Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، عبدالمحمد زاهدی عصر سه شنبه در دیدار با اعضای شورای روابط عمومی های دستگاه های اجرایی استان قزوین افزود:وی، ارتباط ضعیف مدیران با رسانه ها را یکی ار نقاط ضعف جدی دانست و گفت:نقد رسانه ها عملکرد دستگاه ها را اصلاح می کند و مدیران باید بپذیرند تمام اقدامات ما کامل نیست و یک ابزار که می تواند امر به معروف و نهی از منکر به ما کند همین رسانه ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار قزوین گفت: در این راستا ما به دنبال آموزش رسانه ای مدیران هستیم تا ارتباطات و ضرورت برقراری و نوع ارتباط با مردم و رسانه ها را بیاموزند.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به لزوم اقناع افکار عمومی توسط دستگاه ها، گفت: همانطور که یک شرکت و یا واحد بخش خصوصی به دنبال رضایت مشتری است حاکمیت هم رضایت مندی مردم را دنبال می کند.
وی اضافه کرد: تمایل اصلی تمام بنگاه ها و حکومت ها ماندگاری است و این موضوع نیز بدون رضایتمندی مردم امکان پذیر نیست و باید تمام تلاش های سازمان ها رضایت مردم را جلب کند.
استاندار قزوین با بیان اینکه باید نظر مردم را شنید و به خواسته های آنان پاسخ داد، خاطرنشان کرد: هر شخص، دستگاه و یا حاکمیت افکار عمومی را همراه خود داشته باشد بهتر می تواند اهداف خود را پیش ببرد.
زاهدی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به نقش روابط عمومی ها، ادامه داد: روابط عمومی بیش از اینکه تخصص باشد یک هنر است، چون تا جوهره اصلی این کار در افراد وجود نداشته باشد نمی تواند وظایفاین حوزه را به درستی انجام دهد.
وی همچنین گفت: متاسفانه در انتصابات معمولا به جوهره افراد هیج توجهی نمی شود تا هر فردی متناسب با جوهره،علاقه و استعداد خود در پست مناسب مشغول کار شود.
زاهدی، اطلاع رسانی را یکی از وظایف اصلی روابط عمومی ها عنوان کرد و گفت: در این راه ابتدا باید سازمان و دستگاه خود را معرفی کنیم چرا که هنوز بسیاری از مردم نمی دانند برای امور گوناگون خود به چه سازمانی مراجعه کنند.
استاندار قزوین ادامه داد: ضعف اطلاع رسانی، فقط از نظر کمی نیست بلکه اطلاع رسانی باید بتواند افکار عمومی را اقناع کند و اساسا یکی از اهداف تبلیغات هم در اقناع طرف مقابل است.
وی افزود: در کنار این توجه به مقررات و قوانین جدید و تغییرات قوانین و معرفی آن از دیگر وظایف روابط عمومی ها است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
زاهدی، اطلاع گیری را نیز از دیگر وظایف روابط عمومی ها عنوان کرد و گفت: روابط عمومی فقط بلندگوی دستگاه متبوع خود نیست بلکه باید بازخورد و نتیجه سیاست های اجرا شده سازمان در بین مردم را نیز به مدیر خود گزارش دهد.
استاندار قزوین گفت: ما مدیران حتی در رده های پایین به دلایل مختلف قدری از مردم دوریم و فرصت اینکه به اندازه کافی در همه جا بازخورد برنامه های خود و ذائقه جامعه را ببینیم نداریم، بنابراین روابط عمومی ها می توانند در انعکاس این موارد به مدیران موثر باشند.
زاهدی اضافه کرد: نوع تنظیم روابط سازمان با مردم نیز بسیار مهم است که روابط عمومی ها در این حوزه نیز باید ایفای نقش کنند.
استاندار قزوین با تاکید بر اینکه باید تمام دستگاه ها با رسانه ها باید ارتباط داشته باشند،گفت: دستگاه ها باید 2 درصد از اعتبارات خود را صرف صدا و سیما کنند که این یک ظرفیت خوب برای تنظیم روابط دستگاه ها با رسانه ملی است.
وی، نسبت به اصلاح و حل ساختار روابط عمومی ها تاکید کرد و گفت: تمام دستگاه ها باید این کار را با توجه به محدودیت جذب نیروی انسانی و با تقویت آموزش دنبال کنند.
استاندار قزوین ادامه داد: میزان رضایت مندی افکار عمومی از دستگاه های اجرایی باید سنجش شود وگرنه فاصله دولت با مردم مرتب افزایش می یابد.
زاهدی، توجه به موضوع فضای مجازی توسط روابط عمومی ها را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: در صورت عدم ورود روابط عمومی ها به فضای محازی دیگران گوی سبقت را از آنها خواهند ربود.
وی اظهار کرد: در سیاست و فضای اجتماعی، ذهنیت مهم تر از واقعیت است و همین ذهنیت می باشد که افکار عمومی را شکل دهی می کند.
استاندار قزوین در بخش دیگری از صحبت های خود یاد شهدای نوزده دی ماه سال 56 را گرامی داشت و گفت: یاد و خاطره یار دیرین امام (ره) و شخصیت تاثیرگذار انقلاب اسلامی مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی را نیز گرامی می داریم.
7388*3013
خبرنگار: پریسا نوروزی*انتشار دهنده: رضا اولادی
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۱۳۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت سفر «نیچروان» از منظر اقلیم کردستان

خبرگزاری مهر، گروه بین‌الملل، آرمان نصراللهی: سفر سه روزه نچیروان بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق و از چهره‌های برجسته و مورد اعتماد گروه‌ها و جریان‌های مختلف سیاسی در این منطقه به ایران، نشان دهنده افقی تازه پیش روی ارتباط و تعامل تهران و اربیل است.

طی یکی دو سال اخیر ارتباط تهران و اربیل تا حدودی سرد شده بود و حوادث و اتفاقات روی داده در منطقه باعث سردی روابط بین دو طرف شده بود که این بار با سفر سه روزه نچیروان به تهران و دیدار با رهبری، رئیس جمهور و سایر مسئولان ارشد نظام پیش بینی می‌شود که روابط دو طرف وارد فضای تازه و بهتر شده و به همین دلیل این ارتباط می‌تواند در راستای نهادینه کردن امنیت در منطقه پیامدها و دستاوردهای بسیار مهمی داشته باشد.

نچیروان بارزانی که در طول دو دهه اخیر در مسئولیت‌های مختلف سیاسی همواره گفتمانِ گفتگو با همسایگان از جمله ایران را در دستور کار قرار داده است، بعد از سفر به بغداد و همچنین دیدار با رئیس جمهور ترکیه راهی ایران شد تا ارتباط و تعامل با بهترین و نزدیک ترین دوست کردهای عراق را تقویت کند.

سفر بارزانی در شرایط خاص منطقه‌ای به ویژه مسائل داخلی اقلیم و همچنین اختلاف اقلیم با دولت مرکزی عراق، دارای پیامدهای مثبتی برای کشور عراق از جمله منطقه اقلیم خواهد بود و بدون شک سران دولت مرکزی عراق نیز تحولات این سفر و دیدارهای رئیس اقلیم را با جدیت ویژه دنبال خواهند کرد.

نگاهی به سابقه تاریخی ارتباط جمهوری اسلامی ایران با کردهای عراق نشان می‌دهد که ایران همواره بهترین دوست برای کردهای عراق بوده و در صحنه‌های مختلف از جمله اتفاقات و حوادث چند دهه اخیر بهترین همراه و پناهگاه برای آنها بوده و در این حوادث از هیچ کمکی برای ارائه به کردهای عراق دریغ نکرده است.

حمایت‌های ایران از کردهای عراق تا جایی است که نچیروان بارزانی در دیدار با رئیس جمهور اسلامی ایران نیز به آن اشاره کرد و گفت: «شالوده عراق جدید و روابط امروز فی مابین برآمده از همکاری مبارک ایران و عراق است و لذا ایران برای ما صرفاً یک همسایه نیست. اگر انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی نبود، معلوم نبود حرکت کُرد امروز چه سرنوشتی داشت. رعایت حرمت این همکاری‌ها و تعاملات خط قرمزی است که ما هرگز از آن عبور نخواهیم کرد».

تاکید بارزانی بر اهمیت روابط تهران اربیل و تهران بغداد نشان دهنده جایگاه ایران در تحولات منطقه‌ای است، موضوعی که هر چند کشورهای غربی به دنبال ایجاد چالش در آن هستند ولی علیرغم همه توطئه‌های صورت گرفته، این جایگاه و نقش نه تنها کاهش پیدا نکرده که به دلیل تحولات اخیر افزایش چشمگیری نیز داشته است و ایجاد آرامش در عراق بدون مشارکت و حضور ایران امری غیرممکن تلقی می‌شود.

جدای از مسائل تاریخی، در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران یکی از مهمترین شرکای تجاری با اقلیم کردستان عراق است و وجود چندین مرز رسمی از تمرچین گرفته تا باشماق و پرویزخان، نشان دهنده این اهمیت و حجم بالای مبادلات کالا و خدمات فنی و مهندسی است و به همین دلیل ارتباط و تعامل ایران با اقلیم می‌تواند زمینه‌های رشد فعالیت‌های تجاری بین دو طرف را نیز سبب شود.

در طول چند سال اخیر در کنار فعالیت‌های تجاری در زمینه‌های خدمات فنی و مهندسی، توجه به مسائل علمی و بهداشتی نیز مورد توجه قرار گرفته و با توجه به زیرساخت‌های ایجاد شده در استان‌های کردستان و کرمانشاه، ساکنین اقلیم بخشی از نیازهای بهداشتی و آموزش عالی خود را در استان‌های مرزی ایران دریافت می‌کنند و یکی از اهداف مهم این سفر تقویت این ارتباطات در آینده به شمار می‌رود.

در حوزه مسائل داخلی اقلیم نیز سفر نچیروان بارزانی به تهران دارای پیام‌های مهمی است، به گونه‌ای که با توجه به اختلاف گروه‌های سیاسی در خصوص برگزاری انتخابات محلی در اقلیم با دولت مرکزی عراق، این سفر می‌تواند در راستای جلب نظر ایران برای مدیریت این اختلافات و رفع آنها موثر باشد، موضوعی که طی یکی دو روز اخیر بارها از سوی رسانه‌های محلی کردزبان در اقلیم مورد توجه قرار گرفته است.

در کنار این موارد باید به مسئله توافق نامه امنیتی بین ایران و کشور عراق نیز اشاره کرد؛ موضوعی که به نظر می‌رسد در دیدار رئیس اقلیم با مسئولان ایرانی مورد توجه قرار گرفته و بر اساس آنچه که رسانه‌ها مطرح کرده‌اند، رئیس جمهور و سایر مسئولان نیز خواستار مشارکت فعال اقلیم در راستای اجرایی کردن آن شدند.

بدون شک نچیروان بارزانی با دست پر راهی اقلیم می‌شود و تهران و اربیل هم در روزها و ماه‌های آینده فصل نوینی ار ارتباط و تعامل را تجربه خواهند کرد و همچنان که دکتر رئیسی در نشست با بارزانی اعلام کرد: ایران مانعی برای گسترش همکاری‌های اقتصادی و مراودات تجاری با اقلیم کردستان ندارد. ما مرزهای طولانی میان دو طرف را فرصتی ارزشمند برای ارتقای سطح روابط می‌دانیم، اما امنیت اساس و بستر ضروری هر نوع همکاری و گسترش تعاملات است.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه نباید اجازه دهیم عناصر معاند و بدخواهان روابط دوستانه و صمیمی طرفین اخلالی در مسیر گسترش همکاری‌های فیمابین ایجاد کنند، اظهار داشت: نگاه مسئولان باید فراتر از بدخواهی بیگانگان معطوف به طراحی و اجرای راهکارهای توسعه روابط در مسیر تامین منافع متقابل میان ایران با عراق به طور عام و اقلیم کردستان به طور خاص باشد.

کد خبر 6099443

دیگر خبرها

  • استانداری قم : اگر خبر تصویب بودجه برای استقبال از رئیسی توسط شهرداری قم صحت دارد، از شورای شهر می‌خواهیم که این مصوبه را لغو کند
  • ماجرای روغن‌های خام آفتابگردان/خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است
  • شورای شهر قم برای سفر رئیسی به این شهر، بودجه تصویب نکرد
  • شورای شهر قم برای سفر رئیسی بودجه تصویب نکرد
  • اهمیت سفر «نیچروان» از منظر اقلیم کردستان
  • افتتاح دادگاه عمومی بخش برزک در جهت تسهیل‌گری مشکلات قضایی مردم
  • استوری تند و تیز مدیر روابط عمومی سپاهان علیه رسانه فارسی‌زبان خارج از کشور + عکس
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند