Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@10:55:13 GMT

چرا اغلب افراد با ازدواج اینترنتی مخالفند؟

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۹۹۷۱۶

به گزارش جام جم آنلاین، مدتی قبل آمارهایی اعلام شد از این که ۶۷ درصد جوانان اینترنت بازند اما ۸۲ درصد از همین جوان ها مخالف ازدواج اینترنتی هستند. این آمارها که رییس مرکز پژوهش‌ها و مطالعات راهبردی وزارت ورزش و جوانان آنها را منتشر کرده بود، نشان می داد که ازدواج حتی برای جوان ها هم خیلی رسمی تر و سنتی تر از آن است که در فضای مجازی اتفاق بیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما چرا اغلب افراد با ازدواج اینترنتی مخالفند؟

واقعیت این است که برخورد اولیه رودررو کدهایی از رفتار و ویژگی های شخصیتی طرف مقابل را به شما می دهد که بعد از چند بار گفت و گوی اینترنتی امکان ندارد متوجه آنها شوید. در عین حال بسیاری از جوان ها ممکن است نرسیده به دیدار و شناخت واقعی به نوعی از نظر احساسی وابسته طرف مقابل شوند و بعد از اولین دیدار در فضای واقعی از ایرادهای اساسی طرف مقابل چشم پوشی کنند که این مسئله هم در نوع خود قابل تامل است.

بنابراین شاید عاقلانه تر این باشد که از خواستگارهای واقعی در دنیای واقعی روگردان نشوید و به اینترنت پناه نبرید. همین که از نزدیک ببینید رفتار طرف مقابل در جمع چطور است، چطور غذایش را می خورد و نحوه برخورد او با شما چگونه است، بخش مهمی از نکات لازم درباره شخصیت او را به شما خواهد داد که از طریق اینترنت هرگز امکان پذیر نیست.

همچنین بی‌اعتمادی یکی از عمده‌ترین آسیب‌هایی است که زندگی زوجینی را که به‌واسطه آشنایی در فضای مجازی با یکدیگر ازدواج می‌کنند، تهدید می‌کند چراکه همواره این دغدغه با آنهاست که «آیا همسرشان با افراد دیگری هم چت می‌کند.»

معمولا، دختران از شیوه همسریابی اینترنتی برای انتخاب همسر مناسب استفاده می‌کنند و این در حالی‌است که پسران بیشتر با نگرش سرگرمی‌وارد «چت‌روم» می‌شوند. فارغ از جنس متقاضیان، بیشترین افرادی که از طریق همسریابی اینترنتی مبادرت به آغاز آشنایی می‌کنند شامل گروه‌هایی هستند که محدودیت‌هایی دارند؛ حالا این محدودیت‌ها ممکن است مربوط به مشکلات فردی، خانوادگی، ظاهری و فرهنگ حاکم بر محیط زندگی فرد باشد. یعنی مشکلی که باعث شده فرد دنیای واقعی را رها کند و به ارتباطات مجازی روی بیاورد و از آن مهم تر، به دنبال پذیرفته شدن، انتخاب شدن یا بله گرفتن از آدمی باشد که هیچ وقت او را ندیده است. این یکجور پنهان شدن پشت دیوار دنیای مجازی است.

همین که از نزدیک ببینید رفتار طرف مقابل در جمع چطور است، چطور غذایش را می خورد و نحوه برخورد او با شما چگونه است، بخش مهمی از نکات لازم درباره شخصیت او را به شما خواهد داد که از طریق اینترنت هرگز امکان پذیر نیست.

اگر اینترنتی آشنا شده اید

اگر به هر ترتیب به صورت اینترنتی با فردی آشنا شده اید و می خواهید درباره ازدواج با او فکر کنید، این نکته ها را به یاد داشته باشید:
با خودتان صادق باشید. در شروع این رابطه باید انگیزه شما صرفا کسب اطلاعات عمیق در مورد همسر آینده تان باشد؛ نه سرگرمی یا کسب تجربه از یک رابطه متفاوت و مدرن.

زیاد اطلاعات بگیرید و کم اطلاعات بدهید و بعد ازیکی دو جلسه گفتگو وقتی حرف ها جدی تر شد، درخواست قرار ملاقات حضوری کنید. البته با آگاهی خانواده ها و از آن به بعد دیگر روابط اینترنتی و چت را با این فرد متوقف کرده و صرفا حضوری با او گفتگو کنید.

با یک آی دی متفاوت او را بسنجید و درباره سن، جنس، محل سکونت، تحصیلات و رشته تحصیلی، اعضای خانواده و هدفش از چت کردن اطلاعات کسب کنید.

در مدت ارتباط اینترنتی، به طور ضمنی پی به علایق و سلایق او ببرید. مثلابپرسید چرا در اینترنت پرسه می زند، سایت های مورد علاقه اش چیست؟ چرا نام خاصی را برای آی دی اش انتخاب کرده و...

از او در مورد فیلم هایی که دیده، کتابهایی که خوانده، ترانه هایی که شنیده و اعتقاداتی که دارد، جزء به جزء بپرسید و یادداشت کنید و در مورد آنها اطلاعات بیشتری حاصل کنید و سعی کنید سطح فکری او و صداقتش را دریابید.
البته این مراحل به معنی شناخت فرد نیست و باید بعد از ارتباط حضوری، با مشورت خانواده و مشاور ازدواج رابطه تان را پیش ببرید

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۹۹۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی شکایت از تاکسی‌های اینترنتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مشاور رئیس شورای رقابت گفت: کارگروه اقتصاد دیجیتال شورای رقابت، در این جلسه، شکایات مربوط به میزان کمیسیون رانندگان و هزینه سفر‌ها را بررسی کرد.

به گفته آقای ذوالفقاری، پس از جلسات کارشناسی این کارگروه، نتیجه برای بررسی بیشتر و صدور رای، به صحن شورای رقابت می‌رود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • با این کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید
  • هوش مصنوعی گرایش سیاسی افراد را از چهره‌شان می‌خواند
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور از غرب کشور/ افزایش دما در اغلب مناطق کشور
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • پیش‌بینی بارندگی در اغلب مناطق خوزستان
  • این ۶ جمله را تنها از افراد با شخصیت واقعی و صادق می شنوید
  • این عنکبوت بی رحم و خطرناک است(عکس)
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور
  • بررسی شکایت از تاکسی‌های اینترنتی
  • انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی به شرط ثبت‌نام در سامانه املاک و اسکان