Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از سنندج ؛ کیومرث حبیبی عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان شامگاه دیروزدر جلسه اصلی شورای شهر سنندج، گفت: تهیه سند چشم‌انداز توسعه شهر سنندج از طریق نیروهای متخصص و آکادمیک دانشگاه کردستان گام ارزشمندی در راستای تحقق توسعه این شهر است.

وی با بیان اینکه اتخاذ راهبردهای توسعه در ابعاد گوناگون به عنوان برنامه‌ راهبردی در تهیه سند توسعه شهر سنندج باید مد نظر قرار گیرد، خاطرنشان کرد: باید از تمام ظرفیت ها در این راستا استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حبیبی از ارتقای محیط زیست به عنوان یک هدف مهم و مد نظر نام برد و گفت: سوال اینجاست که آیا شهرداری تنها متولی این حوزه است یا اینکه سایر دستگاه‌ها نیز در این راستا نقش دارند.

عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان خاطرنشان کرد: اگر طرح‌ها و برنامه‌ریزی‌هایی شهری تدوین اما به مرحله اجرا نرسد، دلیل اصلی آن عدم وجود مدیریت یکپارچه شهری است.

 حبیبی با بیان اینکه برنامه برای شهر سنندج تدوین شده و دستگاه‌های مختلف متولی عملیاتی کردن آن هستند، گفت: اما متاسفانه تنها آن قسمت که مربوط به شهرداری است، بزرگ می‌شود. 

وی گفت: در بحث گردشگری به عنوان یکی از ظرفیت‌های مهم در روند توسعه شهر فرهنگی سنندج باید در برنامه‌ریزی استراتژِیک 5 ساله شهرداری به این موضوع که شهرداری سنندج می‌تواند کمک کار میراث فرهنگی در این حوزه باشد توجه شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان اضافه کرد: ما باید روی توانمندی‌ها و توانایی‌ها در تدوین برنامه‌های استراتژیک شهر سنندج تکیه کنیم.

حبیبی افزود: باید همزمان با دیدن ضعف‌ها، فرصت‌ها و نقاط قوت را هم ببینیم و در قالب برنامه‌های مختلف از این ظرفیت‌ها در مسیر توسعه شهر استفاده کنیم.

وی با تاکید براینکه شهر سنندج دارای قابلیت‌های بسیار بالای به لحاظ گردشگری و غیره است، اذعان داشت: بخشی‌نگری و نبود مدیریت یکپارچه در تدوین و اجرای برنامه‌ها مانع از بهره‌گیری مناسب از این ظرفیت‌ها شده است.

انتهای پیام/ د م

نبود مدیریت یکپارچه شهری مانع اجرای برنامه‌ریزی‌ها می‌شود

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۰۵۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسه ۱۹۸ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور به ریاست حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

دکتر ایمان افتخاری، دبیر ستاد علم، فناوری و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، پس از این جلسه در خصوص پیشنهاد تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار بیان کرد: براساس تأکید رئیس جمهور بر ضرورت وجود هیئت امنای مشترک و متمرکز برای هدایت تمامی ستادهای فناوری با حمایت و پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در جلسه شماره ۸۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی، مقرر شد ماده واحده‌ای در خصوص تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار تدوین و در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی طرح شود.

وی افزود: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به منظور ارتقای عملکرد و بهره‌وری ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار و ایجاد زمینه ساختاری لازم برای رفع چالش‌های اداری و مالی موجود این ستادها ماده واحده پیشنهادی خود را برای تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی به ستاد علم و فناوری ارسال کرد که پس از بررسی‌های دقیق و کارشناسی در این ستاد، موضوع در این جلسه ارائه شد و با استماع نظرات اعضای شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور مقرر شد در جلسه آتی این شورا در خصوص اعضای این هیات امنا و حوزه وظایف آن جمع‌بندی صورت گیرد.

دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور در خصوص نهایی‌سازی پیش‌نویس سند ملی توسعه علوم و فناوری‌های کوانتومی بیان کرد: پیشنهاد تدوین سند ملی توسعه فناوری‌های کوانتومی توسط سازمان انرژی اتمی مطرح شد و در جلسه ۱۳۵ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور مورخ مقرر شد تدوین سند در دستور کار ستاد علم و فناوری قرار گیرد. به منظور مشارکت سایر دستگاه‌ها در تدوین این سند مکاتباتی در این خصوص صورت گرفت و با توجه به تدوین سندهای مختلف بخشی در این خصوص توسط دستگاه‌های مختلف، تمامی این سندها برای تهیه سند واحد و یکپارچه کوانتوم با ابعاد ملی دریافت و مقرر شد بررسی و نهایی‌سازی پیش‌نویس این سند در قالب میز تخصصی تدوین سند کوانتوم انجام گرفته و برای طی فرآیند تصویب در شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور طرح شود.

وی افزود: میز تخصصی تدوین سند کوانتوم پس از برگزاری جلسات متعدد کارشناسی با مشارکت سایر دستگاه‌ها و همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان، اولین پیش‌نویس این سند برای طرح در شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور آماده کرده است. در این جلسه پس از بیان اهمیت برنامه‌ریزی راهبردی در علوم و فناوری‌های کوانتومی و ملزومات توسعه این فناوری، کلیات سند مطرح شد. در جلسات آتی ستاد، در خصوص جزئیات و برخی موارد باقیمانده تصمیم گیری خواهد شد، و امیدواریم طی هفته های آینده بتوانیم به تصویب ‌پیش نویس در ستاد، جهت طرح و تصویب نهایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی برسیم.

کد خبر 6094487

دیگر خبرها

  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش‌های گوناگون امنیت
  • نقشه راه سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری تدوین شده است
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی
  • ضرورت تدوین کلان روندها برای طراحی آینده متناسب با زیست بوم ایران
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت
  • تدوین برنامه‌های اجرایی شعار امسال در کار‌های عمرانی مازندران
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند