Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراغه - ایرنا - رئیس دانشکده فنی و حرفه ای الزهرا (س) مراغه با اشاره به لزوم توسعه علمی و فرهنگی مراکز علمی ویژه دختران گفت: رشته های موجود در این دانشکده در شان این شهرستان نبوده و متناسب با توانایی های بانوان و نیاز جامعه نیست.

به گزارش ایرنا، پریسا فتحی رضایی روز سه شنبه در همایش هم اندیشی بانوان توانمند و صاحب نظر مراغه افزود: باتوجه به ظرفیت علمی، فرهنگی و اقتصادی بانوان، توجه به توسعه این دانشکده که تنها مرکز علمی تخصصی ویژه این قشر از جامعه است ضروری بوده و باید مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: هم اکنون 600 دانشجوی دختر در چهار رشته حسابداری، رایانه، معماری و شهرسازی در مقطع کاردانی در این دانشکده تحصیل می کنند.
وی اضافه کرد: با توجه به وجود رشته های مختلف در هنرستان های دخترانه فنی و حرفه ای و کاردانش، توسعه رشته های فنی در این دانشکده گام موثری در توسعه علمی و تربیت نسل آینده متناسب با نیاز جامعه خواهد بود.
وی با بیان اینکه توجه به زیرساخت های علمی و دانشگاهی برای قشر بانوان ضروری است گفت: عدم وجود خوابگاه و برخی امکانات در این مرکز آموزشی موجب کاهش دانشجویان شده است.
فتحی افزود: ایجاد صندوق حمایت از دانشجویان کم بضاعت از جمله برنامه های فرهنگی و اجتماعی برای حمایت از دختران دانشجوی این آموزشکده بوده که نیازمند اهتمام و مشارکت بانوان توانمند و خیر این شهرستان است.
مسئول بسیج جامعه زنان مراغه نیز در این همایش با اشاره به لزوم ترویج و تبیین فرهنگ اسلامی و دینی در جامعه گفت: توجه به دغدغه های رهبری در خصوص تربیت فرزندان، همسرداری و مشارکت در عرصه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی جامعه، حیاتی است.
فاخری اقدم افزود: دانشگاه ها و مراکز علمی ویژه بانوان و دختران، می توانند نقش تاثیرگذاری در بهره گیری نسل آینده از الگوهای اسلامی و قرآنی برای تربیت هرچه بهتر فرزندان و کادرسازی سالم برای جامعه اسلامی مان داشته باشند.
وی ادامه داد: توسعه مراکز فنی و حرفه ای ویژه دختران در راستای استفاده از ظرفیت بانوان جامعه در قالب رشته های مختلف و در راستای کارآفرینی و نقش پذیری در اقتصاد جامعه ضروری بوده و باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
وی اضافه کرد: هم اکنون بانوان جامعه اسلامی با مسئولیت پذیری و حضور فعال در عرصه های علمی، فرهنگی و اجتماعی به الگویی بزرگ برای زنان دنیا تبدیل شده اند.
به گزارش ایرنا، دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان تنها دانشگاه متولی آموزش عالی فنی و حرفه ای بیش از 40 سال سابقه فعالیت آموزشی دارد.
دانشگاه فنی و حرفه ای به صورت تفکیک جنسیتی اقدام به آموزش دانشجویان می کند که عمده فعالیت آموزشی این دانشگاه درسطح کاردانی است و هدف، تربیت کاردان (تکنسین) است.
دانشکده فنی و حرفه ای دختران فاطمه الزهرا (س ) مراغه تنها مجموعه اختصاصی بانوان در آموزش عالی در منطقه است که صدها دانشجو دختر این شهرستان و همچنین شهرهای همجوار در آن مشغول به تحصیل هستند.
خبرنگار: ابراهیم مطلوبی**انتشار:عیسی عطاپور**
3077/7487

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۰۶۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس شورای عالی نظام پزشکی: مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند

محمود فاضل، در مراسم روز ماما، گفت: ایجاد هارمونی در بین رشته‌های علوم پزشکی از لوازم و تکالیف یک سیستم حرفه‌ای پیشرو است.

وی، حوزه پزشکی را بی تردید پرافتخارترین حوزه‌ها در کشور خواند و افزود: نقش ماما در بهبود شرایط مادر باردار که به توسط گفت و گو و انتقال تجربیات و مهارت‌ها اعمال می‌شود، مصداق هنرمندی است.

فاضل گفت: ماماها، خانواده که پایه‌ای ترین واحد جامعه است را مراقبت می‌کنند و این باید حاکمیت را متوجه کند که نگاه ویژه ای در تأمین نیازهای حرفه‌ای و معیشتی ایشان مبذول کند.

وی همچنین به تفاهمنامه سازمان نظام پزشکی با وزارت آموزش و پرورش که طی آن بر تأمین مراقبین سلامت وزارتخانه از دانش آموختگان جامعه پزشکی ازجمله مامایی تأکید شده است، اشاره کرد.

فاضل، ضمن تأیید مشکلات حوزه‌ سلامت بر حفظ امید به عنوان یک راه استراتژیک تأکید کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • حاکمیت نگاه ویژه‌ای در تأمین نیاز‌های حرفه‌ای ماماها داشته باشد
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • اجرای طرح بانو توانا در رشته‌های آبی وشنا درکشور
  • تبیین سیره امام صادق(ع) برای جامعه نیاز است
  • رئیس شورای عالی نظام پزشکی: مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند