Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین پدافند غیرعامل کشور با اشاره به اینکه حوزه سایبری مهم‌ترین چالش سازمان پدافند غیرعامل است، گفت: وابستگی کمتر در زمینه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری به خارج از کشور امنیت بیشتر را به ارمغان می‌آورد. ۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۶ استانها یزد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، علی‌اصغر زارعی ظهر امروز در شورای پدافند غیرعامل استان یزد با اشاره به اینکه با مشاهده فعالیت‌هایی که در استان یزد انجام گرفته وضعیت این استان نسبت به استان‌های دیگر بهتر است، اظهار داشت: با توجه به مجموعه‌های صنعتی بسیار و آسیب‌هایی که باید نسبت به مصون‌سازی آن‌ها اقداماتی انجام گیرد، در کل با مشاهده فعالیت دوستان در استان یزد عملکرد نسبتاً راضی کننده‌ای را تاکنون ارائه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین پدافند غیرعامل کشور به حوزه‌های فعالیت این سازمان اشاره کرد و گفت: اکنون در چهار حوزه سایبری، زیستی، شیمیایی و پرتویی فعالیت داریم که یکی از مهم‌ترین آن‌ها در حوزه سایبری در کل کشور است زیرا در این زمینه تهدیدات بسیاری نه در ایران بلکه متوجه کل دنیا است.

وی به نقش آموزش پدافندهای غیرعامل در بین مردم و مدیران دستگاه‌ها اشاره کرد و افزود: با این کار می‌توانیم امیدوار باشیم که مردم نیز در جهت مصون‌سازی و کاهش آسیب‌ها نقش بهتر و مثمر ثمرتری را در کشور ایفا کنند.

زارعی خاطر نشان کرد: کلان برنامه‌ریزی کشور و اینکه در چه زمینه‌ای کاری انجام شود قبلاً بدون ملاحظات تهدید ارزیابی شدند و یا اینکه قبل از انقلاب به این شکل بوده و بعد از انقلاب نیز به‌نوعی یک دهه دچار غفلت شدیم و امروزه نیز با ساختارهایی در کشور روبه‌رو هستیم که بالقوه ظرفیت آسیب پذیری را دارد.

جانشین پدافند غیرعامل کشور با اشاره به فعالیت‌هایی که سازمان پدافند در این سال‌ها در زمینه زیرساخت‌های آسیب‌زا انجام داده است، عنوان کرد: ابتدا مناطق اولویت‌دار شناسایی شد و همت خود را بیشتر در این مناطق صرف کرد و در بسیاری از استان‌ها با همکاری دستگاه‌ها و با استفاده از تکنولوژی‌ها توانستیم بسیاری از نواقص را در سطح کشور برطرف کنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه دشمن با استفاده از فضاهای مجازی توانسته به‌عنوان یک ابزار نفوذ در کشور استفاده کند، گفت: اگر در دنیا خوب بنگرید این فضاها مورد استفاده عموم قرار می‌گیرد به‌طور مثال شکل‌گیری انقلاب‌های رنگی بود که یکی از اصلی‌ترین ابزار آن فضاهای مجازی بود.

زارعی با اشاره به اینکه سازمان پدافند در بُعد فنی در حوزه سایبری فعالیت می‌کند، اضافه کرد: از همه زیرساخت‌ها در جهت کنترل شبکه بانکی کشور، مراکز کنترلی و غیره استفاده کردیم زیرا هر روز حملات بسیاری به سیستم‌های بانکی، اداری و بسیاری مراکز حساس در کشور در حال رخ دادن است که باید نسبت به مصون‌سازی آن‌ها اقداماتی انجام شود که سازمان پدافند غیرعامل با توجه به زیرساخت‌هایی که در اختیار دارد توانسته این حملات را کنترل کند.

جانشین پدافند غیرعامل کشور در پایان با اشاره به اینکه بومی‌سازی یکی از مهم‌ترین مسائل در کشور است، گفت: هرچه از حیث نرم‌افزاری و سخت‌افزاری کمتر به خارج از کشور وابسته باشیم پاسخ‌گویی ما برای افزایش امنیت و مقابله با تهدیدات افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/

R41376/P1377/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۹۶۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرلشکر باقری مصوبات کارگروه پدافند غیرعامل را ابلاغ کرد

مصوبات هشتاد و سومین جلسه کارگروه دائمی پدافند غیرعامل کشور طی نامه شماره ۲۹۷۲ مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ توسط رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح و کارگروه دائمی پدافند غیرعامل کشور ابلاغ شد.

بر اساس تبصره یک، قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور، کارگروه (کمیته) دائمی پدافند غیرعامل کشور به ریاست رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح، بالاترین مرجع تصمیم‌گیری در حوزه پدافند غیرعامل کشور است که تصمیمات آن با ابلاغ رئیس کارگروه مزبور برای همه دستگاه‌های لشکری، کشوری، بخش دولتی و عمومی غیردولتی لازم‌الاجراست و مستنکفین علاوه بر جبران خسارت وارد شده، به مجازات موضوع ماده (۵۷۶) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده) مصوب ۲ /۳ /۱۳۷۵ محکوم می‌شوند و چنانچه خساراتی وارد نشده باشد، برابر قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب ۷ /۹ /۱۳۷۲ با مستنکف رفتار خواهد شد.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • وضع پدافند غیرعامل تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه بررسی شد
  • آگاهی‌بخشی مهمترین پایه پدافند غیرعامل است
  • قطب‌نمای «بصیرت» کشور را در برابر تهدیدات بیمه می‌کند
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های سمنان دوگانه‌سوز شود
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • سرلشکر باقری مصوبات کارگروه پدافند غیرعامل را ابلاغ کرد
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی