Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ زهرا غلامرضایی معاون امور پیشگیری اداره کل بهزیستی استان قزوین اظهارکرد: عموم مردم٬ جامعه هدف این طرح هستند و جلسات آموزشی بنا به ماهیت شکل گیری گروه های محلی٬ از ۱۰ تا ۲۰جلسه انجام می شود و همچنین ۱۱موسسه و مرکز در ۵شهرستان استان قزوین مجری این طرح می باشند.

وی در خصوص طرح محب و مداخلات روانی در بلایای طبیعی بیان کرد: طرح مداخلات روانی اجتماعی و حمایت های مشاوره ای در بلایای طبیعی از طرح های مصوب دفتر مشاوره معاونت پیشگیری سازمان بهزیستی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول گفت: این طرح با هدف آموزش خودمراقبتی عمومی مردم در مواجهه با بلایای طبیعی همچون سیل و زلزله و غیره حدود سیزده سال و در دو قسمت که یک قسمت در زمینه های مشاوره سوگ٬ مداخله در بحران٬ مهارت های خود کنترل گری در مواجهه با استرس٬ آموزش کمک های اولیه و سایر موارد خود مراقبتی در حال اجرا می باشد.

معاون امور پیشگیری اداره کل بهزیستی استان قزوین اظهار کرد: قسمت دوم شامل آموزش گروه های فوریتی که متخصصان روانشناسی و مشاوره هستند که رویکردهای مداخله به هنگام بلایا در راستای حمایت از آسیب دیدگان را انجام می دهند.

وی افزود: آموزش گروه های حمایتی بنا به ضرورت استفاده از این آموزش ها٬ به منظور تقویت و به کارگیری نیروهای عملیاتی و طرح گروه های فوریتی طی جلساتی بازنگری شده و خط مشی عملیاتی گروه های آموزشی مشخص می شود.

معاون امور پیشگیری اداره کل بهزیستی استان قزوین اضافه کرد: سر فصل های این طرح در قالب آموزش کنترل خشم٬ استرس٬ روش های مقابله عقلانی با بلایای طبیعی٬ مصون سازی محیط و بازماندگان حادثه می باشد که در کنار آن ارگان های هلال احمر(کمک های اولیه و امدادی)٬ آتش نشانی(آموزش های مداخله ای) نیز حضور دارند و این آموزش ها در سطح استان و حتی مناطق روستایی نیز انجام می شود.

غلامرضایی خاطرنشان کرد: در حال حاضر این طرح در ۷محله بویین زهرا٬ ۷محله تاکستان٬ ۷محله قزوین٬ ۵محله البرز٬ ۷محله آبیک اجرا شده و بازوان توان این طرح مراکز سلامت روان و‌ موسسات تحت نظر سازمان بهزیستی می باشند.

وی گفت: در راستای اجرای این طرح٬ تقسیم کار بین اعضا گروه ایجاد شده و افراد گروه آموزش می بینند تا در حین حادثه٬ به طور خودجوش و بنا به تقسیم کار انجام شده٬ در حین وجود بلایای طبیعی٬ گروه بندی شوند مانند گروه حمایت از معلولان٬ حمایت از کودکان و... که روند نظم بعد از بلایای طبیعی را افزایش می دهد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۱۲۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم

مسئول سازمان بسیج سازندگی از اجرای بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی از سوی این سازمان در سراسر کشور تا پایان سال گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار محمد زهرایی در نشستی خبری، شعار امسال هفته بسیج سازندگی را «همه با هم بسیج خدمت‌رسانی» اعلام کرد و گفت: این شعار سه جنبه را دنبال می‌کند؛ همه در کنار هم بودن، وجود تشکیلات مردمی و خدمت‌رسانی خادمان ملت و جهادگران، سه جنبه شعار منتخب بسیج سازندگی در سال ۱۴۰۳ است.

وی افزود: بسیج گسترده‌ترین شبکه مردمی کشور است،. بسیج از انقلاب و از مردم، جداشدنی نیست؛ اعتقاد ما این است که هر کسی که دغدغه انقلاب و مردم را دارد بسیجی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اقدامات این سازمان در سال گذشته، یادآور شد: سال گذشته، بیش از ۳۳ هزار مسکن از سوی کمیته امداد احداث شد که ۱۱ هزار واحد از این تعداد را بسیج سازندگی ساخته بود. بسیج دارای دو قرارگاه «سازندگی و محرومیت زدایی» و «اقتصاد مقاومتی» است که عمده مسئولیت و امور این دو قرارگاه بر دوش سازمان بسیج سازندگی است که با توجه به شعار سال، عمده تمرکز بسیج سازندگی در سال جاری، معطوف به تولید خواهد بود.

زهرایی با اشاره میزان ثبت و فعالیت گروه‌های جهادی در بسیج سازندگی طی سال گذشته، اظهار کرد: در سال گذشته، ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج سازندگی پیوستند و ثبت شدند و مجوز فعالیت گرفتند. در حال حاضر سازمان بسیج سازندگی از ظرفیت ۵۱ هزار گروه جهادی فعال در سطح کشور بهره‌مند است و در طول سال گذشته ۲۳ هزار گروه جهادی در رزمایش فاطمی شرکت کردند و خدمات مختلفی را به مردم ارائه دادند.

وی با اشاره به مهمترین برنامه‌های بسیج سازندگی در سال جاری، گفت: از مدرسه جهاد رونمایی و اجلاسیه ملی «شهدای جهاد خدمت» هم برگزار خواهد شد. همچنین در جریان طرح «از آبخیز تا جالیز» چند صد پروژه در هفته بسیج سازندگی سال جاری افتتاح می‌شوند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی یادآور شد: در سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه با کمک‌های مردمی، تامین و توزیع شد و بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی در سراسر کشور به اجرا در آمد. بسیج سازندگی طی سال گذشته ۱۲۳ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داد؛ بستر کار ما صندوق‌های قرض الحسنه است و ۳۰ هزار فرصت شغلی را همین صندوق‌های قرض‌الحسنه ایجاد کرده‌اند. در سال گذشته با احیای واحدهای صنعتی، از نابودی ۲۷ هزار فرصت شغلی جلوگیری شد.

زهرایی با اشاره به ایجاد ۱۰ دهکده اقتصاد مقاومتی تاکنون، از افتتاح چندین دهکده دیگر اقتصاد مقاومتی در هفته بسیج سازندگی سال جاری خبر داد و گفت: بسیج همچنین در موضوع شرکت‌های دانش‌بنیان، طی سال گذشته ۵ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • رزمایش حفاظتی اطفای حریق در شاهرود اجرا شد
  • اختتامیه نخستین جشنواره همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در همدان
  • بسیج سازندگی اردبیل ۵۰۸ میلیارد تومان پروژه اجرا کرد
  • ساخت ۱۲ هزار واحد مسکونی در کل کشور در سال گذشته
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • گرمایش جهانی چگونه بر وقوع بلایای طبیعی تاثیر می‌گذارد؟
  • اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم