Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین نوشت: سومین شرکت بزرگ داروسازی جهان، Pfizer، اعلام کرد مطالعات خود برای یافتن درمان‌های جدید برای بیماری‌های آلزایمز و پارکینسون را متوقف خواهد کرد.


به گزارش شریان نیوز،براساس گزارش تایمز، این اقدام علاوه براینکه صدها شغل پژوهشی را در این شرکت از بین خواهد برد، سایه‌ای تاریک‌تر را در خارج از شرکت بر جامعه مبتلایان به این بیماری خواهد انداخت، افرادی که امیدشان برای درمان خود یا نزدیکانشان ناامید شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت Pfizer اعلام کرد بازبینی‌های دقیق‌تر عملکرد شرکت باعث شد تصمیم گرفته شود تا به پژوهش‌های علوم عصبی خاتمه داده شده و تلاش‌های مطالعاتی روی حوزه‌هایی متمرکز شوند که از برتری علمی بیشتری برخوردارند و می‌توانند بر بیماران تاثیر بیشتری داشته‌باشند.

انتظار می‌رود طی ماه‌های آینده میزان اشتغال به کارهای پژوهشی در شهر‌های ماساچوست و کانتیکت کاهش پیدا کند، اگرچه این شرکت اعلام کرده پروژه‌های پژوهشی روی بیماری‌های عصبی کمیاب را ادامه خواهد داد. این شرکت اعلام کرده‌است برای تاثیرگذار بودن و رعایت حق سهامداران شرکت تصمیم به این اقدام گرفته‌است.

به گفته جیمز پیکت رئیس انجمن آلزایمر بریتانیا، باتوجه به اینکه 15 سال است هیچ داروی جدیدی برای این بیماری‌ها تولید نشده‌اند،‌تصمیم این شرکت برای 46.8 میلیون نفر مبتلا به آلزایمر و پارکینسون در سرتاسر جهان بسیار دردناک خواهد بود. به گفته وی هر سه ثانیه یکبار در جهان فردی به بیماری زوال عقلی مبتلا می‌شود و با توجه به اینکه این آمار درحال افزایش است، این مهمترین دوران برای انجام مطالعات درمانی درباره این دو بیماری است.

درمان‌های کنونی موجود برای پارکینسون نتیجه تحقیقات چندین دهه پیش هستند و داروهای آلزایمری که امروز به تایید رسیده‌اند، درواقع اثرگذاری چندانی ندارند. جیمز بک مدیر علمی بنیاد پارکینسون نیز نسبت به تعطیل شدن مطالعات آلزایمر و پارکینسون شرکت Pfizer ابراز نگرانی کرده‌است.

دسته بندیاجتماعي

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۰۹۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد

حسین شیرزاد از خرید روزانه ۱۰۰۰ تن گوشت مرغ در کشور خبر داد و گفت: خرید مرغ مازاد تولید داخلی بدون هیچ محدودیتی از مرغداران انجام می‌شود.

به گزارش ایرنا، وی افزود: در حال حاضر شرکت پشتیبانی امور دام در استان‌ها بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند و با همه ظرفیت متعهد به خرید مرغ هستند و با شیبی ۲۷ درصدی طی یک ماه گذشته شرکت به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن خرید مرغ رسیده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان نیز حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

وی اظهار داشت: طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ‌ها در کشتارگاه‌ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده، بنابراین دیر کشتاری اتفاق افتاده چنانچه مرغ را تا ۵۹ روزگی مرغ نگهداری کنند پیامد این تاکتیک از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور خواهد بود.

نهاده‌های مورد نیاز صنعت مرغداری کشور فراهم است

شیرزاد، با بیان اینکه امروز بازار نهاده‌ها در آرامش کامل است گفت: شرکت پشتیبانی امور دام با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال، شرکت پشتیبانی امور دام کشور خدمت مهمی به صنعت مرغداری کشور کرده است به طوری که عمده انبار‌های مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

وی افزود: صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک گفتگوی ملی با مرغداران کشور هستیم؛ زیرا زمان آن رسیده که با بهره‌وری و کارایی بالاتری این محصول را تولید کنیم.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، اضافه کرد: شرکت پشتیبانی امور دام امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف شد و با افتخار تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر راهبُردی مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

وی اظهار داشت: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه در گردش مکفی و بیمه قیمت محصولات خود دارد.

شیرزاد با بیان اینکه صنعت مرغداری کشور نیازمند فعال سازی کریدور‌های صادراتی است، گفت: صادرکنندگان مرغ باید مشوق‌های صادراتی و بسته‌های حمایتی دریافت دارند.

وی بیان کرد: صادرات موفق مرغ وابسته به زیرساخت‌های مناسب صادراتی و ظرفیت‌های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم، نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم.

دیگر خبرها

  • مسی توقف ناپذیر؛ تاریخ سازی لئو در آمریکا و جهان
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را افزایش می دهد
  • تعطیلی پنجشنبه یا شنبه ؛ توقف در بدیهیات
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • غول داروسازی آمریکا بیش از ۲هزار نفر را اخراج می‌کند
  • توقف رشد صنایع بزرگ؟
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • غول داروسازی آمریکا بیش از ۲ هزار نفر را اخراج می‌کند