Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت برق منطقه ای خراسان روز سه شنبه به نقل از محمدحسن متولی زاده در نشست کارگروه سندیکای صنعت برق ایران در مشهد گزارش داد: صنعت برق بر اساس رویه متداول توجه جدی به پاسخگویی به پیک بار دارد و برای تامین پیک مصرف برق به سرمایه گذاری در بخش تولید روی آورده و همین امر فشار زیادی را بر سایر بخشهای این صنعت وارد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مصرف برق کشور امسال جاری حدود 45 ساعت از توان تولید پیشی گرفت که برای تامین برق در همین تعداد ساعات محدود نیازمند سرمایه گذاری هنگفتی است.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خراسان ادامه داد: تا هنگامی که اقتصاد برق و مدل تعرفه های آن اصلاح نشود صنعت برق همچنان با چالش روبرو خواهد بود لذا باید تلاش شود ضمن کاهش هزینه ها در تمام بخشهای دولتی و خصوصی در زمینه افزایش بهره وری تلاش مضاعفی صورت گیرد.
وی گفت: در صورت ادامه روند موجود و عدم اقدام موثر در کاهش هزینه ها و همچنین عدم اصلاح تعرفه برق پیش بینی می شود بدهی صنعت برق ایران تا سال 1400 از مرز 75 هزار میلیارد تومان بگذرد.
متولی زاده افزود: هم اکنون حدود 85 درصد از بدهیهای صنعت برق مربوط به بخش تولید آن و بانکها است. اگر سرمایه گذاری جدید در این بخش برای چند سال کنترل شود فشار اقتصادی بر سایر بخشهای صنعت برق کاهش می یابد.
وی ظرفیتهایی همچون 'قانون رفع موانع تولید، قانون اصلاح الگوی مصرف، قانون حمایت از صنعت برق و قانون برنامه ششم توسعه' را مهم توصیف و اظهار امیدواری کرد با اجرای این قوانین کاهش فشار اقتصادی و رونق درصنعت برق کشور محقق شود.
رئیس سندیکای صنعت برق ایران نیز در همین نشست گفت: نقش این سندیکا به عنوان بازوی اجرایی دولت در بخش خصوصی مهم است. در دوره جدید هیات مدیره سندیکای صنعت برق ایران به ایجاد روابط تعاملی با دولت توجه شده و لازم است تا با یک راهبرد هماهنگ دولت و بخش خصوصی به دنبال سیاستگذاری در صنعت برق باشند.
علی بخشی افزود: در این راستا دو معاونت پژوهشی وعلمی درسندیکای صنعت برق ایران تشکیل شده است. این معاونتها با نگاه تعاملی با دولت به دنبال حل چالشهای صنعت برق کشور هستند.
خبرنگار: میترا عبداللهی **انتشار: حسین کریم زاده
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۱۴۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه مجمع کارآفرینان به رئیس‌جمهوری؛ چالش‌های گمرکی را برطرف کنید

به گزارش همشهری آنلاین، در نامه مجمع کارآفرینان به سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری، برخی کم‌توجهی‌ها از سوی دستگاه‌های مسئول در اجرای تکالیف قانونی به‌عنوان تشدیدکننده چالش‌های بزرگ زیر سایه تحریم‌های بین‌المللی و فشار تورم عنوان شده و از دولت خواسته‌اند تدابیری برای حل‌وفصل و آنها بیندیشد.

متن کامل نامه مجمع کارآفرینان به رئیس‌جمهوری

با درود و صلوات بر حضرت ختمی‌مرتبت محمد مصطفی (ص) و خاندان پاک و مطهرش و ضمن آرزوی توفقیات روزافزون برای مجموعه پرتلاش دولت جمهوری اسلامی ایران بر خود لازم می‌دانیم برخی نکات را در راستای هم‌افزایی ایده‌ها یادآور شویم. همان‌طور که مستحضرید، مسئله «تولید»، به‌ویژه تسهیل زمینه‌های آن و رونق وضعیت اقتصاد ایران که توسط رهبر عظیم‌الشان انقلاب اسلامی به‌عنوان شعار سال نیز مورد تأکید قرار گرفته است مهم‌ترین ابزار و روشی است که می‌توان با اتکا بر آن، در راستای بهبود و شکوفایی اقتصاد ایران اقدام کرد.

باوجوداین، برخی کم‌توجهی‌ها موجب شده است تا در هنگامه تشدید تحریم‌های بین‌المللی و فشار تورم، چالش‌های بزرگ‌تری پدیدار شود؛ یکی از این موارد، مسئله اجرای دقیق تکالیف سالانه مقرر در احکام قانون بودجه از سوی وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مربوطه توسط سازمان گمرک جمهوری اسلامی ایران است. ازآنجایی‌که هرگونه تأخیر در ارسال آئین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های اجرایی تکالیف مقرر نه‌تنها موجب تردید و خودداری صاحبان کالا از اظهار و انجام تشریفات گمرکی می‌گردد بلکه به علت ابهام در مقررات و مأخذ حقوقی ورودی کالاها و عوارض پرداختی، موجب رسوب کالاهای اساسی به‌ویژه مواد اولیه مورد نیاز تولیدکنندگان به‌عنوان پیشرانان اقتصاد مولد کشور، در انبارها و اماکن گمرکی می‌شود.

مجموعه این تأخیرها نه‌تنها موجب ضایع‌ شدن برخی از این کالاها می‌شود بلکه درنهایت به هدررفت منابع ارزی کشور، افزایش هزینه تولیدکنندگان و اختلال گسترده درحرکت قطار اقتصاد مولد ایران منجر خواهد شد. بروز حجم انبوهی از اختلافات بین تولیدکنندگان و بازرگانان با سازمان گمرک در اثر دوباره‌کاری و یا سوءبرداشت و اختلال در روندهای اداری، وضعیت پیچیده‌تری را به وجود آورده است. در شرایط عادی، اجرای برخی احکام مستلزم ارسال به‌موقع و آنی فهرست کالاها و ردیف‌های تعرفه از سوی مراجع مربوطه در آغاز سال جدید خورشیدی است اما عدم پایبندی به این اصل ضروری، پدیدآورنده حجم عظیمی از اختلافات به‌ویژه در حوزه اقتصاد مولد شده است. درواقع، تأخیرهای چندماهه، (بعضاً بیش از 4 الی 6 ماه پس از آغاز سال جدید) در ارسال فهرست کالاها و ردیف‌های تعرفه‌ای به گمرک ایران، وضعیتی بسیار آشفته در این حوزه را رقم زده است.

ازآنجایی‌که دولت محترم، اصلی‌ترین بازوی اجرای قوانین موضوعه کشور و پیشگام تحقق شعار سال به‌ویژه تمرکز بر تولید و فراهم کردن زمینه‌های لازم برای شکوفایی اقتصاد مولد کشور است خواهشمند است دستور فرمایید این مسئله در دولت به‌طور جد پیگیری و در مورد تأکید بر اهمیت اجرای دقیق و به‌موقع این مسئله، تصمیمات مقتضی گرفته شود.

کد خبر 845311 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها کارآفرینی گمرک

دیگر خبرها

  • لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم به نفع جهش تولید است
  • چالش‌های تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه
  • کم آبی و کاهش رشد جمعیت از چالش‌های اصلی استان سمنان هستند
  • بهره گیری از ظرفیت مغفول سازمان بورس در اردبیل
  • کاهش بیش از ۳۰ درصدی سرقت در ایام نوروز در قزوین
  • نامه مجمع کارآفرینان به رئیس‌جمهوری؛ چالش‌های گمرکی را برطرف کنید
  • نظر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص تعطیلی پنجشنبه و کاهش ساعت کار بخش خصوصی
  • ۹۸ درصد گندم کشور با کمباین برداشت می‌شود
  • کـارنامه خوراکی‌ها؛ رشد ۲۰۰ درصدی قیمت خوراکی‌ها در دو سال
  • احصای ۶ درخواست در نخستین جلسه کارگروه اقتصادی استانداری تهران