Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-26@16:03:59 GMT

مهمترین گروه های صادراتی در اقتصاد فرانسه

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۹۹۵۰۴

پول نیوز، سمیه علی  اصغری- فرانسه را بیشتر با هنر، مد پاریس، فرهنگ، بناهای تاریخی و سرآشپزهای چیره دست آن می شناسیم اما نباید فراموش کرد که این کشور یکی از قطب های اقتصادی اروپاست که در تحولات اقتصادی و البته سیاسی منطقه یورو همواره اثرگذار بوده است. از این رو شاید برایتان جالب باشد تا توانمندی فرانسه در بخش صادرات آنهم براساس آخرین گزارش موجود را مطالعه کنید؛ با پول نیوز همراه باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس آخرین آمار ارائه شده در رابطه با اقتصاد فرانسه، این کشور در سال 2016 میلادی برابر با 488.8 میلیارد دلار کالا صادر کرده است. این آمار بیانگر افزایش 5.3 درصدی از سال 2009 تا زمان تهیه اطلاعات این گزارش است. در ادامه این مطلب مهمترین گروه های صادراتی براساس بیشترین ارزش دلاری در سال 2016 میلادی را لیست کرده ایم( که آخرین بروزرسانی موجود در این حوزه به شمار می رود):

10 گروه مورد اشاره زیر، مجموعا 62.2 درصد کل صادرات ژاپن را به خود اختصاص داده اند.

 

انواع رایانه و ماشین آلات الکترونیکی مرتبط

ارزش صادرات: 57.3 میلیارد دلار

سهم از کل صادرات: 11.7 درصد

 

هواپیما و فضاپیما

ارزش صادرات: 53.2 میلیارد دلار

سهم از کل صادرات: 10.9 درصد

 

 

وسایل نقلیه

ارزش صادرات: 45.4 میلیارد دلار

سهم از کل صادرات: 9.3 درصد

 

 

ماشین آلات الکتریکی و تجهیزات جانبی

ارزش صادرات: 39.2 میلیارد دلار

سهم از کل صادرات: 8 درصد

 

دارو

ارزش صادرات: 30.1 میلیارد دلار

سهم از کل صادرات: 6.2 درصد

  

پلاستیک و محصولات پلاستیکی

ارزش صادرات: 19.5 میلیارد دلار

سهم از کل صادرات: 4 درصد

 

انواع نوشیدنی، مشروبات الکلی، سرکه

ارزش صادرات: 16.5 میلیارد دلار

سهم از کل صادرات: 3.4 درصد

 

عطر و لوازم آرایشی

ارزش صادرات: 15.6 میلیارد دلار

سهم از کل صادرات: 3.2 درصد

 

تجهیزات نوری، فنی و پزشکی

ارزش صادرات: 15.4 میلیارد دلار

سهم از کل صادرات: 3.2 درصد

 

 آهن و فولاد

 ارزش صادرات: 11.5 میلیارد دلار

سهم از کل صادرات: 2.4 درصد

 

 در  فاصله سال های 2009 تا انتهای 2016، گروه هواپیما و فضاپیما با رشد 54 درصد بالاترین شاخص را به خود اختصاص داده است. در رده دوم گروه نوشیدنی، مشروبات الکلی و سرکه با رشد 21.8 درصد قرار می گیرد. رتبه سوم نیز به گروه عطر و لوازم آرایشی و با رشد 14 درصد اختصاص دارد.

 

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۹۹۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ۵ میلیارد دلاری گمرکات کردستان در سال گذشته

ناظر گمرکات استان کردستان گفت: حجم مبادلات تجاری حوزه نظارت گمرکات استان کردستان در سال گذشته از لحاظ وزنی به رقم چهار میلیون و ۳۵۹ هزار تن و از حیث ارزش به عدد پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی حوزه نظارت گمرکات استان کردستان، فرامرز امیدی اظهار کرد: در دوازده ماه سال ۱۴۰۲ بالغ بر یک میلیون و ۵۹۴ هزار تن انواع کالای ایرانی به ارزش ۸۳۱ میلیون دلار از گمرکات کردستان به خارج از کشور صادر شده است که از این میزان بیش از یک میلیون و ۱۰۲ هزار تن به ارزش نزدیک به ۵۱۸ میلیون دلار نزد گمرکات استان اظهار شده که در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از نظر وزنی ۱۲ درصد و به لحاظ ارزش ۱۷ درصد رشد داشته است.

وی عمده کالاهای صادراتی را محصولات کشاورزی و باغی، مصنوعات فلزی و پلاستیکی، فرآورده‌های لبنی‌، مصالح ساختمانی، انواع جام (شیشه) و فرش اعلام کرد و افزود: این کالاها به مقصد کشورهای خریدار از جمله عراق، سوریه، افغانستان، امارات متحده عربی، روسیه، ترکیه، جمهوری آذربایجان، پاکستان، گرجستان و کویت فرستاده شده است.

ناظر گمرکات کردستان با اشاره به کالاهای ترخیصی از گمرکات کردستان، خاطرنشان کرد: مجموع واردات قطعی و ورود موقت طی سال ۱۴۰۲ به گمرکات استان ۱۱۵ هزار تن انواع کالا به ارزش تقریبی ۶۷۲ میلیون دلار بوده است که از این میزان سهم واردات قطعی ۴۰ هزار تن به ارزش ۳۹۱ میلیون دلار بوده و در مجموع ارزش مجموع واردات قطعی و ورود موقت با رشد ۱۳۰ درصدی همراه بوده است.

امیدی اضافه کرد: بیشتر کالاهای وارداتی از گمرکات استان شمش طلا، شمش آلومینیوم، کالاهای واسطه‌ای، ماشین‌آلات و قطعات خط تولید، مواد اولیه و اقلام مصرفی مورد نیاز مرزنشینان است که از کشورهای عراق، اسپانیا، آلمان، امارات، ترکیه و چین به کشور وارد و در کمترین زمان ممکن ترخیص می‌شود.

وی تصریح کرد: سال گذشته تشریفات گمرکی بیش از دو میلیون و ۵۹۶ هزار تن انواع کالا به ارزش بالغ بر سه میلیارد و ۷۸۴ میلیون دلار انواع کالای عبور خارجی (ترانزیتی) از گمرک مرزی باشماق صورت پذیرفته که تحلیل آماری آن بیانگر رشد ۵۵ درصدی ترانزیت مبدأ در این گمرک است.

ناظر گمرکات کردستان، مجموع درآمدهای وصولی گمرکات استان کردستان در سال ۱۴۰۲ را بیش از پنج هزار و ۲۱۱ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این میزان در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد ۹ درصدی برخوردار بوده است.

امیدی افزود: سال ۱۴۰۲ حدود ۲۶۱ هزار و ۵۵۹ تردد کامیونی و ۳۹ هزار و ۵۲۹ تردد خودرو سواری از مرزهای استان به وقوع پیوسته است.

وی تعداد پرونده‌های تعیین ارزش شده در سال ۱۴۰۲ توسط گمرکات کردستان را ۱۶۵۰ فقره پرونده قضائی به ارزش بیش از چهار هزار میلیارد و ۵۰۹ میلیون ریال دانست که در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از لحاظ تعداد ۱۲ درصد و به جهت ارزش ریالی ۳۶ درصد رشد داشته است.

ناظر گمرکات کردستان از رشد ۳۴ درصدی وزنی خروج موقت به میزان ۵۴ هزار تن و به ارزش ۲۲۹ میلیون دلار از گمرکات کردستان خبر داد.

کد خبر 747794

دیگر خبرها

  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • ۱۲ زنجیره ارزش در مازندران تعریف شد/ حضور ۲۷ واحد تولید در اکسپو
  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • تجارت ۵ میلیارد دلاری گمرکات کردستان در سال گذشته
  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!
  • یک میلیارد دلار صادرات از نمایشگاه اکسپو ایران
  • افزایش صادرات از گمرک شهرصنعتی کاوه
  • رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات از گمرکات سیستان و بلوچستان
  • ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت