Web Analytics Made Easy - Statcounter


مدیر شرکتی که سال‌هاست در ایران به تولید شیرخشک و نسکافه می‌پردازد، با صراحت اعلام کرد که کارخانه این شرکت از لحاظ دور ریز و دفن پسماندها، به صفر رسیده که حتی یک کیلوگرم هم دفن دورریز ندارد.

به گزارش امتداد نیوز، شرکت نستله در سال ۱۸۶۶ توسط هنری نستله، پزشک آلمانی تأسیس شد و در حال حاضر دارای ۴۴۷ کارخانه در ۱۹۴ کشور جهان بوده و شمار کارکنان آن بالغ بر ۳۳۳ هزار نفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالیت این شرکت در ایران، از  سال ۱۳۸۲ و با احداث کارخانه در استان قزوین، آغاز شد. در سال ۱۳۸۶ نیز با گسترش فعالیتش، کارخانه تولید شیر خشک را در استان قزوین احداث و یکسال بعد در صنعت آب معدنی، محصولاتی را به بازار ایران عرضه کرد.

در این راستا و به مناسبت پانزدهمین سالگرد حضور نستله مراسمی در محل کارخانه این شرکت برگزار شد و مدیران آن بعد از توضیح در مورد پیشرفت‌های این کارخانه در سال‌های اخیر و نحوه تولید محصولات و اقدام‌های زیست محیطی صورت‌گرفته در این مجموعه، به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.

در ابتدا فیصل هارون مدیر شرکت نستله ایران اعلام کرد این شرکت در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی خود به تعهداتی از جمله تغذیه مناسب، استفاده مسئولانه از منابع، توسعه مناطق غیرشهری و پایایی محیط زیست، آب، مردم و کارمندان پایبند است.

وی مهمترین هدف کاری این شرکت را «بهبود زندگی» و فکر کردن به آینده‌ای سالم‌تر و شعار آن را «غذای خوب – زندگی خوب» برشمرد و افزود: نستله ایران در سال ۲۰۱۶ موفق به کسب جایزه سلامت و بهداشت شد که برای‌مان بسیار ارزشمند بود. همچنین در بخش بهره‌وری منابع آبی، به بهره‌وری ۵۰ درصدی رسیدیم که در حال رشد بهتر نیز هستیم ولی از لحاظ دور ریز و دفن پسماندها، به صفر رسیدیم که حتی یک کیلوگرم هم دفن دورریز نداریم که این مساله از افتخارات بزرگ‌مان در نستله ایران است.

مدیر شرکت نستله با بیان اینکه این مجموعه تنها روی کیفیت تمرکز نداشته و به همه‌ انسان‌ها، خانواده‌ها، جوامع و در نهایت به سلامت کره زمین و محیط زیست می‌اندیشد، افزود: از دستاوردهای دیگر این شرکت، مدیریت کود است و با تحقیق در این زمینه به کاهش ۳۰ درصدی آب نیز رسیدیم و رشد ۲۰ درصدی محصول را نیز در همین برنامه کسب کردیم که به حذف کودهای شیمیایی نیز منجر شده است.

هارون اولویت این شرکت در تامین مواد اولیه را منابع داخلی خصوصا منابع محلی برشمرد و آمار این شرکت برای تامین منابع محلی در سال ۲۰۱۷ را حدود ۴۰ میلیون عنوان کرد و ادامه داد: در این رابطه و برای تامین شیر تازه بصورت محلی، پروژه رایز را اجرایی کردیم و هم‌اکنون شیر تازه مورد نیاز کارخانه را با استفاده از دامداری‌های بزرگ ایران که دارای ۳۵ هزار راس گاو هستند، تامین می‌کنیم. البته یکی از مهمترین مشکلات شیر تازه آفلاتوکسین آن است که در فصول گرما این مورد بیشتر نیز می‌شود که بعد از ماه‌ها تلاش و تحقیق توانستیم این حد را به میزان پایدار استاندارد اروپا برسانیم.

وی با بیان اینکه در این برنامه، پایش کامل برای تولید شیرخام استاندارد را از خوراک دام تا نگهداری در محل دامداری‌ها انجام می‌شود، یادآور شد: بهبود کیفی شیر در این دامداری‌ها درحالی است که در یک سال و نیم همکاری، نه تنها افزایش هزینه برای دامداران وجود نداشته، بلکه صرفه جویی در هزینه‌های تولید نیز برای صاحبان مزارع به همراه داشته است.

مدیر شرکت نستله یکی دیگر از افتخارات این شرکت را صادرات محصول غذای کودک به کشورهای منطقه برشمرد و تصریح کرد: تاکنون در ایران ۱۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده‌ایم که این روند متوقف نشده و در حال توسعه آن هستیم.

وی اضافه کرد: امروزه سرلاک و شیرخشک از تولیدات مهم‌مان بوده که خوشبختانه در محصول سرلاک ۹۰ درصد و در محصول شیرخشک ۵۰ درصد سهم بازار را در اختیار داریم. در سال ۲۰۱۵ تولید نسکافه و نسکوئیت را نیز به تولیدات‌مان اضافه کردیم. نسکافه ایران با بهره‌وری در تولید به قهوه بیشتر و شکر کمتر رسیده ولی محصول نستله کاپوچینو را وارد می‌کنیم.

هارون در ادامه یکی دیگر از ویژگی‌های خاص نستله ایران نسبت به مجموعه‌های دیگر این شرکت در جهان را میانگین تحصیلی بالای کارکنان‌ دانست و گفت: سه اولویت ما، کارکنان، اعتماد و رشد است و به همین علت بر سلامت و رفاه کارکنان بسیار توجه می‌کنیم. در زمینه جذب نیروی انسانی به افراد کم‌توان  هم توجه کردیم و تاکنون ۱۰ نفر از افرادی که با معلولیت‌های جسمی روبرو هستند، را جذب کردیم‌. در برنامه مجموعه این است که ۵ درصد از نیروهای شاغل در این شرکت را تا سال ۲۰۲۰ به معلول‌ها اختصاص دهیم.

در ادامه علیرضا سرابچی، مدیر ارتباطات و بازاریابی شرکت نستله ایران اعلام کرد این شرکت اکنون ۳۵ محصول از ۲۰۰۰ محصول نستله جهانی را در ایران عرضه می‌کند که تا ۱۵ ماه آینده تولید نسکافه و محصولات کمک آشپزی مگی نیز خط تولیدش در ایران راه اندازی می‌شود. همچنین جایزه صادرکننده نمونه استان را هم دریافت کرده است.

وی همچنین در مورد اتهام «صهیونیستی بودن سهام نستله»، تاکید کرد: مطمئن باشید اگر این اتهام صحیح بود یک روز هم طی این ۱۵ سال نمی‌توانستیم، کار کنیم. به همین خاطر با تکذیب این مساله اعلام می‌کنم مجموعه نستله خود را با هیچ گروه سیاسی همکاری نمی‌کند. همچنین باید بدانیم سیستم اطلاعاتی ایران آنقدر قدرتمند است که نه ما بلکه هیچ شرکت دیگر با ثابت شدن این اتهام امکان تولید را در ایران نخواهد داشت.

مدیر ارتباطات و بازاریابی شرکت نستله ایران در مورد مبارزه با قاچاق این محصول در بازار ایران هم اینگونه اظهارنظر کرد: در این بخش زیاد موفق نبودیم؛ متاسفانه برای محصول قهوه نستله، بیش از سایر محصولات این مشکل پیش آمده اما اما برای مبارزه با آن ارتباط نزدیکی با مقامات ذیربط داشته‌ایم و امیدواریم بتوانیم هرچه زودتر، این مشکل را برطرف کنیم.

true برچسب ها : حفظ محیط زیست شیرخشک مدیریت پسماند true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۹۲۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید

ایتنا - ایلان ماسک، مدیر اجرایی تسلا، اعلام کرد ربات انسان‌نمای جدید تسلا که هنوز در مرحله تحقیق و توسعه است، ممکن است تا پایان سال آینده آماده فروش شود.
چندین شرکت از جمله تسلا روی ربات‌های انسان‌نما سرمایه‌گذاری کرده‌اند تا کمبود احتمالی نیروی کار را در صنایعی مانند حمل‌ونقل، انبارداری، خرده‌فروشی و تولید که وظایف تکراری در آن‌ها ممکن است خطرناک یا خسته‌کننده باشند، برطرف کنند.

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، ماسک در یک کنفرانس آنلابن به سرمایه‌گذاران گفت که حدس می‌زند ربات تسلا به نام اوپتیموس (Optimus) بتواند تا پایان سال جاری چنین وظایفی را در یک کارخانه انجام دهد. 

این نوع ربات‌ها قادر خواهند بود کارهای تکراری را پشت سر هم انجام دهند و جایگزین بخش‌هایی شوند که می‌تواند برای نیروی انسانی خطرناک یا خسته‌کننده باشد، مانند تولید مواد سمی و کار در محیط‌های ناامن برای انسان.

تولید ربات‌هایی در قدوقامت انسان ویژه تسلا نیست. چندین سال است که هوندا ژاپن و هیوندای موتور بوستون داینامیکس (Boston Dynamics) در حال توسعه فناوری ربات‌های انسان‌نما هستند.

امسال، استارت‌آپ فیگور (Figure) تحت حمایت مایکروسافت و انویدیا اعلام کرد که با شرکت خودروسازی آلمانی بی‌ام‌دبلیو (BMW) برای استقرار ربات‌های انسان‌نما در تاسیسات این خودروسازی در ایالات‌ متحده قرارداد همکاری امضا کرده است.

ماسک قبلا گفته بود که فروش ربات‌ها می‌تواند نسبت به سایر بخش‌ها از جمله خودروسازی، بخش بزرگ‌تری از تجارت تسلا باشد.

تسلا اولین نسل ربات آپتیموس را با نام «زنبور بامبل» (Bumblebee) در سپتامبر ۲۰۲۲ عرضه کرد. امسال این شرکت ویدیویی از نسل دوم این ربات دوپا در حال تا کردن تی‌شرت منتشر کرد.

ویدیو فیگور، شرکت رقیب، که در فوریه منتشر شد، ربات انسان‌نما را در حال درست کردن قهوه نشان داد و ربات بوستون داینامیکس در حال چرخیدن از حالت خوابیده به ایستاده و راه رفتن دیده شد.

 ماسک در جلسه سه‌شنبه با اشاره به توانایی‌های هوش مصنوعی گفت: «فکر می‌کنم تسلا بین سازنده‌های ربات‌ انسان‌نما بهترین موقعیت را دارد».

البته ماسک در ناکام ماندن برخی وعده‌های جسورانه‌ سابقه دارد. او در سال ۲۰۱۹ هم به سرمایه‌گذاران گفته بود که تسلا تا سال ۲۰۲۰ شبکه‌ای از خودروهای خودران به نام «روباتاکسی» راه‌اندازی خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است