Web Analytics Made Easy - Statcounter

سمنان - ایرنا - شهردار سمنان گفت : توسعه گردشگری در مرکز استان در گرو شناسایی و معرفی ظرفیت های تاریخی ، فرهنگی ، صنایع دستی است.

سید محمد ناظم رضوی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : تبدیل سمنان به مقصد گردشگری با توجه با وجود آثار تاریخی فاخر در این شهر نیازمند ارایه و تدوین طرحی جدید برای این بخش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به تنگناها و کمبود اعتبارات برای توسعه گردشگری شهر سمنان ، اظهارداشت: یکی از راهکارهای رقابت با دیگر استان ها برای جذب گردشگر معرفی آثارهای تاریخی برجسته است.
وی به اعتبارات مورد نیاز برای توسعه این شهر اشاره نکرد.
ناظم رضوی با بیان این که برای توسعه و رونق گردشگری باید برای جذب سرمایه گذاران بسترسازی شود، خاطرنشان کرد : ایجاد شرایط ویژه برای جذب سرمایه گذار در احیای بافت تاریخی در دستور کار شهرداری این شهر قرار گرفته است.
شهردار سمنان ادامه داد : برای جذب گردشگر، باید فرهنگ گردشگرپذیری را در بین مردم شهرستان سمنان نهادینه کرد و با اهمیت بخشی به زیرساخت ها می توان گام های عملیاتی برای رونق کسب و کار این منطقه از استان برداشت.
وی تصریح کرد : ایجاد نماد های شهری متناسب با تاریخ و فرهنگ این شهر در اولویت کاری شهرداری قرار دارد.
تبدیل سمنان از معبر به مقصد شعار و هدفگذاری اصلی استان سمنان در حوزه گردشگری تعیین شده است که نیازمند تقویت زیرساخت‌های گردشگری است.
در شهر سمنان، 2 هتل و چهار کمپ بین راهی و رستوران ،23 رشته فعال صنایع دستی ، 22 کارگاه صنایع دستی و 868 هنرمند صنایع دستی و همچنین 93 بنا، 9 تپه تاریخی و 22 میراث فرهنگی معنوی وجود دارد و بیش از 120 اثر تاریخی سمنان به ثبت ملی رسیده است.
*خبرنگار: االناز ملکی **انتشار دهنده: جانعلی فتحی
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMNAN@ کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۱۱۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: سریال «نون خ» در ترویج صنایع دستی، مناطق گردشگری و آداب و روسوم مردم موفق بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عزت‌الله ضرغامی صبح امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در حاشیه جلسه هیئت دولت اظهار کرد: جا دارد از سازمان صداوسیما به‌خاطر انعکاس خوب در حوزه صنایع دستی و سنت‌های بومی مردم در سریال نون خ تشکر کنم، در نمایش دادن سبک زندگی مردم و برنامه‌های محلی و سنتی و ترویج این زندگی پاک خیلی موفق بودند و تصور من این است که اگر این‌ها به صورت فیلم‌های کوتاه دربیاید، در حوزه تولید شادی و روحیه برای مردم، می‌تواند خیلی مؤثر باشد.

وی درباره مقایسه موزه ملی با موزه لوور افزود: از من در مورد قیمت بلیت‌ها سوال شده بود و من گفتم رقم ۳۰,۰۰۰ تومان که سال‌ها تغییر نکرده بود، رقمی بسیار پایین و از همه دنیا ارزان‌تر است حتی من گفتم که نمی‌خواهیم خودمان را با موزه لوور مقایسه کنیم که ۲۲ یورو و معادل ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: خدمات خاصی در موزه لوور داده نمی‌شود و تقریباً همه موزه‌ها شبیه هم هستند و ما کارشناسان خیلی خوبی داریم.

این خبر در حال تکمیل است...

منبع: ایرنا

کد خبر 747457

دیگر خبرها

  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • «نوشیجان» در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • استفاده از هنرمندان برای معرفی تاریخ در مناطق کم‌برخوردار
  • اصفهک، روستایی کویری که در مسیر جهانی شدن است
  • انتصاب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان