Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، بر پایه جداول آماری گمرک ایران، بیشترین ارزش صادراتی آهن، فولاد، چدن و مصنوعات آنها در دوره مورد بررسی مربوط به سال 1393 با رقم 2 میلیارد و 801 میلیون دلار ثبت شده و کمترین سهم هم متعلق به سال 90 با رقم یک میلیارد و 522 میلیون دلار است.
همچنین از لحاظ وزنی هم بیشترین میزان در سال 1394 با رقم چهار میلیون و 320 هزار تن بود و کمترین آن هم رقم یک میلیون و 598 هزار تن، مربوط به سال 1390 می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
** عملکرد دولت یازدهم
بر پایه آمار مزبور طی سالهای 94- 1392 میزان آهن، چدن، فولاد و مصنوعات صادراتی بالغ بر 11.2 میلیون تن به ارزش هفت میلیارد و 796 میلیون دلار ثبت شد .
سهم سالهای 94- 1392 از مجموع صادرات مورد بررسی اقلام یاد شده در دولت یازدهم از لحاظ وززنی 79 درصد و از نظر ارزشی 70 درصد را نشان می دهد .
بنابراین عملکرد دولت یازدهم تحقق چهار پنجم میزان صادرات از نظر وزنی و از بیش از سه پنجم ارزش آن را نشان می دهد.
 
** رشد وزنی عملکرد صادراتی در سالهای 94- 1393
بر پایه بررسی صادرات آهن، چدن، فولاد و مصنوعات آنها در سالهای 94- 1393 ، رشد 50.8 درصدی اقلام یادشده در سال 93نسبت به سال 92 تحقق یافت .
همچنین در سال 94 نیز رشد 12.4 درصدی صادرات از لحاظ وزنی در مقایسه با 1393 رقم خورد .
صادرات اقلام یاد شده از نظر وزنی نسبت به کل در سال 93 سهم 4.7 درصدی داشتند و این میزان در سال 94 به 5.6 درصد تنزل یافت .
 
** رشد ارزشی صادرات در سال 93
بر پایه آمارهای گمرک، ارزش صادرات آهن، فولاد، چدن و مصنوعات آنها در سال 93 نسبت به 92 به رشد 24.9 درصدی رسید، اما سال 94 در مقایسه با 93 کاهش 1.7 درصدی رقم خورد.
ایران چهاردهمین فولاد ساز جهان محسوب می شود و برپایه برنامه افق چشم انداز 1404 انتظار می رود با دستیابی به ظرفیت 55 میلیون تنی فولاد خام ( میانی ) کشورمان به رتبه هفتم صعود کند .
پیش بینی شده، امسال میزان صادرات فولاد به حدود هشت میلیون تن برسد .

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۰۹۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای تصمیم دولت برای تغییر در نرخ پایه رقابت میلگرد

۴۱ شرکت و نماد در صنعت فلزات اساسی بازار سرمایه درج شده و معامله می‌شوند، اما از بین تمام آن‌ها تنها ۵ شرکت وجود دارد که محصولات اصلی آن‌ها میلگرد و تیرآهن است. پس قاعدتاً آن شرکت‌ها به واسطه افزایش نرخ پایه رقابتشان در بورس کالا بیشتر مورد توجه بازار قرار خواهند گرفت؛ چرا که محصولات خود را با قیمت‌های بالاتری به فروش رسانده و سود بیشتری شناسایی می‌کنند.

به گزارش اقتصادآنلاین، قبل از بررسی شرکت‌های تولید کننده تیرآهن و میلگرد، به بررسی نرخ دلاری که شمش فولاد خوزستان با آن معامله می‌شود، میپردازیم. بررسی نرخ‌های هفتگی معاملات شمش فولاد خوزستان در بورس کالا نشان می‌دهد که رقابت صورت گرفته در معاملات، عملا نرخ‌گذاری بالاتر دلار را نشان می‌دهد.

همانطور که مشاهده میشود این نرخ در ابتدای سال ۱۴۰۲ حوالی ۳۲ هزار تومان بوده است و طی یک روند صعودی به ۴۱ هزار تومان رسیده است که حاکی از کم شدن فاصله بین دلار آزاد و دلار معاملاتی است. از سوی دیگر، در مقطع فعلی نرخ دلار نیما به ۴۱ هزار تومان رسیده و قطعا نرخ معاملاتی برای اردیبهشت و خرداد بالاتر از این اعداد را خواهد دید!

حال با فرض نرخ دلار ۵۰ هزار تومان و همچنین اعمال فرمول جدید در معاملات ۵ شرکت تولید کننده تیرآهن و فولاد یعنی فرود، کویر، فجهان، فخاس و ذوب، می‌توان عملکرد آن‌ها را به روز رسانی کرد.

در صورتی که نرخ پایه ۱۶ درصد بالاتر از بیلت باشد، شرکت‌های مذکور به طور متوسط ۲۶ درصد افزایش سودآوری را تجربه خواهند کرد. (شرکت ذوب آهن اصفهان به علت زیان‌ده بودن آن، از محاسبات حذف شده است)

با این تفاسیر میتوان p/e آینده‌نگر شرکت‌ها را به دست آور که به اعداد خارق العاده‌ای میرسیم؛ اعدادی که سهامداری در این شرکت‌ها را بسیار کم ریسک کرده و در کنار رشد خزنده نرخ دلار نیما، این ریسک به صفر نزدیک می‌شود.

جدول زیر p/e کنونی و آینده شرکت‌های مذکور را نشان می‌دهد.

دیگر خبرها

  • ماجرای تصمیم دولت برای تغییر در نرخ پایه رقابت میلگرد
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا در بنادر/ رشد ۱۰۰ درصدی تخلیه شکر
  • تحقق ۱۰۶ درصدی مبادلات تجارت خارجی در کردستان
  • رشد ۳۵ درصدی بارگیری در راه‌آهن لرستان
  • افزایش ۲۱ درصدی ترانزیت کالا از مرز مهران
  • گره تخصیص بودجه برای «رفع فقر سه دهک اول» باز نشد!؟
  • رشد ۱۰ درصدی صادرات ایران به چین از ابتدای ۲۰۲۴
  • میزان صادرات زنجان در سال جاری ۶۵۸ میلیون دلار هدفگذاری شد
  • افزایش ۲۴ درصدی صادرات از خراسان رضوی به پاکستان