Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-30@14:43:41 GMT

حضور «سپیده سحر» در فضای مجازی

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۱۰۲۸۹

حضور «سپیده سحر» در فضای مجازی

خبرگزاری شبستان: چهلمین شماره مجله الكترونیكی «سپیده سحر» با مندرجاتی همچون «بن مایه های تمدن مهدوی و تاثیر آن در سبك زندگی» و «تشابه تشكیلات بهائی با تشكیلات كلیسائی» در فضای مجازی بارگذاری شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، چهلمین شماره مجله الكترونیكی «سپیده سحر» به همت مركز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بنابر این گزارش، «ظهور؛ طفره یا فرآیند»، تالیف قدسیه عبداللهی، «بن مایه های تمدن مهدوی و تاثیر آن در سبك زندگی»، تالیف محمد شهبازیان و فاطمه سادات مخبر، «بررسی تحلیلی-تاریخی جریانات انحرافی مهدویت درگستره تاریخ ایران از صدر اسلام تا پایان عباسیان»، تالیف مسلم كامیاب و «رویگرد پایگاه های اطلاع رسانی غرب درباره موعود شیعه» اثر زهیر دهقانی آرانی از جمله مقالات شماره جدید مجله الكترونیكی سپیده سحر است.

 

همچنین، در بخش پایان نامه های این شماره نیز مطالبی همچون «تشیع در عصر حسین بن روح نوبختی (326 ـ 305 هـ ق)» اثر عبدالقیوم مظفری، «ابعاد عرفانی آموزه اعتقاد به امام زمان (عج) در شیعه امامیه و اسماعیلیه» اثر سارا شاه مقصود، «دعاوی مهدویت در گذر تاریخ (از آغاز اسلام تا قرن پنجم)» اثر سید حسین حسینی و «بررسی وضعیت وكلای امام زمان (عج) در كتب امامیه از آغاز غیبت صغری تاپایان قرن هفتم» اثر علی آفتاب به چشم می خورد.

 

این گزارش می افزاید: در بخش موضوع پژوهشی این شماره مجله، دو موضوع «عملكرد عبدالبهاء در انقلاب مشروطیت ایران» و «تشابه تشكیلات بهائی با تشكیلات كلیسائی» جهت تحقیق به مخاطبان معرفی شده است.

 

در بخش كتاب چهلمین شماره نشریه الكترونیكی سپیده سحر، كتاب «تاریخ تمدن و ملك مهدوی» اثر دكتر محمد هادی همایون، كتاب «بررسی كاركردهای اجتماعی انتظار حضرت مهدی(ع) در ایران معاصر» تالیف محمد صادق ربانی خوراسكانی، كتاب «بانوان رجعت كننده» تالیف جواد جعفری و كتاب «آن سفر كرده» تالیف مجید مسعودی به علاقه مندان كتاب خوانی مهدوی معرفی شده است.

 

مجله سپيده سحر اولين مجله صرفا الكترونيكي در فضاي مجازي با موضوع مهدويت است كه قصد دارد مباحث و موضوعات مهدوي را با رويكرد علمي در اختيار مخاطبان به ويژه قشر طلاب و دانشجو قرار دهد.

 

مجله الكترونيكي سپيده سحر زير نظر معاونت پژوهش مركز تخصصي مهدويت حوزه علميه قم قرار دارد و مدیر مسوول آن حجت الاسلام يوسفيان و سردبير آن نیز حجت الاسلام سعيد توسلي خواه می باشند.

 

علاقه مندان جهت دسترسی رایگان به این مجله می توانند به نشانی الكترونیكی   http://www.sepidemag.ir مراجعه کنند.

پایان پیام/9

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۱۰۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکمرانی رسانه را جدی بگیریم

به گزارش همشهری آنلاین، ‌محمدصادق کوشکی؛ استاد دانشگاه تهران در روزنامه همشهری نوشت، یکی از مهم‌ترین و جدی‌ترین ارکان حکمرانی در قرن بیست‌ویکم، حکمرانی در عرصه رسانه است. هرچند اهمیت رسانه در ۵۰سال گذشته همواره مطرح بوده، در قرن حاضر حکمرانی در عرصه رسانه به جدی‌ترین نماد آن بدل‌ شده؛ چراکه بر ذهن، دل و جان شهروندان حکومت کرده و عمیق‌ترین نوع حکمرانی است. از این‌رو، آن حکومتی در رسیدن و به‌حرکت‌درآوردن جامعه برای نیل به اهداف موفق‌تر است که حکمرانی‌اش بر دل و جان مردم مسلط باشد؛ و حاکمیت رسانه‌ای، ابزار آن به‌شمار می‌رود.
با این مقدمه و با نگاهی به سازوکارهای داخلی، خواهیم دید که حکمرانی از طریق رسانه چندان جدی گرفته نمی‌شود؛ به تعبیری، رسانه در ایران همچنان به‌عنوان امری حاشیه‌ای و در درجه دوم و سوم قرار دارد. این درحالی است که حکمرانی مطلوب در قرن حاضر با به‌کارگیری رسانه محقق می‌شود. به همین‌خاطر است که فضای مجازی به‌عنوان ابزاری در جهت حکمرانی دشمن بر ذهن، جان و زبان شهروندان ماست. اگرچه مردم ما در ایران زندگی ‌می‌کنند و تابع جمهوری اسلامی هستند، ذهن و روان برخی از آنها تابعی است از حکمرانی دشمنان ایران.
با ادامه این روند، ما در امر حکمرانی با نواقص فاحشی روبه‌رو شده‌ایم. عدم‌درک این موضوع که رسانه رکن اساسی و مهم حکمرانی است باعث شده نتیجه اقدامات به ثمر نشانده شده مدیران ما و کارهای مثبت آنان، بین مخاطبان به شکل مناسب و درخور، انعکاس پیدا نکند و در ذهن آنان جا نگیرد؛ چراکه حکمرانی مسلط بر ذهن مردم در اختیار دشمنان‌مان است.
لذا تلاش‌های مسئولان و گشایش‌های ایجادشده آنان در زندگی مردم دیده و لمس نمی‌شود؛ به‌عبارت دیگر، مردم از امکانات و ثمرات به‌عمل‌آمده استفاده می‌کنند و بهره‌مند می‌شوند اما باز هم ناراضی‌اند و احساس یأس می‌کنند. در نتیجه با اینکه زندگی در ایران با توجه به شاخصه‌های رفاهی مثل سایر نقاط دنیاست و از آنها پایین‌تر نیست، مردم خود را در شرایطی پست‌تر از سایر مردم جهان، حتی مردمان کشورهای همسایه می‌پندارند و جامعه‌شان را سیاه‌ترین جامعه تلقی می‌کنند. اگرچه واقعیت اینچنین نیست، در ذهن آنان این وضعیت و تصویر نقش بسته است. این نتیجه تفکری است که همچنان از دهه‌های گذشته نشأت گرفته و رسانه را امری حاشیه‌ای می‌داند. علاوه‌بر این موضوع، بیان مسئولان ما همچنان به سبک و سیاق دهه‌های قبلی است. رهبر معظم انقلاب چندی پیش تصریح کردند که موضوع اطلاع‌رسانی دولت ضعیف است. این موضوع تنها محدود به دولت هم نمی‌شود و سایر عرصه‌های اجرایی را نیز دربرمی‌گیرد؛ چراکه هنوز رسانه به شکلی که باید، درک نشده و وقتی سخن از حکمرانی رسانه می‌شود گمان این است که باید به‌وسیله تبلیغات شهری، ساخت یک سد یا تأسیس یک نیروگاه را مخابره کنند.
افزون بر این، هنوز برخی از مسئولان متوجه نشده‌اند که نباید اجازه دهند دشمنان از طریق رسانه بر مردم‌ حکومت کنند؛ لذا شاهدیم که هنوز این موضوع قطعی تلقی نشده که نباید بگذارند فضاهایی چون تلگرام و اینستاگرام و در کل فضای مجازی رایج کشور، به شکلی که دشمنان ما می‌خواهند کنترل شود!
در کشور هنوز بعضی مسئولان مخالف بسترهای مجازی ایرانی هستند و چشم امیدشان به فضای مجازی برآمده از دشمن است.
کنگره آمریکا برنامه تیک‌تاک را به سلاخ‌خانه برده؛ چراکه به‌خوبی موضوع حکمرانی رسانه را درک کرده‌ است اما در جامعه ما شورای‌عالی فضای مجازی تصویب می‌کند که اینستاگرام و هر پلتفرم خارجی دیگری می‌تواند در پوسته ایرانی به فعالیت خود ادامه دهد. تداوم این وضعیت به این معناست که اگر مسئولان ما برترین خدمات را هم به مردم ارائه دهند باز هم مردم احساس یأس و ناامیدی دارند.

کد خبر 848302 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها رسانه - خبرگزاری رسانه - رادیو رسانه - سواد رسانه‌ای رسانه‌ ایرانی چندرسانه‌ای - همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی
  • ببینید/شادی جالب یک جفت لک‌لک‌ بعد از اولین تخم‌گذاری
  • (ویدیو) احضار برخی چهره‌های فضای مجازی
  •  معرفی کتاب های بازار مالی
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!
  • سفری به دنیای توپولوژی
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد