Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان منصور کیایی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : ارتقا ایمنی راه ها در بستر آمایش سرزمینی برای اولین بار در کشور سال گذشته در استان سمنان تدوین شده است.
وی اظهارداشت : افزایش رونق اقتصادی و افزایش اشتغال در یک منطقه را بدون توجه به راه های ارتباطی و میزان تردد وسایل نقیله نمی توان تصور کرد که ضروری است، مسوولان امر در کنار توجه به ارایه تسهیلات به واحدهای صنعتی و تولیدی، توجه به راه ها را مدنظر قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


660 کیلومتر از بزرگراه 860 کیلومتری تهران- مشهد در استان سمنان واقع شده است، سمنان بیش از پنج هزار کیلومتر آزادراه، بزرگراه، جاده اصلی، فرعی و روستایی دارد.
وی خاطرنشان کرد : اجرای طرح آمایش سرزمینی می تواند در ارتقا فرهنگ حمل و نقل، ایمنی و ترویج فرهنگ احترام به قوانین از سوی مردم بسیار تاثیرگذار باشد و در سه سال گذشته برنامه های قابل توجه از سوی این اداره کل به همین منظور اجرا شده است.
سرپرست اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان سمنان با اشاره به حجم ورود و صدور کالا در این استان و اهمیت محورها در این امر ، تصریح کرد : سالانه بیش از سه میلیون تن کالا از نقاط مختلف کشور وارد استان و سالانه بیش از 570 هزار بارنامه در استان صادر می شود.
منصور کیایی اضافه کرد : استان سمنان از ظرفیت بالایی به منظور افزایش اشتغال و رونق اقتصادی به دلیل وجود راه های ارتباطی برخوردار است که باید با رویکردهای جدید این ظرفیت ها باید به رونق اقتصادی بینجامد.
وی بیان کرد : راه اندازی سامانه 141 به منظور آگاهی و اطلاع شهروندان از جاده های استان و کشور از کارهای ارزشمند دولت تدبیر وامید است و با آغاز به کار این سامانه، بخش قابل توجهی از مشکلات ترافیکی و حوادث جاده ای در استان کاهش یافته است.
منصور کیایی ادامه داد : قرار داشتن استان در مسیر تردد زایران حرم امام رضا(ع) از مزیت های اقتصادی این منطقه است که می توان با ساخت اقامتگاه ها و مجتمع های بین راهی در افزایش اشتغال در استان گام اساسی برداشت.
سرپرست اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان سمنان اظهارداشت : عبور محور ارتباطی بندرعباس به بندرامیرآباد از سمنان می تواند یکی دیگر از مزیت های افزایش اشتغال باشد که این امر با نوسازی زیرساخت های جاده ای به منظور رونق اقتصادی در استان محقق خواهد شد.
سالانه بیش از 20 میلیون نفر از جاده های استان بیش از 700 هزار نفری سمنان تردد می کنند.
6026/7339
خبرنگار: محمدرضا یوسف نژاد ** انتشاردهنده: جانعلی فتحی
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMNAN@ کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۰۱۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۵ درصد تلفات جاده ای گیلان راکب موتورسیکلت و عابران پیاده هستند

علی حدادی در گفت و گو با خبرنگار مهر در حاشیه مراسم طرح افزایش ایمنی تردد موتور سواران و عابران پیاده در روستای هادی کیاشهر بخش کلاچای اظهار کرد: اجرای طرح کاهش حوادث و تلفات جاده‌ای بسیار مهم و تأثیرگذار است.

وی با بیان اینکه ارائه آموزش‌های ترافیکی به کاربران آسیب پذیر جاده‌ها در دستور کار اداره کل قرار دارد، گفت: طرح آموزش ایمنی تردد عابران و موتور سواران در روستاهای شهرستان‌های رشت، صومعه‌سرا، شفت، آستانه، تالش، بندرانزلی، خمام، لنگرود، و رودسر آموزش ایمنی تردد عابران و موتورسواران برگزار شده است.

حدادی کاهش خطرات حین تردد و جلوگیری از وقوع حوادث ناگوار ترافیکی را از اهداف این طرح عنوان کرد و افزود: سالانه تعداد بسیار زیادی از عابران پیاده و موتورسیکلت سواران به علت رعایت نکردن ایمنی عبور و مرور با انجام رفتارهای پرخطر، با معرض خطر قر دادن دیگران، جان خود را در راه‌های برون‌شهری از دست می‌دهند.

وی با اشاره به اهمیت اجرای طرح افزایش ایمنی گفت: تلاش بر این است که با اجرای این طرح علاوه بر آموزش به یک فرهنگ در جامعه تبدیل و در نهایت ایمنی در جاده‌های استان افزایش و کشته‌های حوادث کاهش یابد.

حدادی ادامه داد: آشنایی موتورسواران با مقررات راهنمایی و رانندگی، رعایت نکات ایمنی در هنگام موتورسواری، افزایش اطلاعات ترافیکی و پیشگیری از وقوع تصادفات از اهداف اجرای این طرح به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه بیشترین حوادث و تلفات رانندگی در گیلان شامل موتورسیکلت سواران و عابران پیاده است، گفت: ۶۵ درصد تلفات جاده‌ای گیلان را راکبان موتورسیکلت و عابران پیاده تشکیل می‌دهند.

حدادی با بیان اینکه این طرح از سال ۸۷ به عنوان پایلوت در استان گیلان اجرا گردید که خوشبختانه همچنان مستمر و پایدار است، افزود: امسال این طرح در ۵۰ روستا اجرا و هزار کلاه ایمنی در بین موتورسواران توزیع شد.

معاون حمل و نقل جاده‌ای اداره کل راهداری گیلان آمار کشته شدگان سال گذشته را ۶۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: از این آمار ۳۵۰ نفر موتور سوار و عابر پیاده بودند که آمار تکان دهنده‌ای است.

کد خبر 6095491

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ارتقای ایمنی تردد عابران و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • ۶۵ درصد تلفات جاده ای گیلان راکب موتورسیکلت و عابران پیاده هستند
  • برگزاری نمایشگاه‌ها عامل مهم رونق اقتصاد است