Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز، محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت امروز در نشست خبری با موضوع اشتغال و تولید در لایحه بودجه ۹۷ کل کشور به حماسه مردم قم در تاریخ انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: همچنین امروز روز بزرگداشت مقام آیت‌الله هاشمی است.



وی به موضوع اشتغال در برنامه ششم و برنامه‌های اعلامی رئیس‌جمهور و دولت هنگام انتخابات و رأی اعتماد مجلس اشاره کرد و گفت: این مسئله بدون سرمایه‌گذاری میسور نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳۳۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان منابع برای سرمایه‌گذاری در بودجه ۹۷ تجهیز شده که شامل دو بخش سرمایه‌گذاری طرح‌های عمرانی و منابع طرح‌های اشتغال و تولید است.


* اختصاص ۷۳ هزار میلیارد تومان برای اشتغال

سخنگوی دولت با اشاره به آنکه ۷۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای تولید و اشتغال پیش‌بینی شده که ۳۵ هزار میلیارد از طریق تسهیلات بانکی، ۱۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات صندوق توسعه ملی، ۱۷ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان حامل‌های انرژی و بودجه عمومی و همچنین ۶ هزار میلیارد تومان مانده اعتبارات اشتغال روستایی پیش‌بینی شده است.



نوبخت در مورد سرمایه‌گذاری طرح‌های منابع عمرانی گفت: ۲۵۴ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از این محل پیش‌بینی شده که ۶۰ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان منابع عمومی، ۱۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان منابع خصوصی، ۵۳ هزار و ۱۰۰ میلیارد مشارکت خصوصی، تسهیلات صندوق توسعه ملی و بانک‌ها، ۳ هزار میلیارد تومان آب‌های مرزی و ۱۲۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان شرکت‌های دولتی خواهد بود.



وی ادامه داد: از محل این سرمایه‌گذاری‌ها رشد ۶ درصدی برای اقتصاد و حدود یک میلیون و ۳۲ هزار شغل پیش‌بینی می‌شود.

فارس

110

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۱۳۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است

  حشمت الله فلاحت پیشه گفت:  فارغ  آمارهایی که از رشد در دولت مطرح می‌شود  وقتی که به معیار اصلی ارزیابی عملکرد دولت می‌رسیم که همان میزان رضایت مردم است، متوجه مى‌شویم که در دولت آقای رئیسی چند کار انجام شده است؛ ۱- بیشترین فشارها بر دوش مردم وارد شد ٢- سالانه ۵۰ درصد مالیات افزایش پیدا کرد ٣-  برای کسب درآمد و سود از جیب مردم تلاش شد و دولت خود را در جیب و کاسبی مردم سهیم کرد که همه اینها در دنیای امروز بی‌سابقه است.

وی گفت:نه‌تنها در دولت آقای رئیسی عزم جدی برای رفع نیازهای اقتصاد مردم وجود ندارد؛ بلکه در جایی هم که مردم با وجود گرانی، تورم و بی‌سامانی اقتصادی زندگی خود را به‌سختی می‌گذراندند، دولت باز هم به گونه‌ای از جیب مردم برداشت می‌کند.

به گزارش شرق، فلاحت پیشه ادامه داد: آخرین آن مالیات بر عایدی سرمایه است، مردم اموال و املاکی دارند که ریسک تورم ناشی از خرید و حفظ و ارتقا و افزایش اموال خود را به جان خریده‌اند و این در حالی است که دولت خود را شریک در سرمایه و دارایی سود مردم کرده است و این عملکرد یعنی به عبارتی در شرایطی که در دولت سیزدهم ما تا هفت برابر فروش نفت در مقایسه با زمان تحریم داشتیم و درعین‌حال بخش عمده اموال مسدودشده کشور نیز آزاد شده بود، نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده؛ به طوری که میزان مالیات و عوارضی که از مردم در سال ۱۴۰۲ اخذ شد، هزار هزار میلیارد تومان بوده که خود یک رقم بی‌سابقه است .

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رییس جمهور
  • مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد 
  • ۳۱ درصد منابع پیش‌بینی‌شده هدفمندی یارانه‌ها محقق نشده است
  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است
  • نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد
  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • سرمایه‌های خُرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی ساماندهی می‌شود
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟