Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار خاش گفت: برای نخستین بار در سیستان و بلوچستان، خانه بهداشت کارگری در شهرداری این شهرستان احداث می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالمجید تمندانی در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما اظهار کرد: طرح ارائه مراقبت های اولیه در خانه های بهداشت کارگری به‌ استناد ماده‌ 47 قانون‌ کار آیین‌نامه‌ تاسیس‌ مراکز بهداشت‌ کار در کارگاه‌ها باید احداث شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه این طرح از سال 1366 در ایران آغاز شده است، تصریح کرد: تامین سلامت کارگران و اعضای خانواده آنها، ارتقای دانش بهداشتی و ایجاد رفتارهای مناسب بهداشتی در میان کارگران و سالم سازی محیط کار در کارگاه های تولیدی، صنعتی، خدماتی و معادن از اهداف اجرای این طرح است.

تمندانی خاطرنشان کرد: وظایف اساسی خانه های بهداشت کارگری، امکان ارائه آموزش موازین بهداشت به کارگران، انجام بازدید دوره ای و مستقیم از تاسیسات بهداشتی و رفاهی کارگران، انجام کمک های اولیه در حوادث شغلی، تشکیل پرونده بهداشتی برای کارگران، گزارش به کمیته حفاظت وزارت کار و مدیریت  در خصوص مشکلات بهداشتی محیط کارگاه را فراهم می کنند.

وی توضیح داد: آموزش موازین بهداشت به نیروی انسانی شاغل در کارگاه، انجام کمک های اولیه در خونریزی های خارجی، شکستگی، خفگی، شوک، جمع آوری اطلاعات و آمار مورد نیاز از واحد صنعتی در ارتباط با مراقبت های بهداشتی اولیه و تکمیل فرم های استاندارد از جمله وظایف خانه بهداشت کارگری  این شهرداری است.

شهردار خاش گفت: خانه های بهداشت کارگری امکان، اندازه گیری عوامل مضر محیط کار، صدور کارت های بهداشتی و کنترل و معرفی به کارگران مراکز بهداشتی و درمانی در مواقع بروز حادثه، رفع نواقص بهداشتی و سالم سازی محیط کار را تسهیل می کنند.

وی یادآور شد: با توجه به اینکه محور توسعه شهری توجه به نیروی انسانی است و باید مبنای حرکت و آبادانی شهر توسعه نیروی انسانی باشد.

تمندانی بر ارتقای ایمنی محیط کار و ایجاد فضای امن برای کارگران تاکید کرد و ادامه داد:  رشد اقتصادی و بهره مندی هرچه بیشتر از تکنولوژی برای کارگران و کسانی که از ابزارها و امکانات جدید بهره می گیرند خطراتی را نیز به همراه دارد که مقابله با این در بین کارگران شهرداری بسیار ضروری است.

وی با بیان اینکه با آگاه شدن کارگران از خطراتی که آنان را تهدید می‌کند زمینه جهت کاهش خطرات فراهم می‌شود، افزود: ارتقاء دانش و ایجاد رفتارهای بهداشتی مناسب و سالم سازی محیط کار و پیشگیری از بیماری‌های ناشی از کار از مهمترین اهداف ایجاد خانه های بهداشت کارگری شهرداری خاش به شمار می رود.

تمندانی با بیان اینکه بدون تامین نیازهای مادی و رفاهی کارگران نمی توان به توسعه شهری کامل دست یافت، ادامه داد: دغدغه مدیریت شهری خاش، ساختارمند کردن عملکرد و در مورد تامین معیشت و رفاه کارگران شهرداری است.

وی با تاکید بر توجه به رفاه و معیشت  کارگران، اظهار کرد: خانه بهداشت کارگری  باید در جهت رفاه حال کارگر و خانواده آن و حمایت از  مطالبات و حقوق کارگران باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۰۴۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان

ایسنا/مازندران روانشناس بالینی و مدرس دانشگاه در خصوص ارتباط بین خواب و خلق‌وخو در نوجوانان گفت: در بسیاری از افراد، خواب ناکافی در بلندمدت منجر به عوارض جسمانی متعددی از جمله سردرد، خستگی، تغییرات هورمونی و به طور کلی افزایش احتمال بیماری‌ها می‌شود. همچنین عوارض روان‌شناختی شامل گیجی و سردرگمی، تحریک‌پذیری روانی، پرخاشگری، عدم تمرکز، اضطراب، افسردگی و ضعف حافظه نیز گزارش شده است.

مجید غفاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در نهایت، مجموع عوارض ذکر شده تاثیر منفی بر بلوغ جسمی و روانی فرد می‌گذارد و عملکرد او در زندگی را از جنبه‌های مختلف تحصیلی، شغلی و اجتماعی مختل شده و تحت تاثیر قرار می‌دهد.

غفاری با اشاره به اینکه عوامل مختلفی منجر به خواب ناکافی می‌شود، خاطرنشان کرد: گاهی برخی بیماری‌های پزشکی و نیز برخی مشکلات و اختلالات روانشناختی، باعث مختل شدن فرایند خواب می‌شوند. در کنار این موارد، یکی از مهم‌ترین دلایل خوابِ ناکافی، عدم رعایت بهداشت خواب است. به این معنی که فرد برای خواب خود، ارزش و نظم خاصی قائل نیست چرا که در بسیاری از موارد، فرد شناختی در مورد اهمیت کیفیت خواب در ابعاد مختلف زندگی خود ندارد و در نتیجه، به آن اهمیتی نمی‌دهد.

این روانشناس بالینی و مدرس دانشگاه ادامه داد: مساله اینجاست که عدم کفایت خواب، در بسیاری از مواقع به مرور عوارض خود را نشان می‌دهد، یعنی فرد در این مورد دچار «سندروم قورباغه آب‌پز» می‌شود؛ به گونه‌ای که اوایل متوجه عوارض نمی‌شود اما به مرور زمان، کارکرد و عملکرد جسمی و روانی او مختل می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر، استفاده از گوشی‌های هوشمند و بازی‌های رایانه‌ای آفلاین و آنلاین، بسیاری از نوجوانان را دچار مشکل ساخته است، یادآور شد: چرا که این وسایلِ سرگرم‌کننده، به خاطر سطح بالای «لذت‌دهی و محرّک‌بودن برای مغز» به تدریج فرد را دچار اعتیاد می‌کنند. چنانکه بسیاری از تحقیقات امروزه به انواع اعتیاد نظیر اعتیاد به اینترنت (وب گردی)، گوشی همراه و بازی‌های رایانه‌ای آفلاین و آنلاین و عوارض متعدد آن‌ها اشاره کرده‌اند.

غفاری افزود: افرادی که دچار چنین اعتیادهایی می‌شوند، از نظر جسمی و روانی ضعیف شده و به تدریج کارکرد و عملکرد مناسب خود در زمینه‌های مختلف فردی و اجتماعی را از دست می‌دهند.

این روانشناس بالینی تاکید کرد: بر این اساس، به والدین و نوجوانان پیشنهاد می‌شود در مورد اهمیت نقش خواب کافی و با کیفیت در سلامت جسم و روان، کارکرد و عملکرد فردی و اجتماعی افراد مطالعه و دستورات لازم برای رعایت بهداشت خواب را متناسب با ویژگی‌های فردی خود، رعایت کنند.

وی به طور ویژه هشدار داد تا قبل از ابتلا به انواع اعتیادهای جدید که در بالا به آن‌ها اشاره شد، حتما برای استفاده از گوشی‌های هوشمند و سرگرمی‌های رایانه‌ای آفلاین و آنلاین، نظم و قاعده‌ی مشخصی متناسب با سن افراد، رعایت شود و در این راه بهتر است از کمک تخصصی روانشناسان و مشاوران خانواده که پروانه اشتغال از سازمان نظام مشاوره و روان‌شناسی کشور دارند، بهره گرفته شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیام وزیر بهداشت به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار
  • بررسی ایمنی در محیط کار در برنامه فراسو
  • بهره‌برداری از طرح بهداشتی و درمانی در اسفراین
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان
  • ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی