Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-07@04:08:23 GMT

پروژه مخوف آمریکایی که هرگز تحقق نیافت

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۹۷۰۵۱

به گزارش پارس نیوز،

به تازگی اسنادی محرمانه فاش شده است که نشان می دهد دولت اسبق آمریکا تعداد بمب های اتمی مورد نیاز برای نابودی کل اتحاد جماهیر شوروی سابق را محاسبه کرده بوده است.

بر اساس این اسناد، کارفرمایان نظامی وزارت دفاع آمریکا تخمین زده بودند 466 بمب اتمی نیاز است تا کل اتحاد جماهیر شوروی سابق را از روی نقشه جهان حذف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طرح تکان دهنده دو هفته پس از پایان جنگ جهانی دوم پیشنهاد شده بود ولی مقامات وقت آمریکا از انتشار آن اجتناب کردند.

دولت آمریکا نخستین بمب های اتمی خود به نام های «پسر کوچک» و «مرد چاق» را به ترتیب در شهرهای هیروشیما و ناکازاکی در ژاپن انداخت تا با تسلیم کردن ژاپن به جنگ جهانی دوم پایان دهد. دو هفته پس از پایان جنگ جهانی دوم، برنامه ریزان نظامی آمریکا پیشنهاد استفاده از بمب هسته ای را برای نابودی کل اتحاد جماهیر شوروی سابق با روش تخریب فوری پیشنهاد دادند. آنها با محاسباتی نسبتا دقیق اعلام کردند با 466 بمب اتمی مشابه آنچه در شهرهای ژاپن انداخته شد، می توان 66 شهر بزرگ اتحاد جماهیر شوروی سابق را نابود کرد. ژنرال «لسلی گروز»، فرمانده ارشد بخش توسعه بمب های هسته ای پروژه منهتن، این یادداشت غیررسمی را به صورت کاملا محرمانه در تاریخ 15 سپتامبر 1945 دریافت کرد و به مقامات ارشد تحویل داد.

طرح تخریب فوری کل اتحاد جماهیر شوروی سابق هیچگاه اجرا نشد. مقامات آمریکا به واسطه اطلاعات اندک درمورد توان هسته ای روسیه و احتمال حمله متقابل از عملیاتی کردن این طرح خودداری کردند.

دانشمندان اتحاد جماهیر شوروی سابق نخستین بمب هسته ای خود به نام «نخستین صاعقه» را در 29 اوت 1949 آزمایش کردند. از آن پس جنگ سرد میان آمریکا و شوروی شکل گرفت.

ذخایر بمب های هسته ای آمریکا در سال 1967 بیش از 31 هزار بمب گزارش شده است. در آن زمان شوروی سابق از اعلام تعداد بمب های هسته ای خود اجتناب کرد ولی در سال 1986 تعداد بمب های هسته ای آن بیش از 45 هزار اعلام شد.

گفته می شود ناآگاهی آمریکایی ها از پیشرفت های هسته ای شوروی سابق علت اصلی توقف طرح تخریب فوری این کشور بود.

 

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۹۷۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام سابق آمریکایی: فرانسه اولین نظامیان خود را به اوکراین فرستاده است

استفان براین معاون سابق وزیر دفاع آمریکا در امور سیاست در یادداشتی که توسط وب‌گاه آسیا تایمز منتشر شده، نوشته است: فرانسه پیش‌تر اولین نظامیان خود را به اوکراین فرستاده است.

به گزارش روز دوشنبه آسیا تایمز، براین در این یادداشت با بیان اینکه این نظامیان متعلق به هنگ سوم پیاده نظام هستند که یکی از اجزای اصلی لژیون خارجی فرانسه است، افزود: این نیرو‌ها در حمایت از تیپ مکانیزه ۵۴ مستقل اوکراین در شهر اسلاویانسک مستقر شده‌اند.

بر اساس این یادداشت، این نظامیان فرانسوی که مستقیماً در یک منطقه جنگی پر زد و خورد مستقر شده‌اند، قصد دارند به نیرو‌های اوکراینی برای مقاومت در برابر پیشروی‌های اخیر ارتش روسیه در دونباس کمک کنند.

در این یادداشت آمده است که در حال حاضر ۱۰۰ لژیون خارجی فرانسوی که متخصص نگهداری و سرویس تجهیزات و ادوات توپخانه هستند به اوکراین اعزام شده‌اند، اما قرار است این تعداد در نهایت به یک هزار و ۵۰۰ لژیون خارجی افزایش پیدا کند.

بنا بر نوشته آسیا تایمز، لژیونر‌ها به مدت سه سال در ارتش فرانسه خدمت می‌کنند و پس از آن می‌توانند تابعیت فرانسه را درخواست کنند. همچنین افسران ارشد لژیون خارجی همگی فرانسوی هستند، اما درجه دار‌ها و نیرو‌های دیگر همگی از اتباع خارجی هستند.

آسیا تایمز ادامه داد: امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه درحالی اوایل هفته جاری بار دیگر احتمال اعزام نیرو‌های ناتو از اروپا به اوکراین را رد نکرد که این اظهارات وی از سوی گروه‌هایی در انگلیس، فرانسه، مجارستان، ایتالیا و اسلواکی مورد انتقاد قرار گرفت و دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین نیز اظهارات مکرون را بسیار خطرناک خواند.

رئیس جمهور فرانسه پیش‌تر در اظهاراتی گفت که چنانچه روسیه موفق به شکستن خطوط نبرد در اوکراین شود و درصورت درخواست کی‌یف، وی مساله اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌داند و آن را رد نمی‌کند.مکرون که در این زمینه با هفته نامه انگلیسی اکونومیست مصاحبه می‌کرد به صراحت گفت: من هیچ چیزی را (در جنگ اوکراین) دور از نظر نمی‌گیرم، چرا که با فردی مواجه هستیم که وی هیچ چیزی را منتفی و دور از نظر نمی‌گیرد.

درحالی مکرون نسبت به قصد خود مبنی بر اعزام نیرو به اوکراین سخن می‌گوید که وی ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در سخنانی از آمادگی کشورش برای گفتگو با دیگر کشور‌های اروپایی درباره استفاده از سلاح هسته‌ای علیه روسیه خبر داد.وی گفته بود فرانسه موضع خود را حفظ خواهد کرد، اما آماده است تا در دفاع از خاک اروپا بیشتر مشارکت کند.

رئیس‌جمهور فرانسه که کشورش حدود ۳۰۰ کلاهک هسته‌ای دارد در هفته‌های اخیر موضع شدیدتری را علیه روسیه اتخاذ کرده است و این اولین بار نیست که استفاده از سلاح‌های هسته‌ای فرانسه را برای دفاع از اتحادیه اروپا پیشنهاد می‌کند. مکرون اولین بار در سال ۲۰۲۰ به این اقدام احتمالی اشاره کرده بود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ادعای یک روزنامه درباره درخواست تـازه آمریکا و پاسخ ایـران
  • ادعای روزنامه کویتی درباره درخواست تازه آمریکا از ایران
  • تلاش سیا برای سرقت زیردریایی هسته‌ای!
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها
  • اتحاد ملت‌ها، انزوای صهیونیسم
  • پروژه آزوریان؛ تلاش سیا برای سرقت زیردریایی هسته ای شوروی(+تصاویر)
  • مقام سابق آمریکایی: فرانسه اولین نظامیان خود را به اوکراین فرستاده است
  • پیشنهاد گروگان سابق آمریکایی در خصوص جنگ ایران و اسرائیل
  • آبشناس: آمریکا به دنبال آشوب در کشورهای حوزه نفوذ روسیه است
  • پروژه جدید واشنگتن برای ادامه اشغالگری در خاک سوریه / حمایت ویژه از هسته‌های مخفی داعش برای توقف حملات نیروهای مقاومت علیه آمریکایی‌ها + نقشه میدانی و عکس