Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، دوره تربیت دانشجو معلم قرآن کریم که با مشارکت جهاددانشگاهی واحد استان قم و دانشگاه قم برگزار شد، با حضور مدیران قرآنی جهاددانشگاه قم و همچنین اساتید برجسته قرآن و اساتید این دوره در دانشگاه قم به کار خود پایان داد.
در این برنامه که به میزبانی دانشگاه قم برگزار شد، محمدعلی اسدتاش مدیر دفتر فعالیت‏‎های قرآن و عترت دانشگاه قم به تشریح فعالیت‎های این دانشگاه پرداخت و گفت: دوره تربیت دانشجو معلم قرآن کریم که با استانداردهای جهاددانشگاهی و سرفصل‎های این نهاد برگزار شد از دوره‎های موفق قرآنی است که نقش مهمی در ارتقای آموزش‎های مهارت محور قرآنی در میان دانشجویان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این برنامه، چهلمین دوره تربیت مربی این دانشگاه بود که دوره اخیر با مشارکت جهاددانشگاهی برگزار شد؛ در این نشست نیز که با حضور مدیر پژوهشی سازمان فعالیت‎های قرآنی جهاددانشگاهی کشور و معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان قم برگزار شده است، به دنبال مشورت با اساتید و کارشناسان هستیم تا بهترین راه‎های جذب و افزایش کیفیت عملکرد این دوره ها را بررسی کنیم.
دکتر مهدی اسماعیلی مدیر پژوهشی سازمان فعالیت‎های قرآنی جهاددانشگاهی کشور نیز در این مراسم با تشریح این دوره آموزشی گفت: مبنای ما در این دوره آن است که دانشجویانی که به هر دلیل نتوانسته اند در دوره‎ آموزشی پیش از دانشگاه، قرائت قرآن و همچنین آموزه‎های قرآنی را به خوبی آموزش ببینند توسط دانشجویانی که در این دوره تربیت می شوند تحت آموزش های فراگیر قرار گیرند.
وی تصریح کرد: کلیت این دوره و سرفصل‎های آموزشی آن با حضور کارشناسان تخصصی قرآن که عمری در این مسیر فعالیت داشته‎اند، طراحی شده است و سعی شده که در هر دوره نیز تشکیلات آموزشی منسجم‎تر و آموزش‎ها به شکل مبنایی تر مطرح شود تا دانشجویانی که این دوره را طی می کنند بتوانند با بارفنی بالاتری اقدام به برگزاری دوره های آموزشی کنند.
اسماعیلی اظهارکرد: سازمان فعالیت‎های قرآنی نیز در این طرح به دنبال اشتغالزایی نیز بوده است و دانشجویانی که در این دوره شرکت می‎کنند به عنوان استاد در مقاطع و دوره‎های مختلف حضور می یابند و بر اساس عملکرد، حق الزحمه دریافت می‎کنند؛ در واقع در این طرح دانشجویان می‎توانند در حوزه اقتصاد فرهنگی نیز موفق عمل کنند.
پس از توضیحات فنی مدیرپژوهشی سازمان فعالیت‎های قرآنی جهاددانشگاهی کشور کارشناسان و اساتید این دوره و همچنین اساتید دانشگاه به ارایه نظرات خود پیرامون شکل برگزاری دوره‎های نظیر این دوره پرداختتند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۰۴۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۵۰ حافظ در شهرستان بوشهر فعال است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین شیخی چهارشنبه شب در آئین تجلیل از ۲ معلم نمونه قرآنی استان به مناسبت روز معلم در شهر بوشهر با اشاره به سخن حضرت علی (ع) در مورد معلم و یاد گرفتن مطلبی از معلم گفت: دغدغه معلم همیشه این است که حیات بشر، بر مدار ارزش‌ها و کرامت انسانی بچرخد و شناخت خدا و مکتب و دین، همت اساسی آدمی باشد و هیچ بیگانه ای را مجال تجاوز به فرهنگ ارزشی دین و میهن فراهم نیاید

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بوشهر با بیان اینکه معلمی در قرآن به عنوان جلوه‌ای از قدرت لا یزال الهی، نخست ویژه ذات مقدس خداوند تبارک و تعالی دانسته شده است افزود: در نخستین آیات قرآن که بر قلب مبارک پیغمبر اکرم (ص) نازل شد، به این هنر خداوند اشاره شده است که بخوان به نام پروردگارت که جهانیان را آفرید. انسان را از خون بسته سرشت بخوان! و پروردگارت کریم‌ترین است همان که آموخت با قلم، آموخت به انسان آنچه را که نمی‌دانست.

حجت الاسلام شیخی با اشاره به ظرفیت‌های قرآنی شهرستان بوشهر گفت: در بوشهر بیش از ۵۰ حافظ قرآن کریم وجود دارد که این موضوع نشان از از خودگذشتگی های معلمینی همچون استاد نجفی و محبوبی است که با وقف زندگی و وقت گران بهای خود باعث به ثمر نشستن این حافظان کلام وحی شده‌اند و بر خود می‌بالیم که در مرکز استان معلمینی وجود دارند که دغدغه آنها ترویج معنی و مفاهیم قرآنی در جامعه است.

کد خبر 6094782

دیگر خبرها

  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • دوره تربیت‌معلم سبک زندگی قرآنی در شیراز برپا شد
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • فضای قرآنی در جامعه رو به گسترش است
  • آزمون‌ دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در نی ریز
  • دانشگاه آزاد خمینی‌شهر سهم بسزایی در تربیت روانشناس دارد
  • امام جمعه اصفهان: گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • برگزاری نوزدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآنی
  • بیش از ۵۰ حافظ در شهرستان بوشهر فعال است