Web Analytics Made Easy - Statcounter

اردبیل - ایرنا - رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: تعداد دانشجویان مقطع دکترا در این مرکز از 325 نفر در سال 92 به 623 نفر در سال جاری افزایش یافته که افزایش 2 برابری نشان می دهد.

دکتر گودرز صادقی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در سال 92 تعداد دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی 10 هزار و 551 نفر بود که این تعداد در سال جاری به 10 هزار و 863 نفر افزایش یافته و برای افزایش هیات علمی و اصلاح نسبت استاد به دانشجو بیش از پیش تلاش می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین با اشاره به تعداد دانشجویان روزانه و شبانه مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد نیز اظهار کرد: در سال 92 تعداد دانشجویان مقطع کارشناسی هشت هزار و 253 نفر بود که در سال جاری به هفت هزار و 357 نفر کاهش یافته و تعداد دانشجویان کارشناسی ارشد هم از یک هزار و 973 به 2 هزار و 883 نفر افزایش یافته است.
او گفت: دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان تنها دانشگاه دولتی سراسری پرداخت به تحصیلات تکمیلی را در اولویت قرار داده است.
او همچنین با اشاره به تعداد رشته های دایر در سال های 92 و 96 در این دانشگاه اظهار کرد: تعداد رشته های دایر کارشناسی از 59 رشته در سال 92 به 72 رشته در سال 96 افزایش یافته و تعداد رشته های دایر در کارشناسی ارشد از 84 رشته به 97 رشته افزایش یافته و تعداد رشته های دکتری از 40 رشته در سال 92 به 59 رشته در سال 96 افزایش یافته است.
وی افزود: تعداد اعضای هیات علمی این دانشگاه نیز نسبت به سال 92، افزایش 46 درصدی نشان می دهد ، در پایان سال 92 تعداد اعضای هیات علمی دانشگاه 257 نفر بود که این تعداد در سال جاری به 376 نفر افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه سه نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه در سال 92 دارای مرتبه علمی استاد تمام بود، تصریح کرد: این تعداد در سال جاری به 32 نفر افزایش یافته است.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کرد: مجموع بودجه عمومی این دانشگاه اعم از اعتبارات هزینه ای، تملک دارایی و درآمدهای اختصاصی از 50 میلیارد و 791 میلیون تومان در سال 92 به 114 میلیارد تومان و 422 میلیون تومان افزایش یافته که رشد 125 درصدی نشان می دهد.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال 1357 با نام آموزشکده کشاورزی و با پذیرش 38 دانشجو در رشته کشاورزی عمومی فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و در حال حاضر در 228 رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حدود 11 هزار دانشجو دارد که در 11 دانشکده مشغول تحصیل هستند.
خبرنگار: گیتی طالبی ** انتشار دهنده:عارف شیرزاد
6018/ 1257

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۰۲۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد

سعید آزادیان در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی ماموریت گرا سیاست های توسعه ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه ماموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان ها و بر اساس نگاه ماموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحد های مرکز استان ها و واحد های بزرگ تر ادغام کرده ایم.

رییس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استاندارد هایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتا مجوز همه رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تایید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلا در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می شوند معمولا به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

کد خبر 6097362

دیگر خبرها

  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه