Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، سیدرضا صالحی امیری عصر امروز در نشستی تخصصی که در نخستین کنگره آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برگزار شد، گفت: همه مشکلات و بحران‌های موجود دارد ما را به این نتیجه می‌رساند که نیازمند دیدگاه اعتدالی آیت‌الله هاشمی بیش از هر زمانی دیگری هستیم. 

پرچمدار گفتمان اعتدال آیت‌الله هاشمی رفسنجانی است

 وی ادامه داد: از سال ۹۲، دوره بازگشت به گفتمان اعتدال آغاز شده و تداوم حیات سیاسی این دولت هم همان گفتمان اعتدالی است که پرچمدار آن آیت‌الله هاشمی رفسنجانی است و مردم هم همراه با دولت این رویکرد را برای اداره کشور پذیرفتند و آن را انتخاب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

هزینه‌های سیاسی که هاشمی پرداخت می‌کرد به خاطر رعایت اخلاق در سیاست بود

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی همیشه به دنبال باورهای اخلاقی در حرکت‌های سیاسی و توجه به آن بود، اظهار داشت: ایشان تمام هزینه‌های سیاسی که پرداخت کرد به دلیل رعایت مسائل اخلاقی در سیاست بود. 

اعتدال از هرگونه خط‌کشی‌‌های معمول گریزان است 

صالحی امیری با بیان اینکه گفتمان اعتدال به دنبال جذب همه نیروهای انقلاب زیر یک چتر واحد است، تصریح کرد: گفتمان اعتدال از هرگونه خط‌کشی‌‌های معمول گریزان است و با هر گونه کنار زدن برخی از نیروهای انقلاب مخالف است. 

وی ادامه داد: تاریخ انقلاب نشان داده که متاسفانه بخش قابل توجهی از نیروهای اتفلاب در رخدادهای دهه شصت از دست رفته‌اند و انسجام که حرکت هماهنگ همه نیروهای انقلاب در جهت اهداف متعالی است، همان دیدگاهی که در اعتدالگرایی هم مورد توجه قرار دارد. 

گفتمان اعتدال فاقد جزمیت و انعطاف‌ناپذیری است

معاون شهرداری تهران با بیان اینکه گفتمان اعتدال فاقد جزمیت و انعطاف‌ناپذیری است، خاطرنشان کرد: گفتمان اعتدال انتقادپذیر است و در زندگی آیت‌‌الله هاشمی که بنگریم، می‌بینیم که عده‌‌ای از مرز انتقادها که به سمت تخریب هم حرکت کردند اما کلامی از ایشان جهت برخورد با این موارد بیان نشد. 

صالحی امیری با بیان اینکه ماهیت گفتمان اعتدال در سیاست خارجی، رعایت امنیت ملی، منافع ملی و مصالح ملی است، اظهار داشت: انطباق‌‌پذیری این گفتمان که با مردم و مطالبات آنان خود را انطباق می‌‌دهد به دنبال رفع مشکلات جامعه است.

عقلانیت گمشده امروز جامعه ما است

وی با اشاره به سایر ویژگی‌‌های مفهوم اعتدال بیان کرد: هشتمین ویژگی اعتدال، عقلانیت است که گمشده امروز جامعه ما است و از احساسات و تصمیمات خلق‌الساعه که پشتوانه مشخصی هم ندارند، فاصله می‌‌گیرد. 

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه امروز پیام آیت‌‌‌الله هاشمی به ما رعایت اخلاق در سیاست است، یادآور شد: ایشان همیشه به دنبال باورهای اخلاقی در حرکت‌‌های سیاسی و توجه به آن بود. ایشان تمام هزینه‌‌های سیاسی که پرداخت کرد به دلیل رعایت مسائل اخلاقی در سیاست بود و آیت‌الله هاشمی را می‌توان پرچمدار رعایت کرامت انسانی دانست.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۱۱۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، فهیمه فرهمندپور دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی با نقد بهره برداری سیاسی جناح‌های مختلف از موضوعات مرتبط با حوزه زنان و خانواده در جهت تقابل و توازن قوا در جریان‌های سیاسی، انتخاباتی و موسمی، به ارزیابی سهم دغدغه‌های مرتبط با این موضوع در ساختار حکمرانی کشور پرداخت.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با مهم دانستن افزایش فرصت کنشگری زنان در سپهر سیاسی کشور و تقویت ساختار‌های فعال موجود در این زمینه، ساختارسازی یا صرف افزایش کمّی زنان کنشگر سیاسی را کافی ندانست و بر ضرورت تمرکز بر حل مسائل واقعی زنان و نهاد خانواده و ارائه کارنامه بر این اساس تأکید کرد.

فرهمندپور با تشریح مأموریت‌های ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی، از دانشجویان فعال و دغدغه‌مند خواست تا با شناسایی مسائل واقعی زنان و خانواده‌ها در میدان عینی جامعه در مسیر سیاستگذاری مطلوب‌تر و اثربخش‌تر این نهاد سیاستگدار کمک کنند.

وی افزود: ارزیابی میزان اثربخشی سیاست‌های طراحی شده و فعالیت همه جانبه در مسیر ادراک سنجی اجتماعی و البته ادراک‌سازی مثبت در راستای سیاست‌ها، برنامه‌ها و اقدامات همه اجزاء ساختار حکمرانی جمهوری اسلامی از مأموریت‌های مهم تشکل‌های دانشجویی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا فراگیر شده است
  • آیت‌الله حسینی بوشهری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند
  • انتشارات صهبا از کتاب جدید با نام «حدیث مکارم الاخلاق» رونمایی کرد
  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند
  • شهید مطهری اخلاق مداری در سیاست را به ما آموخت
  • نشست فصلی سران حزب اعتدال و توسعه با هدف برنامه ریزی کلان در سال ۱۴۰۳
  • امام جمعه اصفهان: گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • آیت الله ابراهیم امینی و تربیت عقلانی
  • معلمِ متفکر