Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان رشت گفت: ۱۰۲ کیلومتر از آب‌بندان‌ها و رودخانه‌های شهرستان رشت در اولویت لایروبی قرار گرفتند. ۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۴ استانها گیلان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، گودرز کمال‌پور عصر امروز در جلسه کمیته توزیع آب کشاورزی شهرستان رشت در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: میزان درصد شخم زمستانه در استان گیلان 8 درصد است که این رقم در شهرستان رشت به 3.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 درصد می‌رسد.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان رشت با بیان اینکه امسال 62 هزار و 638 هکتار زمین در شهرستان رشت تحت شخم زمستانه قرار گرفته است عنوان داشت: این آمار نسبت به شهرستان‌های دیگر کمتر است اما تا پایان امسال روند رو به رشدی را طی می‌کند.

کمال‌پور با اعلام اینکه برای انجام شخم شیار اولیه باید از روان آب‌ها استفاده کرد ابراز داشت: در گذشته نشاکاری توسط کشاورزان 47 روز طول می‌کشید که در حال حاضر به 25 روز رسیده است.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان رشت با اعلام اینکه 36 درصد نشاکاری‌ها در این شهرستان به‌طور مکانیزه انجام می‌شود خاطرنشان کرد: 57 درصد برداشت محصولات کشاورزی در شهرستان رشت به‌طور مکانیزه انجام می‌شود که از سایر شهرستان‌ها عقب‌تر است.

کمال‌پور با اشاره به مشکلات موجود در حوزه تامین سوخت ادوات کشاورزی شهرستان رشت تصریح کرد: این صحیح نیست که سهمیه سوخت تراکتورهای پلاک نشده و یا تراکتورهای بالای 25 سال قطع شود.

وی با اعلام اینکه 102 کیلومتر از آب‌بندان‌ها و رودخانه‌های شهرستان رشت در اولویت لایروبی قرار گرفتند ابراز داشت: در حال حاضر 2 میلیارد تومان برای انجام این کار تخصیص داده شده است که با آن فقط می‌توان 5 کیلومتر از این طرح را به سرانجام رساند.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان رشت با تاکید بر لزوم تخصیص اعتبار بیشتر در حوزه لایروبی اظهار داشت: در حال حاضر لوله‌های پلی‌اتیلن به میزان کافی برای ارائه به کشاورزان وجود دارد که به‌وسیله آن بتوانند اقدامات آبرسانی به زمین‌های کشاورزی را انجام دهند.

انتهای پیام/

R7877/P1357/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۹۴۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، علی معتمدی پور با بیان اینکه حفاظت از اراضی کشاورزی به جد در این استان پیگیری می‌شود افزود: حفاظت از عوامل تولید در بخش کشاورزی به ویژه عامل زمین کشاورزی نه فقط برای حمایت از اقتصاد کشاورزی بلکه برای حمایت از کل اقتصاد کشور امری ضروری است. وی از بهره‌برداران بخش کشاورزی استان خواست تا بدون استعلام از مدیریت جهادکشاورزی شهرستان‌ها اقدام به ساخت و ساز در اراضی کشاورزی نکنند تا متحمل هزینه و خسارت نشوند. معتمدی پور افزود: عوامل گشت یگان حفاظت از اراضی کشاورزی و باغی به طور مستمر در حال گشت بوده و تغییر کاربری‌های غیر مجاز را شناسایی و اقدام لازم انجام می‌شود. رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ضمن قدردانی از فرمانده نیروی انتظامی استان به خاطر امنیت و ثبات موجود در این استان گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان‌های امن کشور است و این امر به خاطر تلاش‌های شبانه‌روزی نیرو‌های خدوم ناجا محقق شده است. مدیر جهاد کشاورزی بویراحمد هم گفت: در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ اراضی کشاورزی و باغی در پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ حدود ۱۳ مورد از ساخت و ساز‌های غیرمجاز در محدوده روستای موردراز شهرستان بویراحمد با حضور، نماینده دادستان، یگان حفاظت امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان و با همکاری نیروی انتظامی، قلع و قمع شد.  جهرم شاکریان ادامه داد: قلع و قمع انجام شده در مساحت۳هزار و ۵۰۰ متر مربع در اراضی کشاورزی بوده که شامل ۹ مورد دیوارکشی غیر مجاز در راستای تبصره ۲ ماده ۱۰ بوده است.

دیگر خبرها

  • لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از کم‌آبی
  • مرگ تدریجی آب‌بندان‌های مازندران
  • بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند
  • تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • رفع تصرف ۲۰۰۰ متر از رودخانه‌های استان یزد
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • لایروبی کانال آب‌های سطحی شهرک سعدی
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • مسدود شدن ۴۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در سطح کرمانشاه