Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، میزان صادرات کالایی ایران در مدت یاد شده به اتحادیه اروپا هشت میلیارد و 241 میلیون یورو و میزان واردات کالا از این منطقه هشت میلیارد و 407 میلیون یورو بود که نسبت به مدت مشابه پارسال رشد چشمگیری داشت.
گفتنی است ایران در 10 ماهه نخست سال 2016 میلادی، سه میلیارد و 942 میلیون یورو صادرات به کشورهای عضو اتحادیه اروپا داشت و در در مقابل 6 میلیارد و 361 میلیون یورو واردات از این کشورها انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس گزارشی که معاونت بررسی‌های اقتصادی اتاق بازرگانی تهران منتشر کرده، عامل اصلی رشد تجارت کالایی ایران، 2 برابر شدن صادرات کالایی ایران به اتحادیه اروپاست.
با توجه به افزایش ارزش تجارت کالایی ایران با اتحادیه اروپا در 10 ماهه نخست سال 2017، بهبود قابل توجهی هم در تراز منفی بازرگانی ایران حاصل شده است و می توان گفت نزدیک به 2.2 میلیارد یورو از تراز منفی بازرگانی کالایی ایران کاسته شده و به کسری 166 میلیون یورو رسیده است.

این در حالیست که تراز بازرگانی کالایی ایران در 10 ماهه نخست سال 2016 میلادی، منفی 2 میلیارد و 419 میلیون یورو بود.
با وجود رشد ارزش تجارت کالایی ایران با اتحادیه اروپا، همچنان فاصله زیادی بین تجارت کالایی ایران و ترکیه با اتحادیه اروپا وجود دارد؛ به طوری که طی 10 ماهه ابتدایی 2017 صادرات کالایی ترکیه به اتحادیه اروپا (که برخلاف ایران بخش اعظم آن را اقلام نفتی تشکیل نمی دهد) هفت برابر و واردات کالایی آن 8.2 برابر ایران است.

براساس این بررسی، میزان صادرات کالایی ترکیه به اتحادیه اروپا 57 میلیارد و 844 میلیون یورو و میزان واردات آن 69 میلیارد و 160 میلیون یورو است.
بنا به گزارش، بر پایه آخرین آمار ارایه شده گمرک جمهوری اسلامی ایران، طی هشت ماهه امسال‌ مجموع صادرات غیرنفتی ایران به 28 میلیارد و 488 میلیون دلار رسید که در مقایسه با مدت مشابه پارسال به میزان 1.21 درصد کاهش یافت اما نسبت به مهر ماه بهبود داشت.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۹۲۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است

نماینده ایرلند در پارلمان اروپا با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی اولین طرفی بود که به منافع ایران حمله کرد، گفت اتحادیه اروپا در جنایات منطقه هم‌دست بوده و لکه ننگی است بر دامن بشریت.

به گزارش ایسنا، «میک والاس» عضو پارلمان اروپا در بروکسل گفت: «این نهاد (اتحادیه اروپا) نمی‌تواند درباره اینکه چه کسی برای اولین‌بار به دیگری حمله کرد، حقیقت را بیان کند. این اسرائیل بود که در ابتدا به (کنسولگری) ایران حمله کرد؛ اما این نهاد یک جهان‌بینی استعماری دارد.»

او ادامه داد: «چطور از مردم خاورمیانه تا این حد متنفر شدید که سعی دارید آن‌ها را خارج از قلمرو قوانین بین‌المللی محسوب کنید؟ کشورهای اتحادیه اروپا در ۵ سال گذشته از طریق فروش تسلیحات و مداخله نظامی مستقیم، در جنگ یمن با ۴۰۰ هزار کشته، در نسل‌کشی غزه با ۱۰۰ هزار کشته و مجروح و همچنین در تحریم علیه سوریه و ایران که هر سال موجب ده‌ها هزار مرگ قابل‌پیشگیری می‌شود، همدست بوده‌اند.»

این سیاستمدار که از سال ۲۰۱۹ یکی از نمایندگان ایرلند در پارلمان اروپاست، گفت: «ما در اینجا بحث‌های بی‌پایانی درباره حقوق بشر داریم، اما این افرادی که شما با رای خود درهم شکسته‌اید، از حقوق بشر محروم هستند. وانمود می‌کنید که اتحادیه اروپا نهادی متمدن است. با کت‌وشلوار اینجا می‌نشینید و با آرای خود افراد را به مرگ محکوم می‌کنید. شما آشکارا دروغ می‌گوید تا اقدامات خود را توجیه کنید.»

والاس این استاندارد دوگانه اعضای اتحادیه اروپا را مصداق «ابتذال شر» دانست و گفت: «این نهاد لکه ننگی است بر دامن بشریت.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات ایران به ۳۹ کشور آفریقایی
  • کاهش غیر منتظره نرخ تورم در حوزه پولی یورو /انتظارات بازار و بانک مرکزی اروپا
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟