ارزش دانشگاه‌ها به ساختمان‌های فیزیکی آنها نیست؛ بلکه ملاک اصلی ارزش‌گذاری مراکز علمی، اساتید و فعالیت‌های علمی-پژوهشی آنهاست.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه پیام‌نور، دکتر ابوالفضل فراهانی در بازدید از مرکز کرمان و حوزه امتحانی، در نشست صمیمی با حضور ریاست دانشگاه پیام‌نور استان و مدیران ستادی و مدیر گروه‌های درسی دانشگاه تدوین کتاب و تولید محتوی الکترونیکی را از نیازهای اصلی امروز دانشگاه دانست و گفت: رفع این نیاز با تلاش اعضای علمی و ورود آنان به این عرصه ممکن می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتفاد از اینکه عموما بحث آموزش مورد توجه اعضای هیات علمی است و به یک عادت تبدیل شده، گفت: متاسفانه سایر وظایف اعضای علمی نظیر پژوهش، مدیریت و مباحث فرهنگی کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد، درحالی که آیین‌نامه فعالیت‌های اعضای علمی دانشگاه به موارد چهارگانه آموزش، پژوهش، مدیریت و فعالیت فرهنگی توجه ویژه دارد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادامه داد: درست است که ماموریت اصلی دانشگاه آموزش است، اما پژوهش هم یکی از ارکان پیشرفت کشور است و انتظار می‌رود که اعضای هیات علمی توجه بیشتری به این امر نشان داده و ضمن توجه به تربیت علمی و فکری دانشجویان، در زمینه مسائل مدیریتی دانشگاه و مسائل فرهنگی نیز اهتمام ورزند.

فراهانی گفت: مشارکت اساتید در استان‌های مختلف می‌تواند طرح‌های علمی و پژوهشی کلان را پیش ببرد، اما متاسفانه این همکاری امروز بسیار کم رنگ است.

وی، واگذاری دروس به اعضای علمی را یک اصل دانست و گفت: به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست که دروس دانشگاه با وجود عضو علمی به اساتید مدعو واگذار شود و رعایت همین امر، کاهش چشمگیر اساتید مدعو را در سال گذشته در پی داشته است.

فراهانی مطالعه دقیق آیین‌نامه علمی و مطالبه مفاد آن از سوی اعضا را سبب پویایی و تحرک مجموعه عظیم علمی دانشگاه دانست و آن را به عنوان یک ضرورت عنوان کرد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۹۱۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور

دریافت 20 MB

به گزارش خبرنگار مهر، دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران امروز با حضور انسیه خزعلی معاون رییس جمهور، قاسم عمو عابدینی معاون وزارت علوم تحقیقات و فناوری، محمد مقیمی رییس دانشگاه تهران و زهرا ناظم بکایی رییس دانشگاه الزهرا افتتاح شد.

رییس دانشگاه تهران در این مراسم با اعطای حکمی انسیه خزعلی معاون رییس جمهور را به عنوان عضو وابسته هیات علمی و عضو هیات اجرایی جذب هیات علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی و منصوب کرد.

خزعلی در واکنش به این حکم گفت: من هیچ مسئولیتی را اگر نتوانم کار کنم قبول نمی کنم.

محمد مقیمی، همچنین جمیله علم الهدی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و همسر رییس جمهور را به عنوان عضو دیگر هیات اجرایی جذب هیات علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی کرد.

در ادامه رییس دانشگاه تهران فاطمه یزدیان دانشیار دانشکدگان علوم وفناوری های میان رشته ای را به ریاست این دانشکده منصوب کرد.

کد خبر 6094351

دیگر خبرها

  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • جهاد دانشگاهی در کنار معلمان برای تربیت نسل‌های متخصص
  • تجلیل از ۲ عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به عنوان استاد نمونه کشوری
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • تجلیل از اساتيد برتر دانشگاه پیام نور استان کرمان
  • عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • نحوه انتخاب و معرفی اساتید نمونه کشوری