Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود ممنوعیت فروش ذغال تاغ، این محصول به راحتی در اختیار مصرف‌کنندگان قرار دارد و بحث ممنوعیت آنها تنها در حد شعار باقی ماند. به گزارش بلاغ، درخت تاغ برای تثبیت خاک‌های شنی و بیابان‌زدایی بسیار موثر است، به جهت بروز ریزگردها حساسیت در ارتباط با نگهداری این درخت در کشور افزایش پیدا کرده و حتی برداشت این درخت بدون مجوز هم ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



چند سالی است که بحث فروش ذغال در کشور رونق گرفته و به تبع آن برای قاچاق چوب در کشور هم افزایش پیدا کرده است.

متولیان محیط زیست، قاچاق کالا و منابع طبیعی حساسیت ویژه‌ای برای حفظ گونه‌های جنگلی به ویژه درخت تاغ در برنامه کاری قرار داده و برداشت این درخت و تبدیل آن به ذغال را ممنوع اعلام کردند.

در همین ارتباط علی پیرفلک دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان از ممنوعیت عرضه و تولید ذغال تاغ در مازندران خبر داد.

این اظهارات پیرفلک در حالی مطرح می‌شود که در حال حاضر به راحتی این کالای ممنوعه در بازار و مراکز عرضه مواد دخانی در دسترس قرار دارد و قیمت 14 تا 15 هزار تومانی برای آن در نظر گرفته شده است.

با توجه به نوع پوشش گیاهی این درخت در استان‌های سمنان و خراسان، به نظر می‌رسد که متولیان این استان‌ها باید حساسیت بیشتری در ارتباط با کنترل و تبدیل این درختان به ذغال داشته باشند.

اما آنچه در حال حاضر در استان مشاهده می‌شود، عرضه هماهنگ شده در مراکز صنفی و به احتمال بسیار زیاد قاچاق حجم انبوهی از این کالای ممنوعه به استان است.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۱۲۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ میلیارد ریال تاوان عرضه خارج از شبکه گاز مایع

به گزارش خبرگزاری مهر، تقی حسام گفت: پرونده خرید و فروش ۹ هزار و ۴۷۰ لیتر گاز مایع یارانه ای بر خلاف ضوابط تعیین شده به ارزش ۲ میلیارد و ۸۹۴ میلیون ریال در شعبه چهارم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی قم رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده و ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط گاز مایع، متهمان را جمعاً به پرداخت ۱۱ میلیارد و ۵۷۷ میلیون ریال جزای نقدی معادل چهار برابر ارزش کالای کشف شده، محکوم کرد.

حسام گفت: ماموران نیروی انتظامی گزارشی پیرامون تخلیه گاز مایع از یک دستگاه خودرو انتقال فرآورده نفتی در واحد غیرمجاز را تهیه و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

کد خبر 6093321

دیگر خبرها

  • توقیف کاروان خودروهای حامل قاچاق کالا در دیلم
  • ۱۱ میلیارد ریال تاوان عرضه خارج از شبکه گاز مایع
  • کشف ۲ محموله کالای قاچاق ۱۸۰ میلیاردی در تهران
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • توقیف ۱۳۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در شمال تهران
  • توقیف ۲۸ تن گندم خارج از شبکه توزیع 
  • توقیف خودرو‌های حامل گندم خارج از شبکه توزیع در جویبار
  • دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران
  • کشف انبار کالای قاچاق در اهواز
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان