Web Analytics Made Easy - Statcounter

گیلان-رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان، با تاکید بر اینکه لازمه اشتغال و سرمایه‌گذاری، ایجاد محیط امن است، گفت: روش‌های تخریبی و اغتشاش، منجر به نتیجه مطلوب نخواهد شد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان ،کیوان محمدی در کمیته برنامه ریزی شهرستان رودسر، ضمن تشکر از زحمات فرماندار قبلی و تبریک به فرماندار جدید، گفت: این بازدیدها و نشست‌ها به ما کمک می‌کند تا در برنامه ریزی‌های استان با دید واقع‌بینانه‌تری عمل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به شرایط خاص کشور، متذکر شد: قطعا شرایط اقتصادی و بودجه‌ای کشور، فارغ از حوادث اخیر در سطح خارجی و داخلی نیست. در این حوادث مشخص شد بدسگالی‌های آمریکا همچنان ادامه دارد و همانطور که مقام معظم رهبری قبل از برجام فرمودند که آمریکا قابل اطمینان نیست، این مهم امروز به دنیا هم اثبات شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گیلان تصریح کرد: یکی از حسن‌های برجام این بود که دست آمریکا برای جهانیان رو و مشخص شد و ایران مشکلی در مذاکره نداشته و ندارد. فرهنگ ایرانی با توجه به قدرت فلسفی، علمی و منطقی خود در هیچ مذاکره‌ای بازنده نخواهد بود. به همین دلیل در هر شرایطی که مسئولان کشور صلاح بدانند باب مذاکره باز است، اما بدعهدی‌های دشمنان مانع از مذاکره با آنها شده است.

این مقام مسئول، با بیان اینکه هر کسی که بخواهد اتحاد و انسجام جامعه را هدف قرار دهد دوست مردم نیست، عنوان کرد: در ماجرای‌های اخیر دست دشمنان رو شد. مردمی که به خیابان‌ها آمدند ابتدا عموما جوانان بودند که خواسته‌هایی همچون اشتغال، رفع تبعیض و... داشتند، اما بعد معاندان هم از موقعیت سوء استفاده کرده و آمدند و شعارهای اصیل که خواسته قلبی مردم بود را منحرف کردند.

وی با تاکید بر اینکه لازمه اشتغال و سرمایه‌گذاری، ایجاد محیط امن است، گفت: مسائلی که مطرح شد مسائل درستی بود. بیکاری یکی از مشکلاتی است که در جامعه وجود دارد، اما روش‌های تخریبی و اغتشاش، روشی صواب نیست و منجر به نتیجه مطلوب نخواهد شد.

محمدی، با اشاره به چرایی شکل گیری اغتشاش، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری امسال را سال «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» نام نهادند و لذا از دیدگاه دشمنان این امر نباید محقق شود. عاملی که جلوی تولید و اشتغال را می‌گیرد، تنش و آشوب است. اگر گوش ما مدیران، شنوایی لازم و نیز ذهن ما قدرت تفکیک و تجزیه و تحلیل اعتراضات حق از ناحق را نداشته باشد، مطمئنا در عملکرد خود دچار مشکل خواهیم شد. اشتغال به سرمایه‌گذاری و سرمایه گذاری به آرامش و همدلی نیاز دارد.

وی بر هماهنگی و همدلی مسئولان تاکید کرد و یادآور شد: امروز برای تحقق فرمایشات رهبری در باب تولید و اشتغال باید با هر شیوه‌ای که می‌توانیم جلوی اختلافات را بگیریم. هر کجا همدلی و انسجام بین مسئولین باشد، نتیجه آن آبادانی است و هر کجا دوگانگی باشد، بی تردید دچار مشکل خواهیم شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گیلان، درخصوص ظرفیت های شهرستان رودسر، عنوان کرد: اگر می‌خواهیم برای رودسر کار اساسی کنیم، یکی از کارهای مهم اتمام پروژه سد پلرود است.

وی اضافه کرد: مشکل آب رودسر می‌بایست در سال‌های گذشته حل می‌شد. اگر گیلان یک استان کشاورزی است پس به آب نیاز دارد و می‌بایست سدهای پلرود و شفارود به اتمام برسد. این دو سد مشکل آب شرق و غرب گیلان را تا حد زیادی حل می‌کند.

محمدی، با اشاره به ظرفیت بالای تولید ماهی در رودسر، گفت: متاسفانه سرانه تولید ماهی با توجه به دسترسی به دریا مناسب نیست و باید با استفاده از ظرفیت‌ها در این زمینه، اشتغال ایجاد کرد. امسال با نظر استاندار بودجه‌ای را برای بحث پرورش ماهی در قفس برای شهرستان اختصاص دادیم.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۱۱۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین

وزیر نفت از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده نیز در دستور کار داریم.

به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی در جمع خبرنگاران بیان کرد: استفاده از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میدان‌های گازی اهمیت بسیاری دارد. امروز برای توسعه نزدیک به ۱۶ مخزن گازی با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی کشور تفاهم‌نامه امضا شد که به‌سمت قرارداد و اجرایی‌شدن می‌رود.

وی افزود: شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی با کمک شرکت‌های اکتشاف و تولید در توسعه میدان‌های گازی ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری می‌کنند و با توسعه این میدان‌ها، در دو، سه سال آینده بیش از ۱۲۷ میلیون مترمکعب گاز به تولید گاز کشور افزوده می‌شود که هم تأمین‌کننده خوراک پتروشیمی‌ها خواهد بود و هم به فرایند توسعه میدان‌های گازی کشور کمک می‌کند.

وزیر نفت تصریح کرد: سابقه نداشته است شرکت‌های پتروشیمی در زمینه توسعه میدان‌ها ورود کنند. در نمایشگاهی که در حسینیه امام خمینی (ره) با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد، ایشان تأکید کردند که از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ استفاده کنید که امروز الحمدالله این اتفاق مبارک رقم خورد.

اوجی با بیان اینکه پارسال قراردادهای سازنده‌ای با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی در زمینه جمع‌آوری گازهای مشعل داشتیم، گفت: بخشی از این‌ها به بهره‌برداری رسیده است. همچنین در خصوص تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی، به‌ویژه پتروشیمی‌هایی که متانول تولید می‌کنند، با شرکت‌های ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و صنایع پتروشیمی برنامه‌ریزی‌هایی شده است.

وی افزود: ان‌شاءالله بخشی از تولید متانول کشور به‌سمت تولید بنزین و ارزش‌ افزوده سوق داده می‌شود. امروز بسیاری از کشورها از خوراک متانول به تولید بنزین دست یافته‌اند که ما دانش فنی و توانمندی تولید آن را داریم؛ بنابراین در بعضی پتروشیمی‌ها که سهام‌داران آن‌ها تمایل داشتند، با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق مطلوب رقم خواهد خورد و ما بخشی از ظرفیت تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد که اعداد و ارقام آن را در مصاحبه‌های بعدی اعلام خواهم کرد.

وزیر نفت ادامه داد: با توجه به افت قیمتی که طی چند سال اخیر در بحث محصولات تولید متانول داشته‌ایم و از طرفی برای جبران ناترازی بنزین، می‌توانیم از بنزینی که از خوراک متانول تولید می‌شود استفاده کنیم. این موضوع در کشور چین هم اتفاق افتاده است.

اوجی از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید همسو با ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار را نیز در دستور کار داریم. از این پروژه‌ها و پروژه‌هایی که تکمیل می‌شوند یا نیمه‌تمام هستند، روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه به تولید نفت ما اضافه می‌شود. همچنین روزانه ۳۵ میلیون مترمکعب به تولید گاز و بیش از روزانه ۵۰ هزار بشکه به ظرفیت پالایشی کشور اضافه خواهد شد.

وی با بیان اینکه وزارت نفت در آغاز سال نو به اجرای پروژه‌های کلان با استفاده از منابع داخلی توجه نشان داده و بالاترین وزارتخانه و دستگاه در کشور در موضوع جذب سرمایه‌ خارجی وزارت نفت بوده است، گفت: در توسعه میدان‌ها نشان دادیم که معطل شرکت‌های خارجی نیستیم و با سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در دو سال اخیر، نگاه درستی برای توانمندی بخش داخلی ایجاد شده است.

وزیر نفت تصریح کرد: امروز اتفاق مطلوب با فعالان بخش خصوصی که عمده سهام‌دارانِ این پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها هستند رقم خورد، البته سهام‌داران آن‌ها مردم هستند و بیش از ۵۰ میلیون نفر در صنایع پتروشیمی و مجتمع‌های بزرگ پتروشیمی سهم‌ دارند.

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • ایجاد اشتغال برای ۲۵۶۰ نفر توسط بسیج سازندگی گیلان
  • ۱۰۸ درصد تعهدات اشتغال در رودسر محقق شده است
  • مهر و موم واحد‌های صنفی متخلف در رودسر
  • دهه کرامت فرصت پیوند دل‌های نسل جوان با اهل بیت(ع) است
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان