Web Analytics Made Easy - Statcounter

بوشهر- ایرنا- مجری طرح های نیروگاهی و خطوط انتقال نیرو شرکت نفت و گاز پارس گفت: پست فوق توزیع برق جی آی اس در دست ساخت در پارس 2 (پارس کنگان) این منطقه هم اکنون 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اردیبهشت ماه سال آینده به بهره برداری می رسد.

به گزارش ایرنا، روابط عمومی شرکت نفت و گاز پارس روز سه شنبه به نقل از محمد مهدی توسلی پور افزود: پست فوق توزیع برق منطقه پارس2 در زمینی به مساحت هفت هکتار شامل 23 بی (Bay) با سطوح ولتاژی 400 و 132 کیلوولت در دست ساخت است که در نوع خود بزرگترین پست فوق توزیع برق جی آی اس در خاورمیانه محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی درباره عملکرد این پست گفت: با بهره برداری از این پست برق دریافتی از خط انتقال400 کیلوولت پس از ورود به آن تبدیل به سطح ولتاژ 132کیلوولت می شود و توسط هشت دستگاه ترانسفورماتورکاهنده، از طریق یک خط انتقال چهار مداره 132کیلوولت به طول 14کیلومتر در پالایشگاه های این منطقه توزیع خواهد شد.
مجری طرح های نیروگاهی و خطوط انتقال نیرو شرکت نفت و گاز پارس اظهار کرد: طبق برنامه ریزی صورت گرفته عملیات انتقال برق به فازهای پارس2 از طریق خط انتقال 2 مداره با ولتاژ ٤٠٠کیلوولت ارتباط نیروگاه متمرکز پارس1 به پست برق جی آی اس پارس٢ و به طول 68 کیلومتر صورت می پذیرد.
وی گفت: هم اکنون این خط400 کیلوولت و خط انتقال 132کیلوولت در منطقه پارس2 بطور کامل تکمیل و به بهره برداری رسیده است.
توسلی پور با بیان اینکه تا زمان راه اندازی پست جی آی اس منطقه پارس2، برق مورد نیاز فازهای پالایشگاهی این منطقه به طور موقت با تغذیه برق 132کیلوولت روی خط 400 کیلوولت از نیروگاه گازی پارس1 تامین می شود، ادامه داد: این خط 400کیلوولت دارای 2 مدار و هر مدار با قابلیت انتقال 1000مگاوات توان برق است که در صورت اختلال در هر مدار، پایداری تولید برق از طریق مدار دیگر حفظ خواهد شد.
با بهره برداری از نیروگاه سیکل ترکیبی در دست ساخت در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، ظرفیت تولید برق در نیروگاه گازی متمرکز و بخش سیکل ترکیبی به 1500 مگاوات می رسد و پست فوق توزیع یاد شده، با استفاده از ظرفیت این نیروگاه و از طریق خطوط انتقال ارتباطی مناطق پارس1 و 2، برق را در مجتمع های پالایشگاهی واقع در منطقه پارس 2 توزیع خواهد کرد.
میدان گازی پارس جنوبی، بزرگ ترین منبع گازی جهان است که روی خط مرزی مشترک ایران قرار دارد؛ مساحت این میدان 9700 کیلومتر مربع است که سهم متعلق به ایران 3700 کیلومتر مربع وسعت دارد.
ذخیره گاز این بخش از میدان 14 تریلیون مترمکعب گاز به همراه 18 میلیارد بشکه میعانات گازی است که هشت درصد کل گاز دنیا و نزدیک به نیمی از ذخایر گاز کشور را شامل می شود.
در میدان مشترک گازی پارس جنوبی در بخش ایرانی آن 19 میلیارد بشکه میعانات گازی وجود دارد که 9 میلیارد بشکه قابل برداشت است.
هم اکنون در 18 فاز در حال بهره برداری میدان گازی پارس جنوبی روزانه 810 هزار بشکه میعانات گازی تولید می شود که از این میزان 80 هزار بشکه مربوط به فازهای 2 و 3 است.
طرح توسعه میدان مشترک گازی پارس جنوبی در قالب 24 فاز اجرایی شده که هم اکنون با بهره برداری از 18فاز آن روزانه 570 میلیون متر مکعب گاز تولید می شود.
6047/6043**
خبرنگار: مونا عیدان** انتشار دهنده: خدانظر خواجه

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۰۷۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد

صندوق بین‌المللی پول از کاهش قابل توجه بدهی خارجی ایران در سال ۲۰۲۳ خبر داد و اعلام کرد ایران و الجزایر کمترین میزان بدهی خارجی را در منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی طی این سال داشته‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، صندوق بین‌المللی پول در گزارش جدید خود موسوم به چشم‌انداز اقتصاد منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی به بررسی میزان بدهی خارجی 28 کشور منطقه از جمله ایران پرداخته است.

بر اساس محاسبات این نهاد بین‌المللی ایران به همراه الجزایر کمترین نسبت بدهی خارجی به تولید ناخالص داخلی در سال 2023 را در مقایسه با سایر کشورهای منطقه داشته‌اند.

در این گزارش نسبت بدهی خارجی ایران به تولید ناخالص داخلی در سال 2023 تنها 1.7 درصد اعلام شده است که کمتر از همه کشورهای خاورمیانه و آسیای مرکزی به‌جز الجزایر است.

بدهی خارجی ایران در سال 2023 کاهش قابل توجهی نسبت به سال قبل داشته است. در سال 2022 نسبت بدهی خارجی ایران به تولید ناخالص داخلی 2.2 درصد اعلام شده بود که بر این اساس این رقم در سال 2023 کاهش 22 درصدی داشته است.

میزان بدهی خارجی الجزایر به تولید ناخالص داخلی این کشور در سال گذشته میلادی 1.3 درصد گزارش شده است. بحرین با بدهی 201.4 درصدی بدهکارترین کشور خاورمیانه شناخته شده است.

متوسط بدهی کشورهای منطقه خاورمیانه، شمال آفریقا و آسیای مرکزی به کل تولید ناخالص داخلی آن‌ها در سال 2023 برابر با 47.8 درصد برآورد شده است.

نسبت بدهی کشورهای صادرکننده نفت منطقه به تولید ناخالص داخلی‌شان در این سال نیز 42.9 درصد اعلام شده است. بر این اساس متوسط بدهی خارجی منطقه 28 برابر ایران بوده است .

صندوق بین‌المللی پول نسبت بدهی خارجی عربستان به تولید ناخالص داخلی این کشور در سال 2023 را 26.6 درصد محاسبه کرده است که 15 برابر بدهی خارجی ایران است. بدهی خارجی امارات متحده عربی نیز معادل 94.7 درصد تولید ناخالص داخلی آن در سال جاری برآورد شده که 55 برابر ایران است.

نسبت بدهی خارجی برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی‌شان در این سال عبارت است از: آذربایجان 9.8 درصد، عراق 22.8 درصد، کویت 35.8 درصد، عمان 60.3 درصد، مصر 50.1 درصد، گرجستان 71.8 درصد، اردن 84.1 درصد، مراکش 48.8 درصد، پاکستان 40.1 درصد، تاجیکستان 64.7 درصد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیستم تله‌متری بارگیری میعانات گازی در مدار قرار گرفت
  • پیشرفت فیزیکی ۹۲ درصدی پل سفیدرود
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • تجلیل از ۵۰۰۰ معلم شاغل و بازنشسته جنوب استان بوشهر
  • تولید گاز در سکوی شماره ۲۳ پارس جنوبی در خلیج فارس
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • ویدیو/ عملیات تنبیهی ایران علیه اسرائیل نقطه عطف استراتژیکی در منطقه خاورمیانه بود
  • پیشرفت ۸۵ درصدی عملیات احداث پل عابر پیاده خیابان آبشار + فیلم
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها